Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (4)Інститут зоології (3)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЯГІДНИХ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гадзало, Ярослав Михайлович.
Шляхи зменшення обсягів застосування пестицидів у промислових насадженнях ягідних культур / Я. М. Гадзало. - К. : Урожай, 1999.. - 28 с.. - Библиогр.: с. 25-27. - ISBN 966-05-0035-1
------------
2.

Гадзало, Ярослав Михайлович.
Шкідники ягідних культур на Поліссі та в Лісостепу України / Я. М. Гадзало. - К. : Урожай, 1999.. - 76 с.. - ISBN 966-05-0030-0
------------
3.

Рубан, Макар Борисович.
Шкідники овочевих і плодово-ягідних культур та заходи захисту від них : навч. посіб. для аграрних вищ. навч. закладів І-ІV рівнів акредитації з напряму "Агрономія" / М. Б. Рубан [и др.]. - К. : Урожай, 2004.. - 264 с.: рис.. - Бібліогр.: с. 258-260. - ISBN 966-05-0215-Х
------------
Дод. точки доступу:
Гадзало, Ярослав Михайлович; Бобось, Ірина Макарівна
4.


Ходімте в сад : поради садівникам науковців Мліїв. ін-ту садівництва ім. Л. П. Симиренка. - Київ : Дім, сад, город, 2017.. - 89, [3] с. : мал.. - (Бібліотека "Дім, сад, город" ; 1-2 січ.-черв., 2017). - 5000 прим.
------------

---------------------
      Зміст


Будова плодових і ягідних рослин.;
Як саджати плодові дерева.;
Формування й обрізка дерев.;
Сорти плодових і ягідних культур.;
Боротьба з шкідниками і хворобами.;
Зберігання й переробка плодів і ягід.
.


Дод. точки доступу:
Мліївський інститут садівництва імені Л. П. Симиренка
5.

Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
6.

Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012.. - 284, [25] арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 151-177.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
7.

Кава, Людмила Павлівна.
Фітофаги ягідних культур : монографія / Л. П. Кава, Я. М. Гадзало. - Київ : Компринт, 2016.. - 199 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 165-186. - 300 прим.. - ISBN 978-966-929-351-0
------------
Дод. точки доступу:
Гадзало, Ярослав Михайлович
8.

Кур'ята, Володимир Григорович.
Фізіолого- біохімічні механізми дії ретардантів і етиленпродуцентів на рослини ягідних культур : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.12 / Кур'ята Володимир Григорович ; НАН України, Ін-т фізіології рослин і генетики. - К., 1999.. - 33 с.
------------
Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут фізіології рослин і генетики (Київ)
9.

Кур'ята, Володимир Григорович.
Фізіолого- біохімічні механізми дії ретардантів і етиленпродуцентів на рослини ягідних культур : дис... д-ра біол. наук: 03.00.12 / Кур'ята Володимир Григорович ; НАН України, Ін-т фізіології рослин і генетики. - К., 1999.. - 318 л.. - л. 249-300
------------
Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут фізіології рослин і генетики (Київ)
10.

Постоловський, Дмитро Олексійович.
Урожайність дикорослих плодово-ягідних чагарників Прикарпаття та шляхи її підвищення : автореф. дис...канд. с.-г. наук: 06.00.20 / Постоловський Дмитро Олексійович ; Український лісотехнічний ун-т. - Львів, 1995.. - 25 с.
------------
Дод. точки доступу:
Український лісотехнічний університет
11.

Камінська, Світлана Владиславівна.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Камінська Світлана Владиславівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2021.. - 21 с. : рис., табл.
------------
Дод. точки доступу:
Національний університент харчових технологій (Україна) (Київ)
12.

Головко, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005.. - 191 арк.. - арк. 100-110
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
13.

Головко, Ольга Миколаївна.
Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Головко Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005.. - 18 с.
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
14.

Побережець, Віктор Іванович.
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Побережець Віктор Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013.. - 20 с. : рис., табл.
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
15.

Побережець, Віктор Іванович.
Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Побережець Віктор Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013.. - 197 арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 152-172.
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
16.

Копитко, Петро Григорович.
Удобрення плодових і ягідних культур : навч. посібник для підготовки фахівців напряму "Агрономія" у вищих навч. аграрних закладах І-ІV рівнів акредитації / П. Г. Копитко. - К. : Вища школа, 2001.. - 206 с.: іл.. - Бібліогр.: с. 204-205. - ISBN 966-642-067-8
------------
17.

Вікуль, Світлана Іванівна.
Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995.. - 24 с.
------------
Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій
18.

Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010.. - 286 арк. : рис., табл.. - Бібліогр.: арк. 267-286.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
19.

Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011.. - 16 с. : рис., табл.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
20.

Зіолковська, Анна Віталіївна.
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008.. - 17 с.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського