Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (1)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (17)Інститут економіки та прогнозування (3)Інститут зоології (6)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (3)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (1)Інститут технічної теплофізики (7)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мамчур, Федір Іванович.
Овочі і фрукти в нашому харчуванні / Ф. І. Мамчур. - Ужгород : Карпати, 1989. - 203, [1] с. + 12 арк. кольор. фот. - 330 000 прим. - ISBN 5-7757-0050-3
2.

Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199

Дод. точки доступу:
КТИПП
3.

Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.

Дод. точки доступу:
КТИПП
4.

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631

Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
5.

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.

Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
6.

Ибрамджи, Жером.
Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191

Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
7.


Лечение заболеваний злаками, фруктами, овощами / Заочная школа повышения квалификации врачей. - М. : [б.в.], 1994. - 12 с. - (Альтернативная медицина)

Дод. точки доступу:
Заочная школа повышения квалификации врачей
8.

Лисунець, Олена Михайлівна.
Профілактика ішемічної хвороби серця на основі дієтотерапії з використанням натуральних фруктових та ягідних паст та їх копрозицій : автореф.дис...канд.мед.наук:14.00.06 / Лисунець Олена Михайлівна ; Запорізький медичний ін-т. - Запоріжжя, 1994. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Запорізький медичний інститут
9.

Івчук, Надія Павлівна.
Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.

Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій
10.

Лойко, Ромуальд Эдуардович.
Консервируем овощи и фрукты / Р. Э. Лойко. - Минск : Лазурак, 1994. - 751 с.:ил. - ISBN 5-87884-150-9
11.

Ивчук, Надежда Павловна.
Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173

Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий
12.

Філак, Фелікс Георгійович.
Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : дис...канд. мед. наук / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ гастроентерології. - Дніпропетровськ, 1995. - 154 л.

Дод. точки доступу:
Український НДІ гастроентерології
13.

Філак, Фелікс Георгійович.
Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : афтореф. дис...канд. мед. наук: 14.01.33 / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ медичної реабілітації і курортології. - О., 1995. - 26 с.

Дод. точки доступу:
Український НДІ медичної реабілітації і курортології
14.

Цыганенко, Виктор Алексеевич.
Блюда из фруктов и овощей / В. А. Цыганенко, З. Х. Соловых. - К. : Техніка, 1996. - 208 с. - ISBN 5-335-01286-2

Дод. точки доступу:
Соловых, Зинаида Харланьевна
15.

Бочарова, Оксана Володимирівна.
Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій
16.

Бочарова, Оксана Владимировна.
Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127

Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий
17.

Солов'янчик, Ігор Васильович.
Удосконалення технології фруктозного сиропу : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146

Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
18.

Солов'янчик, Ігор Васильович.
Удосконалення технології фруктозного сиропу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 16 с.

Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
19.


Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови / ГОСТ 30555-98. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)

Дод. точки доступу:
ГОСТ 30555-98
20.

Яковенко, Тамара.
"Фруктово- овочевий" букварик : для дітей дошк. та мол. шк. віку / Т. Яковенко. - Черкаси : Сіяч, 1999. - 23 с. - ISBN 966-564-131-X
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського