Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=Венглюк Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.Венглюк Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993.. - 167 л.
2.Технологія галузі : Метод. вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних цехів у курсовому і дипломному проектуванні для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'ясв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Ю. П. Венглюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004.. - 44 с.
3.Мости дружби. Україна - Грузія / [авт.-упоряд. Болгов В. В. ; над кн. працювали: Ольга Бондарук та ін.]. - К. : [б. в.], 2007.. - 287 с. : кольор. іл., фото
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського