Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (1)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (17)Інститут економіки та прогнозування (3)Інститут зоології (6)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (3)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (1)Інститут технічної теплофізики (7)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Іващенко, Катерина Юріївна.
Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Іващенко Катерина Юріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
2.

Івчук, Надія Павлівна.
Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.

Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій
3.

Альхабаш, Елена Анатольевна.
Салаты : [праздничные, горячие, консервированные, овощные и фруктовые] / Е. А. Альхабаш. - Харьков : Виват : Аргумент Принт, 2014. - 94 с. : цв.ил. - (Кулинарные хиты). - 6000 прим. - ISBN 978-617-7186-78-5. - ISBN 978-617-7151-65-3 (серия)
4.

Альхабаш, Елена Анатольевна.
Салаты : [праздничные, горячие, консервированные, овощные и фруктовые] / Е. А. Альхабаш. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 94 с. : цв.ил. - (Кулинарные хиты). - 5000 прим. - ISBN 978-617-594-462-2 . - ISBN 978-617-594-434-9 (серия)
5.

Баранова, Алевтина Ивановна.
Осенние заготовки из овощей, грибов, фруктов, ягод и рецепты с ними / Алевтина Баранова. - Харьков : Виват, 2017. - 221, [1] с. - (Полезная книга). - 5100 прим. - ISBN 978-966-942-049-7. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
6.

Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий
7.

Бахмутян, Наталя Віталіївна.
Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій
8.

Беккалетто, Жак.
Успешная обрезка, формировка, прививка и омоложение фруктовых деревьев и винограда. Яблони и груши. Сливы и вишни. Виноград. Абрикосовые и персиковые деревья : как подпиливать и резать с умом / Жак Беккалетто, Дэнис Ретурнар ; [пер. с нем. Н. Гроссенбахер ; ил. M.-C. Eyraud]. - Харьков ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга", 2016. - 215, [1] с. : ил. - Пер. изд. : Obstgehölze erziehen und formen / Jacques Beccaletto, Denis Retournard. - Stuttgart, 2007. - Доп. тираж 10000 прим. - ISBN 978-966-14-9329-1 (Украина) (доп. тираж). - ISBN 978-5-9910-3335-0 (Россия) (доп. тираж). - ISBN 978-3-8001-5340-4 (нем.)

Дод. точки доступу:
Ретурнар, Дэнис; Гроссенбахер, Наталья (пер.); Eyraud, Marie-Claude (ил.); Beccaletto, Jacques; Retournard, Denis
9.

Беліно, Наталі.
Фрукти : наліпки для малят : [3+] : [пер. з фр.] / [задум Н. Беліно ; пластилін К. Мекдіан; фот. Р. Брасар]. - Тернопіль : Навчальна книга - Богдан, 2020. - [10] с. : кольор. іл. + [4] арк. наліпки. - Пер. изд. : Les fruits. - 2019. - ISBN 978-966-10-6190-2

Дод. точки доступу:
Беліно, Наталя (задум.); Мекдіан, Крістель (пластилін.); Брасар, Рене (фот.)
10.

Берд, Ричард.
Практическая обрезка и формировка деревьев, декоративных и фруктовых кустарников : [более 600 ил.] / Ричард Берд ; [пер. с англ. В. Скоробогатов]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2016. - 207 с. : цв. ил. - (Советы мудрого садовода). - Пер. изд. : The ultimate practical guide to pruning and training how to prune and train trees, shrubs, hedges, topiary, tree and soft fruit, climbers and roses / Richard Bird. - Wigston, 2014. - 8000 прим. - ISBN 978-617-12-1481-1 (Украина, доп. тираж). - ISBN 978-5-9910-3695-5 (Россия, доп. тираж). - ISBN 978-1-7801-9353-3 (англ.)

Дод. точки доступу:
Скоробогатов , Владимир (пер.); Bird, Richard
11.

Берестова, Аделіна Анатоліївна.
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
12.

Берестовая, Аделина Анатольевна.
Технология мелкодисперсных замороженных добавок из фруктов и их использование в оздоровительных молочно-растительных продуктах : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестовая Аделина Анатольевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 330 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 195-224.

Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли
13.


Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология хранения, переработки и консервирования плодов и овощей" и "Холодильные машины и установки" / Е. Ф. Балан, И. Г. Чумак ; ред. И. Г. Чумак. - О. : [б.и.] ; Кишинэу : [б.и.], 2004. - 244 с.: рис. - Библиогр.: с. 222-241. - ISBN 9975-63-238-6 (Кишинэу). - ISBN 966-8713-00-1 (Одесса)

Дод. точки доступу:
Балан, Е. Ф.; Чумак, И. Г.; Картофяну, В. Г.; Иукуридзе, Э. Ж.; Чумак, И. Г. (ред.)
14.


Блюда из овощей и фруктов. - Х. : Фолио, 2006. - 318 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3532-6
15.


Блюда из овощей и фруктов. - Х. : Фолио, 2005. - 320 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3155-Х
16.

Бобарикіна, Анастасія Юріївна.
Молекулярні механізми регуляції експресії генів 6-фосфофрукто-2-кінази/ фруктозо-2,6-бісфосфатази у трансформованих клітинах підшлункової залози та шлунку : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Бобарикіна Анастасія Юріївна ; НАН України; Ін-т біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 2010. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
17.

Божко, Ірина Володимирівна.
Експресія мРНК казеїнкінази-1ε, 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Божко Ірина Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна, Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2011. - 131 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 112-131.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ); "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
18.

Божко, Ірина Володимирівна.
Експресія мРНК казеїнкінази-1ε, 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Божко Ірина Володимирівна ; НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна. - К., 2011. - 20 с. : рис.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
19.

Бордонос, Маргарита Іванівна.
Фруктові цікавинки для кожної дитинки : [для дошк. та мол. шк. віку] / Маргарита Бордонос ; [худож. Альона Андрущенко]. - Мена : [б. в.], 2014. - 15 с. : кольор. іл. - 3 000 прим. - ISBN 978-966-2610-55-0

Дод. точки доступу:
Андрущенко, Альона (худож.)
20.

Бочарова, Оксана Владимировна.
Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127

Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського