Пошуковий запит: (<.>K=КОНСЕРВАНТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Алексеницер, Майя Леонидовна. Влияние химических и микробиологических консервантов корма на развитие гусениц и продуктивность дубового шелкопряда(ANTHERAEA PERNYI G.-M.) : дис...канд.биол.наук:03.00.09 / Алексеницер Майя Леонидовна ; Украинский аграрный ун-т. - К., 1993. - 238 л.,прил. - Библиогр.:л.203-238
Дод. точки доступу: Украинский аграрный университет (Киев)
|
2. |
Кавун, Олександр Федорович. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; УААН, Ін-т кормів. - Вінниця, 2003. - 171 арк.: рис. - арк. 145-171
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут кормів (Вінниця)
|
3. |
Глушко, Людмила Тарасівна. Розробка нових консервантів, технологій зберігання і використання вологого зерна кукурудзи в годівлі великої рогатої худоби : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Глушко Людмила Тарасівна ; УААН, Ін-т кормів. - Вінниця, 2007. - 185 арк.: іл. - арк. 159-183
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут кормів (Вінниця)
|
4. |
Козупиця, Сергій Іванович. Обгрунтування параметрів подрібнювача-живильника-дозатора сипких хімічних консервантів на лінії заготівлі вологих кормів : дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Козупиця Сергій Іванович ; Сумський національний аграрний ун-т. - Суми, 2007. - 173 арк.+ дод. - арк. 161-173
Дод. точки доступу: Сумський національний аграрний університет
|
5. |
Чередніченко, Олена Олександрівна. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 с.
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
|
6. |
Хом'як, Йосип Васильович. Малоциклова довговічність конструкційних матеріалів в рідких консервантах кормів : дис... канд. техн. наук: 05.02.01 / Хом'як Йосип Васильович ; Українська академія друкарства. - Л., 1998. - 247 л. - л. 214-247
Дод. точки доступу: Українська академія друкарства
|
7. |
Верес, Євген Миколайович. Вплив окремих консервантів на перетворення нітратів у силосі нітратного навантаження на обмінні процеси в рубці бичків : автореф.дис...канд.біол.наук:06.02.02 / Верес Євген Миколайович ; УААН, Закарпатський ін-т агропромислового виробництва. - В.Бакта, 1994. - 21 с.
Дод. точки доступу: УААН; Закарпатський інститут агропромислового виробництва
|
8. |
Хом'як, Йосип Васильович. Малоциклова довговічність конструкційних матеріалів в рідких консервантах кормів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.02.01 / Хом'як Йосип Васильович ; Луцький держ. технічний ун-т. - Луцьк, 1998. - 16 с.
Дод. точки доступу: Луцький державний технічний університет
|
9. |
Дунай, Олена В'ячеславівна. Дослідження деяких антимікробних консервантів з метою стандартизації складів м'яких лікарських засобів на гідрофобних основах : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.03 / Дунай Олена В'ячеславівна ; Держ. п-во "Держ. наук. центр лікар. засобів". - Х., 2008. - 20 с.
Дод. точки доступу: Державний науковий центр лікарських засобів (Харків)
|
10. |
Купчик, Олена Юріївна. Міцелярна рідинна хроматографія: особливості модифікованих фаз та застосування для розділення консервантів : автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Купчик Олена Юріївна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2009. - 17 с.
Дод. точки доступу: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
|
11. |
Кавун, Олександр Федорович. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; Ін-т кормів УААН, Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - Вінниця, 1998. - 17 с.
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут кормів (Вінниця); Вінницький державний сільськогосподарський інститут
|
12. |
Чередніченко, Олена Олександрівна. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
|
13. |
Кавун, Олександр Федорович. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Кавун Олександр Федорович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 24 с.: табл.
Дод. точки доступу: Львівська державна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
|
14. |
Козупиця, Сергій Іванович. Обгрунтування параметрів подрібнювача-живильника-дозатора сипких хімічних консервантів на лінії заготівлі вологих кормів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Козупиця Сергій Іванович ; Харківський національний технічний ун-т сільського господарства ім. Петра Василенка. - Х., 2007. - 22 с.
Дод. точки доступу: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
|
15. |
Глушко, Людмила Тарасівна. Розробка нових консервантів, технологій зберігання і використання вологого зерна кукурудзи в годівлі великої рогатої худоби : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Глушко Людмила Тарасівна ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 2007. - 24 с.
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
|
16. |
Кровезаменители, консерванты крови и костного мозга : справочник / В. А. Аграненко [и др] ; ред. Г. Н. Хлябич. - М. - [Б. м.] : Медицина, 1997. - 191 с. - ISBN 5-225-00961-1
Дод. точки доступу: Аграненко, В. А.; Алексеев, В. В.; Богданов, А. Н.; Гаврилов, О. К.; Мерзлов, В. П.; Хлябич, Г. Н. (ред.)
|
17. |
Люк, Эрих. Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8
Дод. точки доступу: Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)
|
18. |
Ворожбіян, Михайло Іванович. Лабораторний практикум з курсу "Виробництво харчових напівпродуктів, соди і лугів" : навч.-метод. посіб.: Для студ. спец. 7.0916.02 "Хімічна технологія неорганічних речовин", спеціалізація "Виробництво неорганічних харчових напівпродуктів, консервантів, міндобрив, солей і лугів" / М. І. Ворожбіян [и др.] ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2004. - 40 с.: рис. - Бібліогр.: с. 40
Дод. точки доступу: Кобзєв, Олександр Вікторович; Панасенко, Володимир Олексійович; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
|
19. |
Нові консерванти і технології кормів / М. Ф. Кулик [та ін.] ; ред. М. Ф. Кулик [та ін.]. - Вінниця : Тезис, 2004. - 320 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 295-315. - ISBN 966-8317-38-6
Дод. точки доступу: Кулик, М. Ф.; Петриченко, Василь Флорович; Засуха, Т. В.; Кавун, О. Ф.; Стасюк, О. К.; Кулик, М. Ф. (ред.)
|
20. |
Консерванти деревини ; Визначання токсичної ефективності проти м'якогнильних мікрогрибів та інших мікроорганізмів, що населяють грунт (ENV 807:1993, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. С. Балюк [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 27 с. - (Національний стандарт України)
Дод. точки доступу: Балюк, С (пер. і наук.-техн. ред.)
|
| |