Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.21-13$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108117 Романенко, Ірина Петрівна. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Романенко Ірина Петрівна ; Кременчуцький держ. політехнічний ун-т ім. Михайла Остроградського. - Кременчук, 2008. - 235 арк. - арк. 217-231.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кременчуцький державний політехнічний університет імені Михайла Остроградського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА360598 Ніколаєва, Анжела Миколаївна. Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Тернопільський національний економічний ун-т. - Т., 2008. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА360657 Олексенко, Роман Іванович. Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Харківський національний аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2008. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА361007 Романенко, Ірина Петрівна. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / І.П.Романенко ; Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний ун-т ім. Вадима Гетьмана". - К., 2008. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА362104 Драган, Олена Іванівна. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 34 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА686050 Драган, Олена Іванівна. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики [Текст] / О. І. Драган ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007. - 252 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-248.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС110488 Ніколаєва, Анжела Миколаївна. Формування стратегії досягнення конкурентних переваг підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ніколаєва Анжела Миколаївна ; Луцьк. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2008. - 229 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 213-229.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС110483 Олексенко, Роман Іванович. Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Олексенко Роман Іванович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2008. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 195-205.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА372632 Самойлик, Юлія Василівна. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир, 2010. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Житомирський національний агроекологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА736412 Мостенська, Тетяна Леонідівна. Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України [Текст] : монографія / Мостенська Тетяна Леонідівна, Драган Олена Іванівна, Суха Ірина Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : [б. в.], 2010. - 267 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 249-267. - 350 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Драган, Олена Іванівна; Суха, Ірина Василівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС119530 Самойлик, Юлія Василівна. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Самойлик Юлія Василівна ; Полтав. держ. аграр. акад. - Полтава, 2010. - 232, [9] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 206-232.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Полтавська державна аграрна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА436324 Дьяченко, Юлія Володимирівна. Управління конкурентною стратегією м'ясопереробних підприємств [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Дьяченко Юлія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА443615 Стасюкова, Катерина Вікторівна. Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 24 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС148452 Драган, Олена Іванівна. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Драган Олена Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 534 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 505-534.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС154638 Стасюкова, Катерина Вікторівна. Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Стасюкова Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 184, [5] арк. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|