Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 90
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Akademia ekonomiczna (Kraków) Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie). 2005, N.689:Prace z zakresu chemii i kinetyki procesów / red. Z. Cichoń. - Kraków : AE, 2005. - 88 s. (Zeszyty naukowe (Akademia ekonomiczna w Krakowie), ISSN 0208-7944 ; 2005, N.689) (Шифр: Ж36658/2005/689)
|
2. | Degustiv club : журн. о дорогом питье, вкусной еде и ароматном табаке / гл. ред. А. Гороховский. - К. : Медиа-Про, 2010 . - Отримється з 2011 р. (Шифр: Ж100573)
|
3. | Degustiv club - 2011 р., № 1 (Шифр: Ж100573/2011/1)
|
4. | Digital age in semiotics & communication - 2020-2021 р., № 3-4 (Шифр: Ж44463/2020-2021/3-4)
|
5. | Food technology : Journal / Institute of Food Technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1947 . - Отримється з 1962 р. (Шифр: Ж36013)
|
6. | Food technology - 1974 р. Т. 28, № 10 (Шифр: Ж36013/1974/28/10)
|
7. | Food technology - 1974 р. Т. 28, № 11 (Шифр: Ж36013/1974/28/11)
|
8. | Food technology - 1974 р. Т. 28, № 12 (Шифр: Ж36013/1974/28/12)
|
9. | Food technology - 1974 р. Т. 28, № 9 (Шифр: Ж36013/1974/28/9)
|
10. | Food technology - 1975 р. Т. 29, № 1 (Шифр: Ж36013/1975/29/1)
|
11. | Food technology - 1975 р. Т. 29, № 2 (Шифр: Ж36013/1975/29/2)
|
12. | Food technology - 1999 р. Т. 53, № 11 (Шифр: Ж36013/1999/53/11)
|
13. | Journal of food science / institute of food technologists ; ред. D. E. Weber. - Chicago, IL : [б.в.], 1926 . - Отримється з 1962 р. (Шифр: Ж36028)
|
14. | Journal of food science - 1996 р. Т. 61, № 2 (Шифр: Ж36028/1996/61/2)
|
15. | Journal of food science - 1997 р. Т. 62, № 1 (Шифр: Ж36028/1997/62/1)
|
16. | Le Gourmet : Журнал о гастрономии, напитках и путишествиях / ООО "Издательский дом "САНТ- ТМ" ; ред. Т. Гаген. - М. : [б. в.], 2000 . - Отримється з 2001 р. (Шифр: Ж24049)
|
17. | Le Gourmet - 2001 р., № 3-4 (Шифр: Ж24049/2001/3-4)
|
18. | Le Gourmet - 2001 р., № 5 (Шифр: Ж24049/2001/5)
|
19. | Le Gourmet - 2002 р., № 1-2 (Шифр: Ж24049/2002/1-2)
|
20. | Trends in food science & technology : Journal / ред. B. White. - Irvington, NJ : [б.в.], 1990 . - Отримється з 1997 р. (Шифр: Ж42035)
|
| |