![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р82384 Харчування в профілактичній та лікувальній медицині [Текст] : методичні вказівки до практ. занять з гігієни харчування для студ. 6-го курсу мед. фак. / Харківський держ. медичний ун-т ; упоряд. М. В. Кривоносов [та ін.]. - Х. : [б.в.], 1997. - 39 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кривоносов, Михайло Володимирович (упоряд.); Харківський державний медичний університет
Видання зберігається у :
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА594190 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. мед. закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян [та ін.] ; ред. В. І. Ципріян. - К. : Здоров'я, 1999. - 568 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович; Ванханен, Вільям Давидович; Ванханен, Володимир Вільямович; Смолянський, Борис Леонідович; Штабський, Борис Михайлович; Ципріян, Віктор Іванович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА603277 Смоляр, Володимир Іванович. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : підруч. для студ. технол. спец. з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 334 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р97172 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА642384 Корзун, Віталій Наумович. Гігієна харчування [Текст] : підручник / В. Н. Корзун ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 236 с. - Бібліогр.: с. 233-234.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р101403 Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В350015/Кн. 1 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 527 c. - Бібліогр.: в кінці розд.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Тетяна Іванівна; Білко, Тетяна Миколаївна; Благодарова, Олена Володимирівна; Бутильська, Н. О.; Ванханен, В. Д.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА689382 Рубина, Елена Александровна. Санитария и гигиена питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломир. специалистов 655700 "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. А. Рубина. - М. : Академия, 2005. - 285 с. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство). - Библиогр.: с. 281.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В350015/Кн. 2 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 544 с.: табл. - Бібліогр.: в кінці розділів.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.; Бардов, В. Г.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА692016 Павлоцька, Лариса Федорівна. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. - Библиогр.: с. 438-440.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА692424 Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Нечаев, Алексей Петрович; Траубенберг, Светлана Евгеньевна; Кочеткова, Алла Алексеевна; Колпакова, Валентина Васильевна; Витол, Ирина Сергеевна; Нечаев, Алексей Петрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА695230 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дуденко, Нина Васильевна; Евлаш, Виктория Владленовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА699346 Основи нутріціології [Текст] : навч. посібник для студ. 3 курсу мед. ф-тів вищ. навч. закладів України / О. І. Волошин [и др.]. - Чернівці : Видавничий дім "Букрек", 2007. - 280 c. - Бібліогр.: с. 271-275.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Волошин, Олександр Іванович; Пішак, Ольга Василівна; Окіпняк, Ірина Вікторівна; Сплавський, Орест Іванович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА683421 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. / Н. М. Зубар ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006. - 342 с. - Бібліогр.: с. 281-282.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА675942 Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Радько, Михайло Михайлович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС42686 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Димань, Тетяна Миколаївна; Барановський, Михайло Миколайович; Білявський, Георгій Олексійович; Власенко, Олег Володимирович; Мороз, Лариса Василівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА679493 Плахтій, П. Д.. Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини [Текст] : навч. посіб. / П. Д. Плахтій [и др.] ; Кам'янець-Подільський держ. ун-т, Подільський держ. аграрно-технічний ун-т. - Кам'янець-Подільський : ПП Буйницький О.А., 2006. - 192 с.: табл. - Бібліогр.: с. 182-183.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Михальський, А. В.; Супрович, Т. М.; Кам'янець-Подільський державний університет; Подільський державний аграрно-технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА703232 Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна. Микробиология, санитария и гигиена [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 2001 "Товароведение и экспертиза товаров" / К. А. Мудрецова-Висс, В. П. Дедюхина. - [4-е изд., испр. и доп.]. - М. : Форум ; М. : Инфра-М, 2008. - 399 с. - Библиогр.: с. 394-395.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дедюхина, Валентина Петровна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА703262 Нелепа, Анатолій Єгорович. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. Є. Нелепа [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 297 c. - Бібліогр.: с. 295-296.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ванханен, Вільям Давидович; Коршунова, Ганна Федорівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА712176 Коршунова, Ганна Федорівна. Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Слащева, Аліна В'ячеславівна; Сабіров, Олександр Володимирович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|