Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Іващенко, Катерина Юріївна. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Іващенко Катерина Юріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
|
2. |
Івчук, Надія Павлівна. Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
|
3. |
Альхабаш, Елена Анатольевна. Салаты : [праздничные, горячие, консервированные, овощные и фруктовые] / Е. А. Альхабаш. - Харьков : Виват : Аргумент Принт, 2014. - 94 с. : цв.ил. - (Кулинарные хиты). - 6000 прим. - ISBN 978-617-7186-78-5. - ISBN 978-617-7151-65-3 (серия)
|
4. |
Альхабаш, Елена Анатольевна. Салаты : [праздничные, горячие, консервированные, овощные и фруктовые] / Е. А. Альхабаш. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 94 с. : цв.ил. - (Кулинарные хиты). - 5000 прим. - ISBN 978-617-594-462-2 . - ISBN 978-617-594-434-9 (серия)
|
5. |
Баранова, Алевтина Ивановна. Осенние заготовки из овощей, грибов, фруктов, ягод и рецепты с ними / Алевтина Баранова. - Харьков : Виват, 2017. - 221, [1] с. - (Полезная книга). - 5100 прим. - ISBN 978-966-942-049-7. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
|
6. |
Бахмутян, Наталья Витальевна. Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
|
7. |
Бахмутян, Наталя Віталіївна. Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
|
8. |
Беккалетто, Жак. Успешная обрезка, формировка, прививка и омоложение фруктовых деревьев и винограда. Яблони и груши. Сливы и вишни. Виноград. Абрикосовые и персиковые деревья : как подпиливать и резать с умом / Жак Беккалетто, Дэнис Ретурнар ; [пер. с нем. Н. Гроссенбахер ; ил. M.-C. Eyraud]. - Харьков ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга", 2016. - 215, [1] с. : ил. - Пер. изд. : Obstgehölze erziehen und formen / Jacques Beccaletto, Denis Retournard. - Stuttgart, 2007. - Доп. тираж 10000 прим. - ISBN 978-966-14-9329-1 (Украина) (доп. тираж). - ISBN 978-5-9910-3335-0 (Россия) (доп. тираж). - ISBN 978-3-8001-5340-4 (нем.)
Дод. точки доступу: Ретурнар, Дэнис; Гроссенбахер, Наталья (пер.); Eyraud, Marie-Claude (ил.); Beccaletto, Jacques; Retournard, Denis
|
9. |
Беліно, Наталі. Фрукти : наліпки для малят : [3+] : [пер. з фр.] / [задум Н. Беліно ; пластилін К. Мекдіан; фот. Р. Брасар]. - Тернопіль : Навчальна книга - Богдан, 2020. - [10] с. : кольор. іл. + [4] арк. наліпки. - Пер. изд. : Les fruits. - 2019. - ISBN 978-966-10-6190-2
Дод. точки доступу: Беліно, Наталя (задум.); Мекдіан, Крістель (пластилін.); Брасар, Рене (фот.)
|
10. |
Берд, Ричард. Практическая обрезка и формировка деревьев, декоративных и фруктовых кустарников : [более 600 ил.] / Ричард Берд ; [пер. с англ. В. Скоробогатов]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейного досуга, 2016. - 207 с. : цв. ил. - (Советы мудрого садовода). - Пер. изд. : The ultimate practical guide to pruning and training how to prune and train trees, shrubs, hedges, topiary, tree and soft fruit, climbers and roses / Richard Bird. - Wigston, 2014. - 8000 прим. - ISBN 978-617-12-1481-1 (Украина, доп. тираж). - ISBN 978-5-9910-3695-5 (Россия, доп. тираж). - ISBN 978-1-7801-9353-3 (англ.)
Дод. точки доступу: Скоробогатов , Владимир (пер.); Bird, Richard
|
11. |
Берестова, Аделіна Анатоліївна. Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
12. |
Берестовая, Аделина Анатольевна. Технология мелкодисперсных замороженных добавок из фруктов и их использование в оздоровительных молочно-растительных продуктах : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестовая Аделина Анатольевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2014. - 330 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 195-224.
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
|
13. |
Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология хранения, переработки и консервирования плодов и овощей" и "Холодильные машины и установки" / Е. Ф. Балан, И. Г. Чумак ; ред. И. Г. Чумак. - О. : [б.и.] ; Кишинэу : [б.и.], 2004. - 244 с.: рис. - Библиогр.: с. 222-241. - ISBN 9975-63-238-6 (Кишинэу). - ISBN 966-8713-00-1 (Одесса)
Дод. точки доступу: Балан, Е. Ф.; Чумак, И. Г.; Картофяну, В. Г.; Иукуридзе, Э. Ж.; Чумак, И. Г. (ред.)
|
14. |
Блюда из овощей и фруктов. - Х. : Фолио, 2006. - 318 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3532-6
|
15. |
Блюда из овощей и фруктов. - Х. : Фолио, 2005. - 320 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3155-Х
|
16. |
Бобарикіна, Анастасія Юріївна. Молекулярні механізми регуляції експресії генів 6-фосфофрукто-2-кінази/ фруктозо-2,6-бісфосфатази у трансформованих клітинах підшлункової залози та шлунку : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / Бобарикіна Анастасія Юріївна ; НАН України; Ін-т біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 2010. - 20 с.
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
|
17. |
Божко, Ірина Володимирівна. Експресія мРНК казеїнкінази-1ε, 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Божко Ірина Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна, Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2011. - 131 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 112-131.
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ); "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
|
18. |
Божко, Ірина Володимирівна. Експресія мРНК казеїнкінази-1ε, 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази та циркадіальних генів при дії на організм наночасток срібла : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20 / Божко Ірина Володимирівна ; НАН України, Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна. - К., 2011. - 20 с. : рис.
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
|
19. |
Бордонос, Маргарита Іванівна. Фруктові цікавинки для кожної дитинки : [для дошк. та мол. шк. віку] / Маргарита Бордонос ; [худож. Альона Андрущенко]. - Мена : [б. в.], 2014. - 15 с. : кольор. іл. - 3 000 прим. - ISBN 978-966-2610-55-0
Дод. точки доступу: Андрущенко, Альона (худож.)
|
20. |
Бочарова, Оксана Владимировна. Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
|
| |