![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС75891 Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. - арк. 118-132.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА290252 Гревцева, Наталія Вячеславівна. Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА321688 Бровенко, Тетяна Вікторівна. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р77768 Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Боброва, П. Ф. (ред.)
Видання зберігається у :
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА568793 Чепішко, Павліна. Завиванці буковинські [Текст] : зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р80008 100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сичкарь, В. (сост.); АО "Украинская соя"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | АО260563 Фельдман, Исай Аврамович. Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р93587 Полякова, Наталья Викторовна. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. - Библиогр.: с. 18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Южно-Уральский гос. университет. Кафедра "Технология продуктов общественного питания"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА606496 Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Домодедова, Ольга (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА606742 Лазарь, В. Г.. Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: НПАО "Агропрод"; Соевая фабрика НПАО "Агропрод"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА606947 Карпенко, Евгений Иванович. Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - 2. изд., доп. и перераб. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА613145 Все о блюдах из сои [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 381 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р90069 Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р90070 Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА615803 Все о блюдах из муки [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | АО262163 Блины [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Фельдман, Исай Аврамович (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | АО262164 Оладьи и лепешки [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Фельдман, Исай Аврамович (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА617276 Блюда из сои [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 63 с. - (Коротко о вкусном).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киреевский, Игорь Ростиславович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА622414 Рецептуры мучных изделий [Текст] / сост. Л. А. Зуева, О. В. Саламаха. - М. : ООО "ДеЛи", 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 191-192.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Зуева, Л. А. (сост.); Саламаха, О. В. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА621619 Блюда из сои [Текст] / авт.-сост. И. Н. Жукова. - Донецк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Вкусные рецепты).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Жукова, Ирина Николаевна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|