Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=У542.41$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА591085 Эгертон- Томас, Кристофер. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] : пер. с англ. / К. Эгертон- Томас. - М. : РосКонсульт, 1999. - 272 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВС33306 Котлер, Филип. Маркетинг. Гостеприимство. Туризм [Текст] : учебник для студ. вузов / Ф. Котлер [и др] ; ред. пер.с англ. Р. Б. Ноздрева. - М. : ЮНИТИ, 1998. - 787 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Боуэн, Джон; Мейкенз, Джеймс; Ноздрева, Р. Б. (ред. пер.с англ.)
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| 3. | ВА644843 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учебник для студ. спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой" вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 4.изд., стер. - Минск : ООО "Новое знание", 2003. - 368 с.: рис., табл. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА642144 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по экон. спец. и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 3. изд., перераб. и доп. - Минск : ООО "Новое знание", 2002. - 368 с. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 5. | ВА655892 Завадинська, Олена Юріївна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА687692 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА693958 Саак, Андрей Эрнестович. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 100103 "Социально-культурный сервис и туризм" / А. Э. Саак, М. В. Якименко. - СПб. [и др.] : Питер, 2007. - 428 с. - (Серия "Учебное пособие"). - Библиогр.: с. 424-428 (75 назв.).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Якименко, Марианна Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р105384 Антоненко, Я. Я.. Основы маркетинга в общественном питании [Текст] : учеб. пособие / Я. Я. Антоненко [и др.] ; Украинский ин-т бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле. - К. : [б.и.], 1992. - 34 с. - Библиогр.: с. 33.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Комар, Ю. Н.; Миронюк, Л. М.; Украинский институт бизнеса. Кафедра менеджмента в торговле
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА711118 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні [Текст] : тлумачний термінологічний словник (англ., рос. та укр. мови) / Т. І. Ковальчук ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 208 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Полтавський университет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 10. | ВА713604 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 206 c.: табл. - Бібліогр.: с. 201-203.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА719820 Панченко, Владимир Григорьевич. Фастфуд великий и ужасный [Текст] / В. Г. Панченко ; Институт общественных исследований. - Д. : АРТ-Пресс, 2009. - 496 с.: ил.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Институт общественных исследований
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА738483 Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Г. Т. П'ятницька та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук Г. Т. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, допов. та переробл. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-194. - 450 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Галина Тезіївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна; Лукашова, Людмила Віталіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Григоренко, Олег Михайлович; П'ятницька, Галина Тезіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
| 14. | ВА754602 Скрипко, Тетяна Олександрівна. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Скрипко Т. О., Ланда О. О. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 299 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-282. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ланда, Ольга Олександрівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВС54703 П'ятницька, Галина Тезіївна. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К. : Кондор, 2013. - 248 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-206. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Ніла Олексіївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА771213 Сало, Ярослав Миколайович. Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА785325 Організація послуг харчування [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / [А. І. Усіна та ін.] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУ МГ, 2014. - 183 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-183. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усіна, Алла Іванівна; Давидова, Оксана Юріївна; Сегеда, Ірина Василівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | РА434074 Ткаченко, Михайло Вячеславович. Формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Ткаченко Михайло Вячеславович ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ІС15578 Restaurantmanagement und Betriebsorganisation [Text] : [Schulbuch] / Roswitha Macher [et al.]. - Linz : Trauner, 2016. - 312 S. : Ill., Fot. - (Trauner Verlag Bildung).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Macher, Roswitha; Pehak, Sylvia; Traxler, Elfriede; Stickler, Hans; Gutmayer, Wilhelm
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|