1. |
Керівництво з приготування, використання та забезпечення якості компонентів крові. Рекомендація № R (95) 15 : практич. посіб. : Пер. з англ. / Рада Європи, МОЗ України, Київська мед. акад. післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика ; За заг. ред. В. П. Івасюка, В. Л. Новака, С. М. Гайдукової, С. В. Видиборця. - 11-е вид.. - Київ - Дніпропетровськ : АРТ - ПРЕС, 2006. - 260 с.. - ISBN 966-348-064-5 : Б. ц. Рубрики: Медицина--Фармакологія--Трансфузіологія------------ Дод. точки доступу: Івасюк, В. П. (ред..); Новак, В. Л. (ред..); Гайдукова, С. М. (ред..); Видиборець, С. В. (ред..); Рада Європи; Міністерство охорони здоров'я України; Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика
|