Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мамчур, Федір Іванович. Овочі і фрукти в нашому харчуванні / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1989. - 203, [1] с. + 12 арк. кольор. фот. - 330 000 прим. - ISBN 5-7757-0050-3
|
2. |
Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199
Дод. точки доступу: КТИПП
|
3. |
Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.
Дод. точки доступу: КТИПП
|
4. |
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631
Дод. точки доступу: Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
|
5. |
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
Дод. точки доступу: Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
|
6. |
Ибрамджи, Жером. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
|
7. |
Лечение заболеваний злаками, фруктами, овощами / Заочная школа повышения квалификации врачей. - М. : [б.в.], 1994. - 12 с. - (Альтернативная медицина)
Дод. точки доступу: Заочная школа повышения квалификации врачей
|
8. |
Лисунець, Олена Михайлівна. Профілактика ішемічної хвороби серця на основі дієтотерапії з використанням натуральних фруктових та ягідних паст та їх копрозицій : автореф.дис...канд.мед.наук:14.00.06 / Лисунець Олена Михайлівна ; Запорізький медичний ін-т. - Запоріжжя, 1994. - 20 с.
Дод. точки доступу: Запорізький медичний інститут
|
9. |
Івчук, Надія Павлівна. Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
|
10. |
Лойко, Ромуальд Эдуардович. Консервируем овощи и фрукты / Р. Э. Лойко. - Минск : Лазурак, 1994. - 751 с.:ил. - ISBN 5-87884-150-9
|
11. |
Ивчук, Надежда Павловна. Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
|
12. |
Філак, Фелікс Георгійович. Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : дис...канд. мед. наук / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ гастроентерології. - Дніпропетровськ, 1995. - 154 л.
Дод. точки доступу: Український НДІ гастроентерології
|
13. |
Філак, Фелікс Георгійович. Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : афтореф. дис...канд. мед. наук: 14.01.33 / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ медичної реабілітації і курортології. - О., 1995. - 26 с.
Дод. точки доступу: Український НДІ медичної реабілітації і курортології
|
14. |
Цыганенко, Виктор Алексеевич. Блюда из фруктов и овощей / В. А. Цыганенко, З. Х. Соловых. - К. : Техніка, 1996. - 208 с. - ISBN 5-335-01286-2
Дод. точки доступу: Соловых, Зинаида Харланьевна
|
15. |
Бочарова, Оксана Володимирівна. Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
|
16. |
Бочарова, Оксана Владимировна. Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
|
17. |
Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
|
18. |
Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 16 с.
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
|
19. |
Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Дод. точки доступу: ГОСТ 30555-98
|
20. |
Яковенко, Тамара. "Фруктово- овочевий" букварик : для дітей дошк. та мол. шк. віку / Т. Яковенко. - Черкаси : Сіяч, 1999. - 23 с. - ISBN 966-564-131-X
|
| |