Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
  
  ВА583181

Чем питались наши предки [Текст] : лечебное питание / сост. Г. Л. Мартынова. - Донецк : Сталкер, 1998. - 314 с. - (Лицей здоровья).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Мартынова, Галина Леонидовна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВС53914
Амирасланов, Тахир Идрис оглы.
Кулинарная клептомания [Текст] / Тахир Амирасланов ; Центр нац. кулинарии Азербайджана, Нац. ассоц. кулинаров Азербайджана. - Баку : NURLAR, 2012. - 279 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Центр национальной кулинарии Азербайджана; Национальная ассоциация кулинаров Азербайджана

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВС55872

Кулінарне мистецтво України: історія, події, особистості [Текст] / [упоряд.: Пересічний М. І., Губерніков І. І.]. - К. : Губерніков І. І. [вид.], 2013. - 254 с. : іл. - Текст укр. та рос. - 1000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович (упоряд.); Губерніков, Ігор Іванович (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СО36192

Харчові традиції - ментальний код нації [Текст] : кол. монографія / [Віват Г. І. та ін.] ; за заг. ред. д-ра філол. наук, проф. Г. І. Віват. - Одеса : ВМВ, 2018. - 231 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Віват, Ганна Іванівна; Ковпік, Світлана Іванівна; Мусій, Валентина Борисівна; Рева-Лєвшакова, Людмила Володимирівна; Форманова, Світлана Вікторівна; Віват, Ганна Іванівна (заг. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ІС15655
Czerniecki, Stanisław.
Compendium ferculorum, albo zebranie potraw [Text] / Stanisław Czerniecki ; wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski i Magdalena Spychaj ; z przedm. Stanisława Lubomirskiego. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski, 2009. - 240 s. : il., faks. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 1).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Spychaj, Magdalena (упоряд.); Lubomirski, Stanisław (авт. передм.)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
6.
  
  ІС15654

Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia cheba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne [Text] / oprac. Jarosław Dumanowski i Rafał Jankowski. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski & Rafał Jankowski, 2011. - 273 s. : il., faks. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 2).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Jankowski, Rafał (упоряд.)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
Основний фонд
7.
  
  ІС15653
Wielądko, Wojciech.
Kucharz doskonały pożyteczny dla zatrudniających się gospodarstwem z francuskiego przetłomacony i wielą przydatkami pomnożony przez Wojciecha Wielądka [Text] / Wojciech Wielądko ; wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski przy współudziale Aleksandry Kleśty-Nawrockiej. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski & Aleksandra Kleśta-Nawrocka, 2012. - 365, [1] s. : il. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 3).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Kleśta-Nawrocka, Aleksandra (упоряд.)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
8.
  
  ІС15656

Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego, 1695-1696 [Text] / oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba i Łukasz Truściński. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2013. - 212, [3] s. : il. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 4).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Próba, Maciej (упоряд.); Truściński, Łukasz (упоряд.); Jan, III Sobieski (Król) (про нього)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
9.
  
  ІС15651

Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Żródła drukowane [Text] / wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska ; pod red. Jarosława Domanowskiego. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2016. - 373, [1] s. : kolor. fot. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 6). - Бібліогр.: с. 337-340.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Dias-Lewandowska, Dorota (упоряд.); Sikorska, Marta (упоряд.); Dumanowski, Jarosław (ред.)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
10.
  
  ІС15652

Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Żródła rękopiśmienne [Text] / wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska ; pod red. Jarosława Dumanowskiego. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2017. - 366 s. : kolor. fot. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 7).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Dias-Lewandowska, Dorota (упоряд.); Sikorska, Marta (упоряд.); Dumanowski, Jarosław (ред.)

Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
11.
  
  ВА850143
Апіцій, Марк Ґавій.
Про кулінарну справу римлян [Текст] / Марк Ґавій Апіцій ; пер. з латини Марта Тимошенко ; [редкол.: Володимир Литвинов та ін.]. - Львів : Апріорі, 2021. - 189, [2] с. : іл. - (Бібліотека античної літератури). - Пер. изд. : Apicii Decem Libri Qui Dicuntur De Re Coquinaria et Excerpta a Vinidario Conscripta / ed. M. E. Milham. - 1969. - 1000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Марта (пер.); Литвинов, Володимир (ред.); Кошуба, Марія (ред.); Чернюх, Богдан (ред.); Шах-Майстренко, Мирослава (ред.); Содомора, Андрій (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВС70133
Булатова, Світлана Олегівна.
Рукописна Polonica: Podróžne Potrawy z postem - пам'ятка з історії кулінарії середини XVII століття у фондах інституту рукопису Національної бібілотеки України імені В. І. Вернадського [Текст] : монографія / Світлана Булатова ; [відп. ред. Л. А. Дубровіна] ; НАН України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису. - Київ : НБУВ, 2022. - 258 с. : іл. - Назва обкл. : Рукописна Polonica: Podróžne Potrawy z postem - пам'ятка з історії кулінарії середини XVII століття. - Текст укр., пол. - Бібліогр.: с. 235-248. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубровіна, Любов Андріївна (ред.); (про видання); Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (Київ). Інститут рукопису

Видання зберігається у :
Основний фонд
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
Чит. зал бібліотекознавчої літератури
13.
  
  ВА862162
Лильо, Ігор.
Шляхетна кухня Галичини [Текст] / Ігор Лильо, Маріанна Душар ; НАН України, Ін-т народознавства, ГО "Ін-т галиц. кухні". - Львів : Вид-во Старого Лева, 2023. - 481, [3] с. : іл., фот. - Бібліогр. в знесках. - 2000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Душар, Маріанна; Національна академія наук УкраїниІнститут народознавства (Львів); "Інститут галицької кухні", громадська організація (Дніпро)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СО39487
Віват, Галина Іванівна.
Шляхи формування харчових номенів у культурах слов'янських народів [Текст] : [монографія] / Ганна Віват. - Одеса : Бєлий А. Є. [вид.], 2021. - 336 с. : іл. - Текст укр., рос., пол. - Бібліогр.: с. 326-335. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СО39493

Густативно-сапористичні модуси української та світової культур [Текст] : колект. монографія (на матеріалі II Всеукр. наук.-теорет. конф. "Харчові традиції - ментальний код нації" / [Г. І. Віват та ін.] ; за заг. ред. д-ра філол. наук, проф. Г. І. Віват. - Одеса : Бондаренко М. О. [вид.], 2020. - 247 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Віват, Ганна Іванівна; Ковпік, Світлана; Юрчук, Олена; Малиновський, Артур; Хом'як, Тамара; Гриньків, Ольга; Булатова, Світлана; Мельник, Наталя; Морева, Тамара; Проценко, Оксана; Рева-Лєвшакова, Людмила; Ольховська, Вікторія; Стрікаленко, Тетяна; Філіпенко, Ольга; Краснобаєва-Чорна, Жанна; Мусій, Валентина; Лупол, Алла; Кирилова, Оксана; Чаплінська, Оксана; Викуль, Світлана; Зубець, Наталя; Остроушко, Оксана; Руденко, Світлана; Червякова, Наталія; Лакомська, Інна; Войтенко, Галина; Казарян, Тетяна; Южакова, Олена; Віват, Ганна Іванівна (ред.); "Харчові традиції - ментальний код нації", всеукраїнська науково-теоретична конференція (2 ; 2020 ; Одеса)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського