Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (3)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (22)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (125)Інститут гідробіології (290)Інститут географії (95)Інститут економіки та прогнозування (379)Інститут електродинаміки (14)Інститут зоології (237)Інститут історії України (8)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (38)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут математики (7)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (8)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (24)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (10)Інститут технічної теплофізики (46)Інститут фізики (1)Інститут фізики напівпровідників (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (5)Інституту соціології (18)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ПРОДУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5585
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Баньковская, Ирина Брониславовна.
Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов : дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с. - Библиогр.:с.176-198

Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт свиноводства (Полтава)
2.

Касперович, Галина Васильевна.
Разработка и исследование способа литья по газифицируемым моделям с локальным регулируемым отводом продуктов деструкции : дис...канд.техн.наук:05.16.04 / Касперович Галина Васильевна ; Одесский политехнический ин-т. - О., 1993. - 158 л.,прил. - Библиогр.:л.139-148

Дод. точки доступу:
Одесский политехнический институт
3.

Быконя, Сергей Федорович.
Формы использования прибавочного продукта в расширенном воспроизводстве : дис...канд.экон.наук:08.00.01 / Быконя Сергей Федорович ; АН Украины, Ин-т экономики. - К., 1993. - 214 с.

Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт экономики (Киев)
4.

Гнеденко, Олена Павлівна.
Педагогічне обгрунтування змісту трудового навчання учнів 5-7 класів з обробки матеріалів (на прикладі текстильних матеріалів і харчових продуктів) : дис... канд. пед. наук у формі наук. доп. :18.00.01 / Гнеденко Олена Павлівна ; АПН України, Ін-т педагогіки. - К., 1993. - 25 с.

Дод. точки доступу:
Академія педагогічних наук України (Київ); Інститут педагогіки (Київ)
5.

Алексеницер, Майя Леонидовна.
Влияние химических и микробиологических консервантов корма на развитие гусениц и продуктивность дубового шелкопряда(ANTHERAEA PERNYI G.-M.) : дис...канд.биол.наук:03.00.09 / Алексеницер Майя Леонидовна ; Украинский аграрный ун-т. - К., 1993. - 238 л.,прил. - Библиогр.:л.203-238

Дод. точки доступу:
Украинский аграрный университет (Киев)
6.

Еззо, Алназзал Мухамед.
Продуктивность и полиморфизм белков крови цигайских овец : дис...канд.с.-х.наук:06.02.04 / Еззо Алназзал Мухамед ; Одесский сельскохозяйственный ин-т. - О., 1993. - 162 с. - Библиогр.:с.138-162

Дод. точки доступу:
Одесский сельскохозяйственный институт
7.

Нижник, Елена Михайловна.
Социально-экономическая эффективность структурных сдвигов в производстве и потреблении продуктов питания в Украине : дис... канд. экон. наук: 08.00.05 / Нижник Елена Михайловна ; АН Украины, Совет по изучению производ. сил Украины. - К., 1993. - 187 л. - Библиогр.:с.153-170

Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Совет по изучению производительных сил Украины (Киев)
8.

Косова, Надежда Александровна.
Продуктивные качества помесных овец породы прекос в возвратном скрещивании с австралийскими породами : дис...канд.с.-х.наук:06.02.04 / Косова Надежда Александровна ; УААН, Украинский ин-т животноводства. - Х., 1993. - 168 с. - Библиогр.:с.144-168

Дод. точки доступу:
УААН; Украинский институт животноводства
9.

Братуняк, Ганна Василівна.
Продуктивність корів при згодовуванні ріпакової макухи з різним вмістом глюкозинолатів : дис...канд.біол.наук:06.02.02 / Братуняк Ганна Василівна ; УААН, Інститут хрестоцвітних культур. - Івано-Франківськ, 1993. - 124 с. - Бібліогр.:с.103-124

Дод. точки доступу:
УААН; Інститут хрестоцвітних культур
10.

Бугаевский, Виктор Макарович.
Продуктивность свиней различных межпородных и возрастных сочетаний при гомо- и гетероспермном осеменении : дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Бугаевский Виктор Макарович ; УААН, НИИ животноводства степных районов им. М.Ф.Иванова "Аскания- Нова". - Николаев, 1993. - 154 с. - Библиогр.:с.121-154

Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); НИИ животноводства степных районов имени М. Ф. Иванова "Аскания- Нова"
11.

Липницкий, Андрей Алексеевич.
Повышение продуктивности озимой ржи за счет оптимизации азотного питания и ретардантной защиты при интенсивной технологии ее возделывания : дис...канд.с.-х.наук:06.01.09 / Липницкий Андрей Алексеевич ; УААН, Ин-т земледелия. - К., 1993. - 176 с.

Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт земледелия (Чабаны)
12.

Засуха, Тетяна Володимирівна.
Вплив сапонітової добавки на продуктивність і біологічну цінність продукції великої рогатої худоби і свиней : дис...канд.біол.наук:06.02.02 / Засуха Тетяна Володимирівна ; УААН, Ін-т кормів. - К., 1993. - 122 с.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут кормів (Вінниця)
13.

Андриануэлина, Тахири Хасина.
Рост, развитие и продуктивность сои в зависимости от способов посева, норм высева и физиологически активных веществ : дис...канд.с.-х.наук:06.01.09 / Андриануэлина Тахири Хасина ; Харьковский политехнический ин-т. - Х., 1993. - 117 с.

Дод. точки доступу:
Харьковский политехнический институт
14.

Шматок, Виктор Иванович.
Влияние приемов использования осушенных торфяных почв на их продуктивность и качественные изменения органического вещества : дис...канд.с.-х.наук:06.01.02 / Шматок Виктор Иванович ; УААН, Институт гидротехники и мелиорации. - К., 1993. - 129 с.

Дод. точки доступу:
УААН; Институт гидротехники и мелиорации (Киев)
15.

Мартишин, Олександра Миколаївна.
Продуктивні якості гірськокарпатських і помісних овець різних варіантів схрещування в гірській зоні Карпат? : дис...канд.с.-г.наук:06.02.01 / Мартишин Олександра Миколаївна ; УААН, Інститут землеробства і тваринництва Західного регіону. - Оброшино, 1993. - 149 с.

Дод. точки доступу:
УААН; Інститут землеробства і тваринництва Західного регіону
16.

Желенговский, Александр Стефанович.
Влияние серосодержащих премиксов на продуктивность и качество мяса курей : дис...канд.с.-х.наук:16.00.06;06.02.02 / Желенговский Александр Стефанович ; Одесский сельскохозяйственный ин-т. - О., 1993. - 127 л.

Дод. точки доступу:
Одесский сельскохозяйственный институт
17.

Эгамбердиев, Нумон Бабаевич.
Разработка безотходных биотехнологий новых видов продуктов брожения и пектина из местного нетрадиционного сырья : дис...д-ра техн.наук в форме науч.докл.:05.18.07;05.18.05 / Эгамбердиев Нумон Бабаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 82 с.

Дод. точки доступу:
КТИПП
18.

Аджири-Авере, Альфред.
Морфофункциональная оценка конвертирующего гомоандрогенного воздействия на организм петушков яичного направления продуктивности : дис...канд.вет.наук:16.00.02 / Аджири-Авере Альфред ; Харьковский зооветеринарный ин-т. - Х., 1993. - 224 л.+90л.прил. - л.:197-224

Дод. точки доступу:
Харьковский зооветеринарный институт
19.

Сироватко, Ігор Анатолійович.
Перетравність раціонів, обмін речовин, продуктивність та забійні якості бичків симентальської і чорно-рябої порід та їх помісей з голштинами : дис...канд.с.-г.наук:06.02.02 / Сироватко Ігор Анатолійович ; Український аграрний ун-т. - Вінниця, 1994. - 206 с.

Дод. точки доступу:
Український аграрний університет
20.

Лат Сук Тункара
Разработка технологии биосинтеза лизина на основе вторичных продуктов консервного производства : дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Лат Сук Тункара ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 120 с.

Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського