1. |
Гадзало, Ярослав Михайлович. Шляхи зменшення обсягів застосування пестицидів у промислових насадженнях ягідних культур / Я. М. Гадзало. - К. : Урожай, 1999.. - 28 с.. - Библиогр.: с. 25-27. - ISBN 966-05-0035-1 ------------2. |
Гадзало, Ярослав Михайлович. Шкідники ягідних культур на Поліссі та в Лісостепу України / Я. М. Гадзало. - К. : Урожай, 1999.. - 76 с.. - ISBN 966-05-0030-0 ------------3. |
Рубан, Макар Борисович. Шкідники овочевих і плодово-ягідних культур та заходи захисту від них : навч. посіб. для аграрних вищ. навч. закладів І-ІV рівнів акредитації з напряму "Агрономія" / М. Б. Рубан [и др.]. - К. : Урожай, 2004.. - 264 с.: рис.. - Бібліогр.: с. 258-260. - ISBN 966-05-0215-Х ------------ Дод. точки доступу: Гадзало, Ярослав Михайлович; Бобось, Ірина Макарівна
4. |
Ходімте в сад : поради садівникам науковців Мліїв. ін-ту садівництва ім. Л. П. Симиренка. - Київ : Дім, сад, город, 2017.. - 89, [3] с. : мал.. - (Бібліотека "Дім, сад, город" ; 1-2 січ.-черв., 2017). - 5000 прим. ---------------------------------
Будова плодових і ягідних рослин.; Як саджати плодові дерева.; Формування й обрізка дерев.; Сорти плодових і ягідних культур.; Боротьба з шкідниками і хворобами.; Зберігання й переробка плодів і ягід. .
| Дод. точки доступу: Мліївський інститут садівництва імені Л. П. Симиренка
5. |
Білецька, Яна Олександрівна. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012.. - 20 с. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
6. |
Білецька, Яна Олександрівна. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012.. - 284, [25] арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 151-177. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
7. |
Кава, Людмила Павлівна. Фітофаги ягідних культур : монографія / Л. П. Кава, Я. М. Гадзало. - Київ : Компринт, 2016.. - 199 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 165-186. - 300 прим.. - ISBN 978-966-929-351-0 ------------ Дод. точки доступу: Гадзало, Ярослав Михайлович
8. |
Кур'ята, Володимир Григорович. Фізіолого- біохімічні механізми дії ретардантів і етиленпродуцентів на рослини ягідних культур : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.12 / Кур'ята Володимир Григорович ; НАН України, Ін-т фізіології рослин і генетики. - К., 1999.. - 33 с. ------------ Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут фізіології рослин і генетики (Київ)
9. |
Кур'ята, Володимир Григорович. Фізіолого- біохімічні механізми дії ретардантів і етиленпродуцентів на рослини ягідних культур : дис... д-ра біол. наук: 03.00.12 / Кур'ята Володимир Григорович ; НАН України, Ін-т фізіології рослин і генетики. - К., 1999.. - 318 л.. - л. 249-300 ------------ Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут фізіології рослин і генетики (Київ)
10. |
Постоловський, Дмитро Олексійович. Урожайність дикорослих плодово-ягідних чагарників Прикарпаття та шляхи її підвищення : автореф. дис...канд. с.-г. наук: 06.00.20 / Постоловський Дмитро Олексійович ; Український лісотехнічний ун-т. - Львів, 1995.. - 25 с. ------------ Дод. точки доступу: Український лісотехнічний університет
11. |
Камінська, Світлана Владиславівна. Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021.. - 21 с. : рис., табл. ------------ Дод. точки доступу: Національний університент харчових технологій (Україна) (Київ)
12. |
Головко, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005.. - 191 арк.. - арк. 100-110 ------------ Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
13. |
Головко, Ольга Миколаївна. Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005.. - 18 с. ------------ Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
14. |
Побережець, Віктор Іванович. Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Побережець Віктор Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013.. - 20 с. : рис., табл. ------------ Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
15. |
Побережець, Віктор Іванович. Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Побережець Віктор Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013.. - 197 арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 152-172. ------------ Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
16. |
Копитко, Петро Григорович. Удобрення плодових і ягідних культур : навч. посібник для підготовки фахівців напряму "Агрономія" у вищих навч. аграрних закладах І-ІV рівнів акредитації / П. Г. Копитко. - К. : Вища школа, 2001.. - 206 с.: іл.. - Бібліогр.: с. 204-205. - ISBN 966-642-067-8 ------------17. |
Вікуль, Світлана Іванівна. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995.. - 24 с. ------------ Дод. точки доступу: Одеська академія харчових технологій
18. |
Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010.. - 286 арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 267-286. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
19. |
Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011.. - 16 с. : рис., табл. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
20. |
Зіолковська, Анна Віталіївна. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008.. - 17 с. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
| |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | |