Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Р82384 Харчування в профілактичній та лікувальній медицині [Текст] : методичні вказівки до практ. занять з гігієни харчування для студ. 6-го курсу мед. фак. / Харківський держ. медичний ун-т ; упоряд. М. В. Кривоносов [та ін.]. - Х. : [б.в.], 1997. - 39 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кривоносов, Михайло Володимирович (упоряд.); Харківський державний медичний університет
Видання зберігається у :
| 2. | ВА594190 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. мед. закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян [та ін.] ; ред. В. І. Ципріян. - К. : Здоров'я, 1999. - 568 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович; Ванханен, Вільям Давидович; Ванханен, Володимир Вільямович; Смолянський, Борис Леонідович; Штабський, Борис Михайлович; Ципріян, Віктор Іванович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА603277 Смоляр, Володимир Іванович. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : підруч. для студ. технол. спец. з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 334 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р97172 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА642384 Корзун, Віталій Наумович. Гігієна харчування [Текст] : підручник / В. Н. Корзун ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 236 с. - Бібліогр.: с. 233-234.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р101403 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В350015/Кн. 1 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 527 c. - Бібліогр.: в кінці розд.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Тетяна Іванівна; Білко, Тетяна Миколаївна; Благодарова, Олена Володимирівна; Бутильська, Н. О.; Ванханен, В. Д.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 8. | ВА689382 Рубина, Елена Александровна. Санитария и гигиена питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломир. специалистов 655700 "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. А. Рубина. - М. : Академия, 2005. - 285 с. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство). - Библиогр.: с. 281.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | В350015/Кн. 2 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 544 с.: табл. - Бібліогр.: в кінці розділів.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.; Бардов, В. Г.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 10. | ВА692016 Павлоцька, Лариса Федорівна. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. - Библиогр.: с. 438-440.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА692424 Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Нечаев, Алексей Петрович; Траубенберг, Светлана Евгеньевна; Кочеткова, Алла Алексеевна; Колпакова, Валентина Васильевна; Витол, Ирина Сергеевна; Нечаев, Алексей Петрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА695230 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дуденко, Нина Васильевна; Евлаш, Виктория Владленовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА699346 Основи нутріціології [Текст] : навч. посібник для студ. 3 курсу мед. ф-тів вищ. навч. закладів України / О. І. Волошин [и др.]. - Чернівці : Видавничий дім "Букрек", 2007. - 280 c. - Бібліогр.: с. 271-275.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Волошин, Олександр Іванович; Пішак, Ольга Василівна; Окіпняк, Ірина Вікторівна; Сплавський, Орест Іванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА683421 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. / Н. М. Зубар ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006. - 342 с. - Бібліогр.: с. 281-282.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА675942 Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Радько, Михайло Михайлович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВС42686 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Димань, Тетяна Миколаївна; Барановський, Михайло Миколайович; Білявський, Георгій Олексійович; Власенко, Олег Володимирович; Мороз, Лариса Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА679493 Плахтій, П. Д.. Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини [Текст] : навч. посіб. / П. Д. Плахтій [и др.] ; Кам'янець-Подільський держ. ун-т, Подільський держ. аграрно-технічний ун-т. - Кам'янець-Подільський : ПП Буйницький О.А., 2006. - 192 с.: табл. - Бібліогр.: с. 182-183.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Михальський, А. В.; Супрович, Т. М.; Кам'янець-Подільський державний університет; Подільський державний аграрно-технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА703232 Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна. Микробиология, санитария и гигиена [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 2001 "Товароведение и экспертиза товаров" / К. А. Мудрецова-Висс, В. П. Дедюхина. - [4-е изд., испр. и доп.]. - М. : Форум ; М. : Инфра-М, 2008. - 399 с. - Библиогр.: с. 394-395.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дедюхина, Валентина Петровна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА703262 Нелепа, Анатолій Єгорович. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. Є. Нелепа [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 297 c. - Бібліогр.: с. 295-296.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ванханен, Вільям Давидович; Коршунова, Ганна Федорівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА712176 Коршунова, Ганна Федорівна. Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Слащева, Аліна В'ячеславівна; Сабіров, Олександр Володимирович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|