1. |
Венглюк, Юлия Петровна. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : дис...канд.техн.наук / Венглюк Юлия Петровна ; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993.. - 167 л. ------------ Дод. точки доступу: КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров
2. |
Технологія галузі : метод. вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних цехів у курсовому і дипломному проектуванні для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'ясв" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Ю. П. Венглюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004.. - 44 с.. - Бібліогр.: с. 42 ------------ Дод. точки доступу: Венглюк, Юлія Петрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
3. |
Мости дружби. Україна - Грузія / [авт.-упоряд. Болгов В. В. ; над кн. працювали: Ольга Бондарук та ін.]. - К. : [б. в.], 2007.. - 287 с. : кольор. іл., фото. - Текст укр. та груз.. - 5000 прим.. - ISBN 978-966-8153-31-0 ------------ Дод. точки доступу: Болгов, Вадим В. (упоряд..); Бондарук, Ольга (уклад..); Венглюк, Юрій (уклад..); Гаврилюк, Леся (уклад..)
| | |