Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 248
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС81268 Лукашова, Людмила Віталіївна. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Лукашова Людмила Віталіївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 325 арк. - арк. 194-205.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС93778 Расулова, Алла Миколаївна. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Расулова Алла Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 277 арк. - арк. 172-182.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС92224 Тупчій, Валентина Анатоліївна. Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 240 арк. - арк. 161-173.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС93369 Сушко, Ольга Владимировна. Рекламные стратегии предприятий ресторанного хозяйства [Текст] : дис... канд. экон. наук: 08.06.01 / Сушко Ольга Владимировна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2006. - 183 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 171-181.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108345 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 176 арк. - арк. 140-152.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС78848 Шинкарь, Светлана Николаевна. Эффективность управленческой информации в предприятиях ресторанного хозяйства [Текст] : дис... канд. экон. наук: 08.07.05 / Шинкарь Светлана Николаевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 267 л. - Библиогр.: л. 182-195.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА342329 Расулова, Алла Миколаївна. Управління конкурентоспроможністю ресторанів [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Расулова Алла Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА342602 Сушко, Ольга Володимирівна. Рекламні стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Сушко Ольга Володимирівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2006. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА344454 Тупчій, Валентина Анатоліївна. Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Тупчій Валентина Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА359891 Воробйова, Наталія Петрівна. Управління рекламною діяльністю підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Воробйова Наталія Петрівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА361042 П'ятницька, Галина Тезіївна. Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.04 / П'ятницька Галина Тезіївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 43 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА367684 Михайлова, Наталія Вікторівна. Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Михайлова Наталія Вікторівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА325252 Шинкар, Світлана Миколаївна. Ефективність управлінської інформації в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Шинкар Світлана Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА330461 Лукашова, Людмила Віталіївна. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Лукашова Людмила Віталіївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА355560 Ткаченко, Ольга Петрівна. Економічне обгрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ткаченко Ольга Петрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА358236 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС109185 Воробйова, Наталія Петрівна. Управління рекламною діяльністю підприємств ресторанного господарства [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Воробйова Наталія Петрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 260 арк. - Бібліогр.: арк. 249-260.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС110043 П'ятницька, Галина Тезіївна. Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / П'ятницька Галина Тезіївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2008. - 575 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 448-482.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА668210 Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : підручник / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. Н. О. П'ятницька ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 631 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 618-624.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Благополучна, Наталя Петрівна; Гайовий, Іван Іванович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р94099 Фельдман, И. А.. Пути к успеху в ресторанном бизнесе [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Украинский Центр духовной культуры, 2002. - 40 с. - Библиогр.: с.40.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |