Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.21-13$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
  
  ДС108117
Романенко, Ірина Петрівна.
Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Романенко Ірина Петрівна ; Кременчуцький держ. політехнічний ун-т ім. Михайла Остроградського. - Кременчук, 2008. - 235 арк. - арк. 217-231.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кременчуцький державний політехнічний університет імені Михайла Остроградського

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА360598
Ніколаєва, Анжела Миколаївна.
Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Тернопільський національний економічний ун-т. - Т., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тернопільський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА360657
Олексенко, Роман Іванович.
Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Харківський національний аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА361007
Романенко, Ірина Петрівна.
Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / І.П.Романенко ; Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний ун-т ім. Вадима Гетьмана". - К., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА362104
Драган, Олена Іванівна.
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 34 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА686050
Драган, Олена Іванівна.
Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] / О. І. Драган ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007. - 252 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-248.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС110488
Ніколаєва, Анжела Миколаївна.
Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Луцьк. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2008. - 229 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 213-229.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС110483
Олексенко, Роман Іванович.
Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2008. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 195-205.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА372632
Самойлик, Юлія Василівна.
Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир, 2010. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Житомирський національний агроекологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА736412
Мостенська, Тетяна Леонідівна.
Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України [Текст] : монографія / Мостенська Тетяна Леонідівна, Драган Олена Іванівна, Суха Ірина Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : [б. в.], 2010. - 267 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 249-267. - 350 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Драган, Олена Іванівна; Суха, Ірина Василівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС119530
Самойлик, Юлія Василівна.
Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава, 2010. - 232, [9] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 206-232.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Полтавська державна аграрна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА436324
Дьяченко, Юлія Володимирівна.
Управління конкурентною стратегією м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Дьяченко Юлія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА443615
Стасюкова, Катерина Вікторівна.
Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 24 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС148452
Драган, Олена Іванівна.
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 534 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 505-534.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС154638
Стасюкова, Катерина Вікторівна.
Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 184, [5] арк. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського