Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА649404

Фуршетный стол [Текст] / авт.-сост. В. Н. Жукова. - Донецк : Издательство Сталкер, 2004. - 320 с.: рис. - (Вкусные рецепты).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Жукова, Валентина Николаевна (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА683843

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 244 c. - (Кулинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА683842

Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 231 c. - (Кулинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА686841

Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 227с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я").

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА686936

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 244 с. - (Кулинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА694617

Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб семейного Досуга", 2008. - 227 с.: ил. - (Килинария от А до Я).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВА697655

Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга" ; Белгород : [б.и.], 2008. - 243 с. - (Серия "Кулинария от А до Я").

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
8.
  
  ВС40100
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування [Текст] : ресторанна справа: Довідник офіціанта / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2004. - 335 с.: іл. - Бібліогр.: с. 335.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА660747
Томишин-Лелекач, Марія Михайлівна.
Організація роботи барів [Текст] : навч. посібник / М. М. Томишин-Лелекач, П. П. Гаврилко ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 296 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гаврилко, Петро Петрович; Ужгородський комерційний технікум

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА671132
Дюбу, Марианн.
Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дюбу, Жан Пьер

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА672230
Антонова, Валерія Анатоліївна.
Організація обслуговування на підприємствах харчування [Text] : навчальний посібник для студ. усіх форм навчання спец. "Технологія харчування" / В. А. Антонова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [б.в.], 2005. - 156 с. - Бібліогр.: с. 137-139.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА702571

Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА709015
Беляева, Алла Михайловна.
Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  В351281/Ч. 1
Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 .
Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Круль, Галина Ярославівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА721710
Беляєва, Алла Михайлівна.
Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Зав'язкін, Олег Володимирович (пер. з рос.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА723331
Архіпов, Віктор Віталійович.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА726135

Фуршет [Текст] : / сост. Циганкова Е. Е. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга" , 2006. - 256, [8] с. : цв.ил. - (Кулинария от А до Я). - 30 000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Циганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА727744
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація роботи барів [Текст] : довід. бармена / Ярослав Миколайович Сало. - Л. : Афіша, 2010. - 351 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 339. - 1000 прим.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ІВ195716
Goodman, Raymond J..
The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
20.
  
  ВА744792
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського