Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  Р82384

Харчування в профілактичній та лікувальній медицині [Текст] : методичні вказівки до практ. занять з гігієни харчування для студ. 6-го курсу мед. фак. / Харківський держ. медичний ун-т ; упоряд. М. В. Кривоносов [та ін.]. - Х. : [б.в.], 1997. - 39 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кривоносов, Михайло Володимирович (упоряд.); Харківський державний медичний університет

Видання зберігається у :
2.
  
  ВА594190

Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. мед. закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян [та ін.] ; ред. В. І. Ципріян. - К. : Здоров'я, 1999. - 568 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович; Ванханен, Вільям Давидович; Ванханен, Володимир Вільямович; Смолянський, Борис Леонідович; Штабський, Борис Михайлович; Ципріян, Віктор Іванович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА603277
Смоляр, Володимир Іванович.
Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : підруч. для студ. технол. спец. з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 334 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  Р97172

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА642384
Корзун, Віталій Наумович.
Гігієна харчування [Текст] : підручник / В. Н. Корзун ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 236 с. - Бібліогр.: с. 233-234.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  Р101403

Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Федоренченко, Лідія Олексіївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  В350015/Кн. 1
Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 .
Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 527 c. - Бібліогр.: в кінці розд.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Тетяна Іванівна; Білко, Тетяна Миколаївна; Благодарова, Олена Володимирівна; Бутильська, Н. О.; Ванханен, В. Д.

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
8.
  
  ВА689382
Рубина, Елена Александровна.
Санитария и гигиена питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломир. специалистов 655700 "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. А. Рубина. - М. : Академия, 2005. - 285 с. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство). - Библиогр.: с. 281.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  В350015/Кн. 2
Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 .
Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 544 с.: табл. - Бібліогр.: в кінці розділів.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.; Бардов, В. Г.

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
10.
  
  ВА692016
Павлоцька, Лариса Федорівна.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. - Библиогр.: с. 438-440.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА692424

Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Нечаев, Алексей Петрович; Траубенберг, Светлана Евгеньевна; Кочеткова, Алла Алексеевна; Колпакова, Валентина Васильевна; Витол, Ирина Сергеевна; Нечаев, Алексей Петрович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ВА695230
Павлоцкая, Лариса Федоровна.
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дуденко, Нина Васильевна; Евлаш, Виктория Владленовна

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА699346

Основи нутріціології [Текст] : навч. посібник для студ. 3 курсу мед. ф-тів вищ. навч. закладів України / О. І. Волошин [и др.]. - Чернівці : Видавничий дім "Букрек", 2007. - 280 c. - Бібліогр.: с. 271-275.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Волошин, Олександр Іванович; Пішак, Ольга Василівна; Окіпняк, Ірина Вікторівна; Сплавський, Орест Іванович

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА683421
Зубар, Надія Миколаївна.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. / Н. М. Зубар ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006. - 342 с. - Бібліогр.: с. 281-282.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА675942

Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Радько, Михайло Михайлович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВС42686

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Димань, Тетяна Миколаївна; Барановський, Михайло Миколайович; Білявський, Георгій Олексійович; Власенко, Олег Володимирович; Мороз, Лариса Василівна

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВА679493
Плахтій, П. Д..
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини [Текст] : навч. посіб. / П. Д. Плахтій [и др.] ; Кам'янець-Подільський держ. ун-т, Подільський держ. аграрно-технічний ун-т. - Кам'янець-Подільський : ПП Буйницький О.А., 2006. - 192 с.: табл. - Бібліогр.: с. 182-183.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Михальський, А. В.; Супрович, Т. М.; Кам'янець-Подільський державний університет; Подільський державний аграрно-технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ВА703232
Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна.
Микробиология, санитария и гигиена [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 2001 "Товароведение и экспертиза товаров" / К. А. Мудрецова-Висс, В. П. Дедюхина. - [4-е изд., испр. и доп.]. - М. : Форум ; М. : Инфра-М, 2008. - 399 с. - Библиогр.: с. 394-395.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дедюхина, Валентина Петровна

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА703262
Нелепа, Анатолій Єгорович.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. Є. Нелепа [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 297 c. - Бібліогр.: с. 295-296.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ванханен, Вільям Давидович; Коршунова, Ганна Федорівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА712176
Коршунова, Ганна Федорівна.
Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Слащева, Аліна В'ячеславівна; Сабіров, Олександр Володимирович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського