Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (4)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА574974

Блюда из мяса и птицы [Текст] / сост. И. В. Зигуля. - Х. : Фолио ; Ростов-на-Дону : Феникс, 1997. - 431 с. - (Щедрый стол).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Зигуля, Ирина Витальевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА583557

Блюда из мяса и птицы [Текст] / сост. И. В. Зигуля. - Х. : Фолио, 1998. - 431 с. - (Щедрый стол).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Зигуля, Ирина Витальевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА585122

Все о мясе [Текст] / сост. Ю. С. Тыра. - Х. : Евроэкспресс ; К. : Книга-Сервис, 1998. - 447 с. - (Для дома, для семьи). - Альтернативное название : Почти все о мясе.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тыра, Ю. С. (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА580418
Ростовский, В. С..
Питание школьников [Текст] / В. С. Ростовский, Л. С. Скалозуб. - Полтава : [б.в.], 1996. - 144 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Скалозуб, Л. С.

Видання зберігається у :
5.
  
  ВА612234

Сало и копчености домашнего приготовления [Текст]. - Донецк : Донеччина, 2000. - 186 с. - (Серия "В помощь фермеру").

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА615804

Все о блюдах из субпродуктов [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Киреевский, Игорь Ростиславович (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВА644956
Коршунова, Анна Федоровна.
Технология производства продукции общественного питания. Мясо. Технологические аспекты переработки и использования [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / А. Ф. Коршунова ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 120 с. - Библиогр.: с. 117.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА683838

Блюда из мяса и птицы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 241 с. - (Кулинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА684397

Блюда из мяса и птицы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 241 c. - (Кулинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА665859

Блюда из мяса и птицы [Текст]. - Х. : Фолио, 2005. - 320 с. - (Серия "Хозяйке на заметку").

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА671692
Лагутина, Лидия Анатольевна.
850 рецептов блюд из мяса [Текст] / Л. А. Лагутина, С. В. Лагутина. - Ростов н/Д. : Издательский дом "Проф-Пресс", 2004. - 768 с.: ил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Лагутина, Светлана Владимировна

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА677307

Блюда из мяса и птицы [Текст]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА679520

Блюда из мяса и птицы [Текст] / худож.-оформитель Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фолио, 2007. - 319 с. - (Хозяйке на заметку).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. (худож.-оформитель.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  АО266913

Блюда из мяса и птицы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 224 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА710709

Блюда из мяса и птицы [Текст]. - Х. : Фолио, 2009. - 319 с. - (Хозяйке на заметку).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВС47590

Блюда из мяса и птицы [Текст] / авт.-сост. Т. Воробьева, Т. Гаврилова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 96 с.: ил. - (Серия "Коллекция лучших рецептов").

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Воробьева, Т. (авт.-сост.); Гаврилова, Т. (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА714650

Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах [Текст] / Цвігун. А. Т [та ін.]. - Кам'янець-Подільський : ПП Медобори-2006, 2008. - 80 с.: мал., табл. - (Порадник господаря). - Бібліогр.: с. 78.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цвігун. А. Т.; Приліпко, Т. М.; Поворозніков, М. Г.; Букалова, Н. В.; Булатович, О. М.; Гончар, В. І.

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА725777

Запекаем мясо [Текст] / сост. Елена Смаковец. - Х. : Аргумент Принт, 2010. - 128 с. - (Кулинария. Новые идеи). - Библиогр.: с. 126. - 5000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Смаковец, Елена (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВС49360

Блюда из мяса и птицы [Текст] / авт.-сост.: Т. Воробьёва, Т. Гаврилова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2010. - 95 с. : цв.ил. - (Коллекция лучших рецептов). - 25030 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Воробьёва, Т. (сост.); Гаврилова, Т. (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА733531

Блюда из мяса и птицы в горшочках [Текст] / [сост. Машкова Оксана Вячеславовна]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2010. - 94 с. - (Вкусно и просто). - 10000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Машкова, Оксана Вячеславовна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського