Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (1)Інститут електродинаміки (10)Інститут зоології (1)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (1)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (4)Інститут технічної теплофізики (7)Інститут фізики (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ПЛАВЛЕНИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Абдрахманов, Болат Тулегенович.
Закономерности плавления металлов как основа энергетического анализа и оптимизации процессов переработки рафинированной меди на продукцию более высокого технологического уровня : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.16.03 / Абдрахманов Болат Тулегенович. - Караганда, 2000. - 27 с.
2.

Ахкубеков, Анатолий Амишевич.
Контактное плавление металлов и наноструктур на их основе : [монография] / А. А. Ахкубеков [и др.]. - М. : Физматлит, 2008. - 147 с. - Библиогр.: с. 128-147. - ISBN 978-5-9221-0939-0

Дод. точки доступу:
Орквасов, Толя Абуевич; Созаев, Виктор Адыгеевич
3.

Бабенко, Михаил Владимирович.
Разработка рациональных режимов плавления стержня с защитным покрытием при внепечной доводке стали : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Бабенко Михаил Владимирович ; Днепродзержинский гос. технический ун-т. - Днепродзержинск, 2006. - 140 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 117-133

Дод. точки доступу:
Днепродзержинский государственный технический университет
4.

Бовкун, Алла Александровна.
Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122

Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса
5.

Бовкун, Алла Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
6.

Богатыренко, Сергей Иванович.
Плавление-кристаллизация и диффузионная активность в слоистых пленочных системах Al/M/Al и Ge/M/Ge (M=Sn, Pb, Bi, In) : дис... канд. физ.-мат. наук: 01.04.07 / Богатыренко Сергей Иванович ; Харьковский национальный ун-т им. В.Н.Каразина. Научный физико-технологический центр. - Х., 2005. - 138 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 126-138

Дод. точки доступу:
Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина. Научный физико-технологический центр
7.

Болотова, Юлия Александровна.
Разработка рациональных режимов плавления слитков алюмосодержащих сплавов на основе железа при раскислении стали в ковше : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Болотова Юлия Александровна ; Днепродзержинский гос. технический ун-т. - Днепродзержинск, 2006. - 158 л.: рис. - Библиогр.: л. 138-153

Дод. точки доступу:
Днепродзержинский государственный технический университет
8.

Візніченко, Роман Володимирович.
Механізми енергетичних втрат в плавлених текстурованих ВТНП в змінному магнітному полі : дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.04.22 / Візніченко Роман Володимирович ; НАН України, Ін-т металофізики. - К., 2001. - 149 арк. - Бібліогр.: арк. 136-149.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут металофізики (Київ)
9.

Візніченко, Роман Володимирович.
Механізми енергетичних втрат в плавлених текстурованих ВТНП в змінному магнітному полі : автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук: 01.04.22 / Візніченко Роман Володимирович ; НАН України, Ін-т металофізики ім. Г. В. Курдюмова. - К., 2001. - 21 с.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут металофізики імені Г. В. Курдюмова (Київ)
10.

Калванд, Али.
Моделирование процессов плавления-солидификации при охлаждении расплава кориума погружными легкоплавкими блоками : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.14 / Калванд Али ; Нац. техн. ун-т Украины "Киев. политехн. ин-т". - Киев, 2013. - 149, [1] л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 132-144.

Дод. точки доступу:
"Киевский политехнический институт", национальный технический университет Украины
11.

Лебедев, Владимир Александрович.
Полуавтоматы для электродуговой сварки плавлением : [монография] / В. А. Лебедев, А. И. Гедрович ; НАН Украины, Ин-т электросварки им. Е. О. Патона, Восточноукр. нац. ун-т им. В. Даля. - Луганск : Ноулидж, 2010. - 443 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 435-443. - 300 прим. - ISBN 978-617-579-133-2

Дод. точки доступу:
Гедрович, Анатолий Иванович; Национальная академия наук УкраиныИнститут электросварки имени Е. О. Патона (Киев); Восточноукраинский национальный университет имени Владимира Даля
12.

Міщенко, Дмитро Дмитрович.
Електрометалургійна технологія виробництва плавлених флюсів з використанням вторинних матеріалів, що містять фтор : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.16.02 / Міщенко Дмитро Дмитрович ; Національна металургійна академія України. - Д., 2003. - 16 с.

Дод. точки доступу:
Національна металургійна академія України (Дніпропетровськ)
13.

Майборода, Владимир Петрович.
Структурные аспекты теории плавления и затвердевания / В. П. Майборода [и др.] ; НАН Украины, Ин-т металлофизики им. Г. В. Курдюмова, Техн. центр НАН Украины. - К. : Академпериодика, 2002. - 124 с.: рис. - Библиогр.: с.119-124. - ISBN 966-8002-46-6

Дод. точки доступу:
Шпак, Анатолий Петрович; Куницкий, Юрий Анатольевич; Национальная академия наук Украины; Институт металлофизики имени Г. В. Курдюмова (Киев)Национальная академия наук Украины (Киев). Технический центр
14.


Математическое моделирование технологических процессов: Тепловые процессы, плавление, замораживание, теплопроводность, регулярный режим / И. М. Федоткин [и др.] ; ред. И. М. Федоткин. - К. : Техніка, 2004. - 388 с. - Библиогр.: 376-385. - ISBN 966-575-142-5

Дод. точки доступу:
Федоткин, Игорь Михайлович; Бурляй, Игорь Юрьевич; Рюмшин, Николай Александрович; Бурляй, Юрий Игоревич; Федоткин, Игорь Михайлович (ред.)
15.

Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 214, [73] : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-214.

Дод. точки доступу:
УКООПСПІЛКА, центральна спілка споживчих товариств України (Київ); Львівська комерційна академія
16.

Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія
17.

Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет
18.

Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181

Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет
19.

Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 .
Ч. 1 : ДСТУ ISO 5765-1:2005 (IDF 79-1:2005) ; Ферментний метод з використанням глюкозного компонента лактори (ISO 5765-1:2002; IDT; IDF 79-1:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-04-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 12 с.
20.

Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 .
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського