Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (5)Інститут гідробіології (215)Інститут географії (1)Інститут зоології (58)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (1)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (3)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (2)Інститут технічної теплофізики (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ОТРУЙНІ$<.>+<.>K=РИБИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 147
Представлено документи з 1 до 20
...
1.


Якість води. Метод визначення цито- та генотоксичної води і водних розчинів на клітинах крові прісноводної риби Даніо реріо (Brachydanio rerio Hamilton-buchanan). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)
2.

Іллєнко, Юрій Герасимович
Юрка Іллєнка доповідна Апостолові Петру. Автопортрет альтер его (себе іншого) внатурє : роман-хараман: у 3 кн. / Ю. Г. Іллєнко. - Т. : Богдан, 2008 .
Кн. 2 : Межикнижжя : автопортрет альтер его ексяничара - чернетки, фрагменти щоденників, ескізи життя і фільмів, пошуки портретування Богів і Людей наосліп: фільми, риби, Боги, люди. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 240с., 192 с. іл. - ISBN 978-966-10-0286-8
3.

Дунаєва, Вікторія Анатоліївна.
Чому Риби мовчать? : казка / Вікторія Дунаєва ; [худож. В. Дунаєва]. - Київ : Грамота, 2020. - 12 с. : кольор. іл. - (Казки-веселинки). - 2000 прим. - ISBN 978-966-349-796-9

Дод. точки доступу:
Дунаєва, Вікторія Анатоліївна (худож.)
4.


Цілющі, отруйні і шкідливі бур'янисті рослини в землеробстві України : навч. посіб. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.090101 "Агрономія" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / І. Д. Примак [та ін.] ; за ред. д-ра с.-г. наук, проф. І. Д. Примака. - Вінниця : Нілан, 2017. - 199 с. : рис. - Бібліогр.: с. 197 . - 300 прим. - ISBN 978-966-924-418-5

Дод. точки доступу:
Примак, Іван Дмитрович; Садовська, Надія Петрівна; Левандовська, Світлана Миколаївна; Косолап, Микола Павлович; Демидась, Григорій Ілліч; Примак, Іван Дмитрович (ред.)
5.

Загороднюк, Оксана Вікторівна.
Формування та розвиток ринку риби і рибної продукції України : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Загороднюк Оксана Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - К., 2012. - 220, [3] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 176-193.

Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); "Інститут аграрної економіки", національний науковий центр (Київ)
6.

Загороднюк, Оксана Вікторівна.
Формування та розвиток ринку риби і рибної продукції України : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Загороднюк Оксана Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - К., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); "Інститут аграрної економіки", національний науковий центр (Київ)
7.

Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 22 с. : рис., табл.

Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет
8.

Дончевська, Раїса Степанівна.
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Дончевська Раїса Степанівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 264 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 240-264.

Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет
9.

Андросович, Тетяна Юріївна.
Формування і розвиток ринку прісноводної риби : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Андросович Тетяна Юріївна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 224 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 208-224

Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
10.

Андросович, Тетяна Юріївна.
Формування і розвиток ринку прісноводної риби : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Андросович Тетяна Юріївна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
11.

Рибицька, Марія Олександрівна.
Фактори серцево-судинного ризику та атеросклероз у хворих на цукровий діабет 2 типу: діагностика та профілактика : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.38 / Рибицька Марія Олександрівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - Київ, 2018. - 20, [1] с. : рис.

Дод. точки доступу:
Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (Київ)
12.

Литовченко, Анна Вікторівна.
Фінансово-економічне регулювання імпорту риби та морепродуктів : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Литовченко Анна Вікторівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)
13.

Литовченко, Анна Вікторівна.
Фінансово-економічне регулювання імпорту риби та морепродуктів : дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Литовченко Анна Вікторівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 214 арк. - арк. 177-195

Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)
14.

Корман, Ірина Іванівна.
Удосконалення цінової політики підприємств по переробці риби та морепродуктів : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Корман Ірина Іванівна ; Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т Вадима Гетьмана". - Київ, 2015. - 19 с. : рис.

Дод. точки доступу:
"Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана", державний вищий навчальний заклад
15.

Кравчук, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технологій вирощування товарної риби у ставах з використанням методів математичного моделювання (на прикладі вирощування товарної риби у ВАТ "Сумирибгосп") : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.03 / Кравчук Наталія Миколаївна ; УААН, Ін-т рибного госп-ва. - К., 2002. - 150 арк. - арк. 124-136

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут рибного господарства (Київ)
16.

Кравчук, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технологій вирощування товарної риби у ставах з використанням методів математичного моделювання (на прикладі вирощування товарної риби у ВАТ "Сумирибгосп") : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.03 / Кравчук Наталія Миколаївна ; УААН, Ін-т рибного госп-ва. - К., 2002. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут рибного господарства (Київ)
17.

Паламарчук, Ганна Станіславівна.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Паламарчук Ганна Станіславівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.: рис., табл.

Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій
18.

Маєвська, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
19.

Хмарська, Вікторія Борисівна.
Удосконалення технології приготування комбікормів для ставової риби : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.00.16 / Хмарська Вікторія Борисівна ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1996. - 22 с.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)
20.

Павлюченко, Олена Станіславівна.
Удосконалення технології виробництва комбікормів для риби з використанням насіння льону : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Павлюченко Олена Станіславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 164 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-140.

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського