Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ВА583181 Чем питались наши предки [Текст] : лечебное питание / сост. Г. Л. Мартынова. - Донецк : Сталкер, 1998. - 314 с. - (Лицей здоровья).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мартынова, Галина Леонидовна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВС53914 Амирасланов, Тахир Идрис оглы. Кулинарная клептомания [Текст] / Тахир Амирасланов ; Центр нац. кулинарии Азербайджана, Нац. ассоц. кулинаров Азербайджана. - Баку : NURLAR, 2012. - 279 с. - Бібліогр. в кінці глав. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Центр национальной кулинарии Азербайджана; Национальная ассоциация кулинаров Азербайджана
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС55872 Кулінарне мистецтво України: історія, події, особистості [Текст] / [упоряд.: Пересічний М. І., Губерніков І. І.]. - К. : Губерніков І. І. [вид.], 2013. - 254 с. : іл. - Текст укр. та рос. - 1000 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович (упоряд.); Губерніков, Ігор Іванович (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СО36192 Харчові традиції - ментальний код нації [Текст] : кол. монографія / [Віват Г. І. та ін.] ; за заг. ред. д-ра філол. наук, проф. Г. І. Віват. - Одеса : ВМВ, 2018. - 231 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Віват, Ганна Іванівна; Ковпік, Світлана Іванівна; Мусій, Валентина Борисівна; Рева-Лєвшакова, Людмила Володимирівна; Форманова, Світлана Вікторівна; Віват, Ганна Іванівна (заг. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ІС15655 Czerniecki, Stanisław. Compendium ferculorum, albo zebranie potraw [Text] / Stanisław Czerniecki ; wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski i Magdalena Spychaj ; z przedm. Stanisława Lubomirskiego. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski, 2009. - 240 s. : il., faks. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 1).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Spychaj, Magdalena (упоряд.); Lubomirski, Stanisław (авт. передм.)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
| 6. | ІС15654 Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia cheba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne [Text] / oprac. Jarosław Dumanowski i Rafał Jankowski. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski & Rafał Jankowski, 2011. - 273 s. : il., faks. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 2).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Jankowski, Rafał (упоряд.)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1) Основний фонд
| 7. | ІС15653 Wielądko, Wojciech. Kucharz doskonały pożyteczny dla zatrudniających się gospodarstwem z francuskiego przetłomacony i wielą przydatkami pomnożony przez Wojciecha Wielądka [Text] / Wojciech Wielądko ; wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski przy współudziale Aleksandry Kleśty-Nawrockiej. - Warszawa : Muzeum Pałac w Wilanowie & Jarosław Dumanowski & Aleksandra Kleśta-Nawrocka, 2012. - 365, [1] s. : il. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 3).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Kleśta-Nawrocka, Aleksandra (упоряд.)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
| 8. | ІС15656 Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego, 1695-1696 [Text] / oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba i Łukasz Truściński. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2013. - 212, [3] s. : il. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 4).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Próba, Maciej (упоряд.); Truściński, Łukasz (упоряд.); Jan, III Sobieski (Król) (про нього)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
| 9. | ІС15651 Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Żródła drukowane [Text] / wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska ; pod red. Jarosława Domanowskiego. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2016. - 373, [1] s. : kolor. fot. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 6). - Бібліогр.: с. 337-340.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Dias-Lewandowska, Dorota (упоряд.); Sikorska, Marta (упоряд.); Dumanowski, Jarosław (ред.)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
| 10. | ІС15652 Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Żródła rękopiśmienne [Text] / wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska ; pod red. Jarosława Dumanowskiego. - Warszawa : Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, 2017. - 366 s. : kolor. fot. - (Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie zabytki kulinarne ; t. 7).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Dumanowski, Jarosław (упоряд.); Dias-Lewandowska, Dorota (упоряд.); Sikorska, Marta (упоряд.); Dumanowski, Jarosław (ред.)
Видання зберігається у :
Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1)
| 11. | ВА850143 Апіцій, Марк Ґавій. Про кулінарну справу римлян [Текст] / Марк Ґавій Апіцій ; пер. з латини Марта Тимошенко ; [редкол.: Володимир Литвинов та ін.]. - Львів : Апріорі, 2021. - 189, [2] с. : іл. - (Бібліотека античної літератури). - Пер. изд. : Apicii Decem Libri Qui Dicuntur De Re Coquinaria et Excerpta a Vinidario Conscripta / ed. M. E. Milham. - 1969. - 1000 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Марта (пер.); Литвинов, Володимир (ред.); Кошуба, Марія (ред.); Чернюх, Богдан (ред.); Шах-Майстренко, Мирослава (ред.); Содомора, Андрій (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС70133 Булатова, Світлана Олегівна. Рукописна Polonica: Podróžne Potrawy z postem - пам'ятка з історії кулінарії середини XVII століття у фондах інституту рукопису Національної бібілотеки України імені В. І. Вернадського [Текст] : монографія / Світлана Булатова ; [відп. ред. Л. А. Дубровіна] ; НАН України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису. - Київ : НБУВ, 2022. - 258 с. : іл. - Назва обкл. : Рукописна Polonica: Podróžne Potrawy z postem - пам'ятка з історії кулінарії середини XVII століття. - Текст укр., пол. - Бібліогр.: с. 235-248. - 200 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дубровіна, Любов Андріївна (ред.); (про видання); Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (Київ). Інститут рукопису
Видання зберігається у :
Основний фонд Чит. зал Інституту рукопису (Філія 1) Чит. зал бібліотекознавчої літератури
| 13. | ВА862162 Лильо, Ігор. Шляхетна кухня Галичини [Текст] / Ігор Лильо, Маріанна Душар ; НАН України, Ін-т народознавства, ГО "Ін-т галиц. кухні". - Львів : Вид-во Старого Лева, 2023. - 481, [3] с. : іл., фот. - Бібліогр. в знесках. - 2000 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Душар, Маріанна; Національна академія наук УкраїниІнститут народознавства (Львів); "Інститут галицької кухні", громадська організація (Дніпро)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | СО39487 Віват, Галина Іванівна. Шляхи формування харчових номенів у культурах слов'янських народів [Текст] : [монографія] / Ганна Віват. - Одеса : Бєлий А. Є. [вид.], 2021. - 336 с. : іл. - Текст укр., рос., пол. - Бібліогр.: с. 326-335. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | СО39493 Густативно-сапористичні модуси української та світової культур [Текст] : колект. монографія (на матеріалі II Всеукр. наук.-теорет. конф. "Харчові традиції - ментальний код нації" / [Г. І. Віват та ін.] ; за заг. ред. д-ра філол. наук, проф. Г. І. Віват. - Одеса : Бондаренко М. О. [вид.], 2020. - 247 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Віват, Ганна Іванівна; Ковпік, Світлана; Юрчук, Олена; Малиновський, Артур; Хом'як, Тамара; Гриньків, Ольга; Булатова, Світлана; Мельник, Наталя; Морева, Тамара; Проценко, Оксана; Рева-Лєвшакова, Людмила; Ольховська, Вікторія; Стрікаленко, Тетяна; Філіпенко, Ольга; Краснобаєва-Чорна, Жанна; Мусій, Валентина; Лупол, Алла; Кирилова, Оксана; Чаплінська, Оксана; Викуль, Світлана; Зубець, Наталя; Остроушко, Оксана; Руденко, Світлана; Червякова, Наталія; Лакомська, Інна; Войтенко, Галина; Казарян, Тетяна; Южакова, Олена; Віват, Ганна Іванівна (ред.); "Харчові традиції - ментальний код нації", всеукраїнська науково-теоретична конференція (2 ; 2020 ; Одеса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|