>
Одеський національний технологічний університет. Наукові праці [Одеського національного технологічного університету] [Текст] = Scientific works Odessa National University of technology/ Одес. нац. технол. ун-т ; редкол.: Г. М. Станкевич (голов. ред.) [та ін.]. - Одеса : [б. в.], 1937 . - Вид. відновлено з 1994; З 01.01.2016 р. було змінено нумерацію вип. Номер т. відповідає року з моменту заснування вид., номер вип. - вип. в поточ. р. .- Отримується з 1994.
ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання
До 2022 р. див.: Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій
Ред. : Bo EkstrandРед. : Izlayev AuyelbekРед. : Абрацумянц Р. В.Ред. : Безусов А. Т.Ред. : Бурдо О. Г.Ред. : Віннікова Л. Г.Ред. : Гапонюк О. І.Голов. ред. : Єгоров Б. В.Ред. : Жигунов Д. О.Ред. : Іоргачова К. Г.Ред. : Каламан О. Б.Ред. : Капрельянц Л. В.Ред. : Кевлішвіллі М.Ред. : Коваленко О. О.Ред. : Ковальський Р.Ред. : Косой Б. В.Ред. : Котлик С. В.Ред. : Крусір Г. В.Ред. : Мардар М. Р.Ред. : Мілованов В. І.Ред. : Ніколенко М. В.Ред. : Осипова Л. А.Ред. : Павлов О. І.Ред. : Плотніков В. М.Ред. : Поварова Н. М.Ред. : Савенко І. І.Ред. : Сарібєкова Д. Г.Ред. : Скрипник О.Ред. : Солоницька І. В.Голов. ред. : Станкевич Г. М.Ред. : Тележенко Л. М.Ред. : Терзієв С. Г.Ред. : Тітлов О. С.Ред. : Ткаченко Н. А.Ред. : Ткаченко О. Б.Ред. : Федосова К. С.Ред. : Хмельнюк М. Г.Ред. : Хобін В. А.Ред. : Черно Н. К.Ред. : Чигиринець О. Е.Ред. : Шит М. Л.Ред. : Шульга О. С. - ISSN 2073-8730
Анотація: “Наукові праці Одеського національного технологічного університету” (англ. “Scientific works Odessa National University of technology”) – науково-теоретичний збірник заснований у 1937 р. Відновлено з 1994 р.
Засновник та видавець – Одеська національна академія харчових технологій, яка у 2021 р. була реорганізована у Одеський національний технологічний університет.
До 2022 р. видання мало назву – “Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій”.
У збірнику публікуються результати нових наукових досліджень, які мають теоретичний, експериментальний та практичний характер, проблемні статті, повідомлення про досягнення, наукові напрями і школи академії.
Тематика журналу: удосконалення технологічних процесів для харчових та зернопереробних галузей АПК; актуальні питання зберігання і технології зберігання зерна, виробництво зернових, хлібопекарських, кондитерських виробів, комбікормів та біопалива; розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини; створення нових технологій отримання безпечних харчових продуктів й визначення критеріїв їх оцінки; створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв; комбіновані процеси та нанотехнології в АПК, нові неенергоємні харчові технології та продукти, енергоефективність та екологічна безпечність; соціально-економічні проблеми розвитку ринкових відносин на підприємствах харчової та зернопереробної промисловості.
РОКИ: 1994
1996
1997
1998
1999
2001
2002
2003
2004
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Тематичний рубрикатор: