Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.70-55$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС103844 Білецька, Катерина Володимирівна. Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Білецька Катерина Володимирівна ; Луцький держ. технічний ун-т. - Луцьк, 2007. - 233 арк. - арк. 190-202.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Луцький державний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА352844 Білецька, Катерина Володимирівна. Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Білецька Катерина Володимирівна ; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки" УААН. - К., 2007. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки" УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА354944 Левченко, Юлія Григорівна. Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Левченко Юлія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС109427 Левченко, Юлія Григорівна. Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості України [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Левченко Юлія Григорівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 258-274.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА722958 Пєтухова, Ольга Михайлівна. Інноваційні процеси в харчовій промисловості України [Текст] : монографія / О. М. Пєтухова ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2010. - 162 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА737505 Малых, Сергей Викторович. Формирование инновационного процесса в машиностроении и пищевой промышленности [Текст] : [монография] / С. В. Малых, С. В. Котлик ; Одес. нац. акад. пищевых технологий, Одес. ГП НТЦ "Станкосерт". - О. : Астропринт, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 263-278. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Котлик, Сергей Валентинович; Одесская национальная академия пищевых технологий"Станкосерт", научно-технический центр, Одесское государственное предприятие
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА744370 Чеботарьов, Вячеслав Анатолійович. Державна регуляторна політика інноваційної структурної трансформації харчової та переробної промисловості [Текст] : монографія / В. А. Чеботарьов ; НАН України, Ін-т економіки пром-сті, ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2011. - 448 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 399-431. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут економіки промисловості (Донецьк); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 8. | РА408397 Чорна, Неля Петрівна. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки [Текст] : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Чорна Неля Петрівна ; Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв, 2014. - 40 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Миколаївський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА791340 Чорна, Неля Петрівна. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки [Текст] : монографія / Неля Петрівна Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 295 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253-272. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА791637 Поддєрьогін, Анатолій Микитович. Фінансування інноваційного розвитку харчової промисловості України [Текст] : монографія / А. М. Поддєрьогін, А. В. Корнилюк ; Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2014. - 196 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-195 . - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Корнилюк, Анна Валентинівна; "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 11. | РА427159 Завгородня, Наталія Володимирівна. Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Завгородня Наталія Володимирівна ; Чернігів. нац. технол. ун-т ; Чернігів, 2017. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Чернігівський національний технологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | РА446779 Кулик, Володимир Олексійович. Методи та механізми управління інноваціями у проектно-орієнтованих організаціях харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.22 / Кулик Володимир Олексійович ; Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2020. - 27 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеський національний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА853042 Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу [Текст] : монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за ред. Ю. О. Бровкіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2020. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор: У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
Файл: IMG - 0 Дод. точки доступу: Басюркіна, Наталія Йосипівна; Бєлали, Наталя Сергіївна; Бордун, Тетяна Василівна; Бровкіна, Юлія Олексіївна; Воєцька, Олена Євгенівна; Волошенко, Ольга Сергіївна; Гончар, Олексій Сергійович; Гордієнко, Людмила Василівна; Гушан, Сергій Васильович; Дорошенко, Анастасія Володимирівна; Драч, Артур Леонідович; Жигунов, Дмитро Олександрович; Зейналов, Руслан; Іванченко, Юлія Володимирівна; Іоргачова, Катерина Георгіївна; Карпінська, Ганна Володимирівна; Коваленко, Олена Олександрівна; Константинова, Тетяна Віталіївна; Корчагіна, Катерина Ігорівна; Котляр, Євгеній Олександрович; Котюжинський, Олексій Русланович; Кулькіна, Ірина Олександрівна; Малишкін, Валерій В'ячеславович; Мащенко, Ольга Іванівна; Молдаван, Антон Вадимович; Моргунова, Юлія Вікторовна; Приходько, Лілія Сергіївна; Просолович, Олена Борисівна; Савченко, Тетяна Вікторівна; Салавеліс, Алла Дмитрівна; Свистун, Тетяна Володимирівна; Соколова, Валерія Ігорівна; Соц, Сергій Михайлович; Тележенко, Любов Миколаївна; Тітлов, Олександр Сергійович; Турленко, Наталя Володимирівна; Хоренжий, Наталія Василівна; Шалений, Володимир Анатолійович; Швець, Марина Володимирівна; Швець, Юлія Василівна; Шикунова, Катерина Вікторівна; Бровкіна, Юлія Олексіївна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА451080 Степанчук, Світлана Олександрівна. Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Степанчук Світлана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ДС144321 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення механізмів регулювання інноваційно-інвестиційних процесів у харчовій галузі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Петренко Микола Миколайович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2014. - 188 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 162-177.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Міжнародний університет бізнесу і права (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА453164 Петренко, Микола Миколайович. Удосконалення механізмів регулювання інноваційно-інвестиційних процесів у харчовій галузі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Петренко Микола Миколайович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2014. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Міжнародний університет бізнесу і права", приватний вищий навчальний заклад (Херсон)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ДС146000 Чорна, Неля Петрівна. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Чорна Неля Петрівна ; НАН України, Ін-т регіон. дослідж. - Львів, 2014. - 407, [4] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 362-396.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут регіональних досліджень (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|