Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Н712.523$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | СО28502 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА719052 Гавриленко, Валентин Миколайович. Основи промислового будівництва і санітарної техніки [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Гавриленко, В. П. Оліфіров ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 296 с.: табл., рис. - Бібліогр.: с. 294-295.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СО30165 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : [КНТЕУ], 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА756788 Мостова, Людмила Миколаївна. Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Свідло, Карина Володимирівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Табачник Д.В. СО469 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т . - 2-ге вид., перероб. і допов. - К. : Київ. нац. екон.-торг. ун-т, 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р122609 Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Яцишин Б. П.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 20 с. : табл. - Бібліогр.: с. 19-20. - 150 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Яцишин, Б. П. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА776947 Ветров, Володимир Миколайович. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-201. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Юдіна, Тетяна Іллівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СО35936 Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. АПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 183 с. : рис., табл. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Григоренко, Олег Михайлович; Расулов, Раміс Асимович; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА827766 Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|