Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (1)Інститут зоології (1)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (2)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=КОНСЕРВАНТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Алексеницер М. Л. Влияние химических и микробиологических консервантов корма на развитие гусениц и продуктивность дубового шелкопряда(ANTHERAEA PERNYI G.-M.) : Дис...канд.биол.наук:03.00.09 / Алексеницер Майя Леонидовна ; Украинский аграрный ун-т. - К., 1993.. - 238 л.,прил.
2.Кавун О. Ф. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : Дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; УААН, Ін-т кормів. - Вінниця, 2003.. - 171 арк.: рис.
3.Глушко Л. Т. Розробка нових консервантів, технологій зберігання і використання вологого зерна кукурудзи в годівлі великої рогатої худоби : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Глушко Людмила Тарасівна ; УААН, Ін-т кормів. - Вінниця, 2007.. - 185 арк.: іл.
4.Козупиця С. І. Обгрунтування параметрів подрібнювача-живильника-дозатора сипких хімічних консервантів на лінії заготівлі вологих кормів : дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Козупиця Сергій Іванович ; Сумський національний аграрний ун-т. - Суми, 2007.. - 173 арк.+ дод.
5.Чередніченко О. О. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997.. - 219 с.
6.Хом'як Й. В. Малоциклова довговічність конструкційних матеріалів в рідких консервантах кормів : Дис... канд. техн. наук: 05.02.01 / Хом'як Йосип Васильович ; Українська академія друкарства. - Л., 1998.. - 247 л.
7.Верес Є. М. Вплив окремих консервантів на перетворення нітратів у силосі нітратного навантаження на обмінні процеси в рубці бичків : Автореф.дис...канд.біол.наук:06.02.02 / Верес Євген Миколайович ; УААН, Закарпатський ін-т агропромислового виробництва. - В.Бакта, 1994.. - 21 с.
8.Хом'як Й. В. Малоциклова довговічність конструкційних матеріалів в рідких консервантах кормів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.02.01 / Хом'як Йосип Васильович ; Луцький держ. технічний ун-т. - Луцьк, 1998.. - 16 с.
9.Дунай О. В. Дослідження деяких антимікробних консервантів з метою стандартизації складів м'яких лікарських засобів на гідрофобних основах : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.03 / Дунай Олена В'ячеславівна ; Держ. п-во "Держ. наук. центр лікар. засобів". - Х., 2008.. - 20 с.
10.Купчик О. Ю. Міцелярна рідинна хроматографія: особливості модифікованих фаз та застосування для розділення консервантів : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Купчик Олена Юріївна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2009.. - 17 с.
11.Кавун О. Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; Ін-т кормів УААН, Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - Вінниця, 1998.. - 17 с.
12.Чередніченко О. О. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997.. - 26 с.
13.Кавун О. Ф. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003.. - 24 с.: табл.
14.Козупиця С. І. Обгрунтування параметрів подрібнювача-живильника-дозатора сипких хімічних консервантів на лінії заготівлі вологих кормів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Козупиця Сергій Іванович ; Харківський національний технічний ун-т сільського господарства ім. Петра Василенка. - Х., 2007.. - 22 с.
15.Глушко Л. Т. Розробка нових консервантів, технологій зберігання і використання вологого зерна кукурудзи в годівлі великої рогатої худоби : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Глушко Людмила Тарасівна ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 2007.. - 24 с.
16.Кровезаменители, консерванты крови и костного мозга : Справочник / В. А. Аграненко [и др] ; ред. Г. Н. Хлябич. - [Б. м.] : Медицина, 1997.. - 191 с.
17.Люк Э. Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - СПб. : ГИОРД, 2000.. - 256 с.
18.Ворожбіян М. І. Лабораторний практикум з курсу "Виробництво харчових напівпродуктів, соди і лугів" : Навч.-метод. посіб.: Для студ. спец. 7.0916.02 "Хімічна технологія неорганічних речовин", спеціалізація "Виробництво неорганічних харчових напівпродуктів, консервантів, міндобрив, солей і лугів" / М. І. Ворожбіян [и др.] ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2004.. - 40 с.: рис.
19.Нові консерванти і технології кормів / М. Ф. Кулик [та ін.] ; ред. М. Ф. Кулик [та ін.]. - Вінниця : Тезис, 2004.. - 320 с.: рис., табл.
20.Консерванти деревини. - К. : Держспоживстандарт України, 2005.. - ІV, 27 с.. - (Національний стандарт України)
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського