Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л982$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
  
  ДС61313сл
Яременко, Василий Васильевич.
Разработка технологий сахарозаменителей и пищевых продуктов дието- профилактического назначения [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василий Васильевич ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии продовольственных продуктов. - К., 1998. - 350 л. + 622л. прил. - л.331-350.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ спирта и биотехнологии продовольственных продуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС71927
Афанасьева, Вита Анатольевна.
Товароведная оценка антиоксидантных фитодобавок из натуральных пряностей и майонезов на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Афанасьева Вита Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 215 л. - Библиогр.:л.149-168.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА295450сл
Яременко, Василь Васильович.
Розробка технологій цукрозамінників та харчових продуктів дієто- профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василь Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 49 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА366827
Чепель, Наталія Василівна.
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чепель Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА300842сл
Яременко, Василь Васильович.
Розробка технологій цукрозамінників та харчових продуктів дієто- профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Яременко Василь Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 48 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА316538
Афанасьєва, Віта Анатоліївна.
Товарознавча оцінка антиоксидантних фітодобавок з натуральних прянощів та мойонезів на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Афанасьєва Віта Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ1055

Продукти харчові [Текст]. - Визначання аспартаму у препаратах харчових підсолоджувачів. Метод високоефективної рідини хроматографії (EN 1378:1996, IDT)/ пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Юрченко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ1143

Продукти харчові. Визначання цикламату і сахарину у препаратах рідких харчових підсолоджувачів. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 1379:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - IV, 10 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Юрченко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ1208

Продукти харчові. Визначання ацесульфаму К в препаратах харчових підсолоджувачів. Спектрометричний метод (EN 1377:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Юрченко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - ІV, , с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Юрченко, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ2358

Цукор ванільний. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну ДСТУ 1009-92; Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА719820
Панченко, Владимир Григорьевич.
Фастфуд великий и ужасный [Текст] / В. Г. Панченко ; Институт общественных исследований. - Д. : АРТ-Пресс, 2009. - 496 с.: ил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Институт общественных исследований

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ІВ195451
Böker, Andreas.
Untersuchungen zur biotechnischen Gewinnung einer Fruchtaroma-Impact-Verbindung mit Kulturen von Basidiomyceten [Text] : Diss. / A. Böker ; Universität Hannover. Fachb. Chemie. - Hannover : [б.в.], 1997. - 326 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 305-326.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Universität Hannover. Fachb. Chemie

Видання зберігається у :
13.
  
  ДС125412
Чепель, Наталія Василівна.
Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чепель Наталія Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 248 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 228-248.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ІВ224196
Dubova, H. Y.
Advances in research on food aroma recovery [Text] : monograph / H. Y. Dubova ; ed. by A. T. Bezusov ; Engl. transl.: V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko ; Higher educational establishment of Ukoopspilka "Poltava university of economy and trade" (PUET). - 2nd ed. - Poltava : PUET, 2017. - 187 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 161-187. - 300 пр. прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Bezusov, A. T. (ред.); Voskoboinyk, V. I. (пер.); Rudenko, N. I. (пер.); Дубова, Галина Євгеніївна; "Poltava university of economy and trade", higher educational establishment of Ukoopspilka (Poltava)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського