Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС70338
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 214 арк. - арк. 142-158.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА314468
Юдіна, Тетяна Іллівна.
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Юдіна Тетяна Іллівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 17 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА371015
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА642067
Пересічний, Михайло Іванович.
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 321 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 315-320.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА642777

Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 526 с. - Бібліогр.: в кінці розділів.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Корзун, Віталій Наумович; Кравченко, Михайло Федорович; Григоренко, Олег Михайлович; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА728774

Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВА734025

Мир пряностей и специи [Текст] : справ. пособие / [сост. Грищук Н. А.]. - [Луцьк] : Ведананда, 2010. - 184, [8] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 181. - 3000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Грищук, Н. А. (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА736127

Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС119228 з дод.
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 379 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 321-379. .

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА738653
Навроцкая, Т. В.
Специи. Путешествие в Королевство вкуса [Текст] / Навроцкая Т. В. - О. : ТЭС, 2011. - 79 с. : ил. - Бібліогр.: с. 79. - 5000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА740933
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях [Текст] : [монографія] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров. - Донецк : Донеччина, 2010. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Юдіна, Тетяна Іллівна; Ветров, Володимир Миколайович

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
12.
  
  ВА745572
Липкан, Георгий Николаевич.
Йодсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 113 с. - Бібліогр.: с. 105-113. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  В353341/1
Липкан, Георгий Николаевич
Растения в медицине [Текст] : (энцикл. в 15 т.) / Г. Н. Липкан. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Балюк И. Б., 2009 .
Т. 1. - 2009. - 345 с. - Бібліогр.: с. 132-334. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА745500
Липкан, Георгий Николаевич.
Растения против кислородного голодания (антигипоксанты) [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2010. - 1020 с. - Бібліогр.: с. 963-1019. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА745501
Липкан, Андрей Георгиевич.
Лекарственные растения с историческим прошлым [Текст] : [монография] / А. Г. Липкан, Г. Н. Липкан. - К. : [б. и.], 2011. - 1178 с. - Бібліогр.: с. 1110-1178. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Липкан, Георгий Николаевич

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА748125
Большунов, Сергей Сергеевич.
Все самое лучшее о специях и приправах [Текст] / [Большунов С. С.]. - Донецк : БАО, 2012. - 272 с. - 4000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА749160
Кораблева, Ольга Анатольевна.
Пряности и приправы [Текст] / [О. А. Кораблева]. - К. : Юнівест медіа, 2011. - 193 с. : ил. - (Огородник представляет). - 10000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  В353341/2
Липкан, Георгий Николаевич
Растения в медицине [Текст] : (энцикл. в 15 т.) / Г. Н. Липкан. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2009 .
Т. 2. - 2009. - 383 с. : портр. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  В353341/6
Липкан, Георгий Николаевич
Растения в медицине [Текст] : (энцикл. в 15 т.) / Г. Н. Липкан. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2009 .
Т. 6. - 2009. - 457 с. : портр. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА753375
Липкан, Георгий Николаевич.
Пектинсодержащие лекарственные растения [Текст] : [монография] / Г. Н. Липкан. - К. : Балюк И. Б. [изд.], 2010. - 206 с. - Бібліогр.: с. 178-206. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського