Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
  
  ДС53846
Коваленко, Валентина Алексеевна.
Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС75827
Топольник, Вера Григорьевна.
Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. - Библиогр.: л. 326-354.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА318883
Топольник, Віра Григорівна.
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування; Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА742573
Петрова, Ірина Анатоліївна.
Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів [Текст] : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко ; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т підготов. фахівців кримін. міліції, Каф. екон. безпеки. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-325. - 350 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Загуменна, Ольга Володимирівна; Яременко, Володимир Володимирович; Харківський національний університет внутрішніх справ. Навчально-науковий інститут підготовки фахівців кримінальної міліції. Кафедра економічної безпеки

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського