Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (1)Інститут гідробіології (2)Інститут зоології (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЯЙЦЯ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.


Три золотих яйця / пер з угор. Ю. Шкробинець ; худож. О. Макаренко. - К. : Свенас, 1997. - 9 с.: іл. - ISBN 5-85722-077-7

Дод. точки доступу:
Шкробинець, Юрій (пер з угор.); Макаренко, Олена (худож.)
2.


Тваринний організм та його морфологічні елементи; Клітина; Поділ клітин; Тканина (плетиво); Тканини тваринні; Зародкові клітини; Яйце; Визрівання яйця; Верчик. - Б.м. : [б.в.], Б.р... - 83 с.
3.

Чмихов, Микола Олександрович.
Від Яйця-райця до ідеї Спасителя / М. О. Чмихов. - К. : Либідь, 2001. - 428 с. - ISBN 966-06-0169-7
4.


Яйця інкубаційні. Технологія передінкубаційоного оброблення. Основні параметри. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III,5 с. - (Національний стандарт України)
5.


Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 2001-90 та ДСТУ 2022-91 у частині вимог до перепелиних яєць; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
6.


Яйця у шкаралупі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН NO. 42:1994, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
7.


Яйця курячі харчові. Технічні умови. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 27583-88 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 17 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17
8.

Іванченко, Олександр Валерійович.
Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Іванченко Олександр Валерійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.

Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
9.

Волкова, Олена Василівна.
Прогнозування перинатальної патології при аномаліях розвитку плідного яйця : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.01 / Волкова Олена Василівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - К., 2012. - 16 с.

Дод. точки доступу:
Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (Київ)
10.


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" : метод. вказівки до вивч. асортименту і викон. лаб. робіт та розв'язання ситуац. завдань для студ. напряму "Товарознавство і торговельне підприємництво" ден. форми навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 91 с. : рис., табл. - 50 прим.

Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
11.


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "М'ясні товари, яйця пташині та продукти їх переробки, харчові концентрати, рибні товари" : завдання до контрол. роботи для студентів ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Родак О. Я.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 23 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17-18. - 100 прим.

Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Родак, О. Я. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
12.


Товарознавство продовольчих товарів. Розділи: М'ясо і м'ясні товари, Харчові концентрати, Яйця пташині та продукти їх переробки : тести для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 95 с. - 100 прим.

Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Лозова, Т. М. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
13.


Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "М'ясо, м'ясні товари, харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" : індивід. завдання для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : табл. - Бібліогр.: с. 3. - 100 прим.

Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
14.


Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 40 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 40
15.


Яйця курячі інкубаційні. Технічні умови. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
16.

Печеряга, Світлана Володимирівна.
Профілактика та лікування первинної плацентарної дисфункції при аномальному розміщенні плідного яйця в матці : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.01 / Печеряга Світлана Володимирівна ; Львів. нац. мед. ун-т ім. Данила Галицького. - Львів, 2017. - 22 с.

Дод. точки доступу:
Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького
17.


Адаптація до законодавства ЄС: у фокусі малі та середні виробники аграрної продукції : [попул. путівник : 7 темат. листівок-порад] / [Т. Малькова та ін.] ; [Зелене досьє, Орг. Україна, Ін-т дослідж. адапт. законодавства]. - Київ : АРТ ОК, 2018. - 7 арк. (склад. удвічі) : іл. - Бібліогр. в кінці тем. - 1500 прим. - ISBN 978-966-97621-7-7 (у папці)

---------------------
      Зміст


Молочні продукти та жири;
Яйця та птиця;
М'ясна продукція;
Мед;
Напої;
Джеми та інші солодощі;
Органічна продукція
.


Дод. точки доступу:
Малькова, Тамара; Шор, Катерина; Руда, Марта; Березовська, Олена; Ракова, Олена; "Зелене досьє", інформаційний центр, міжнародна благодійна організація (Київ); "Органічна Україна", громадська Спілка Виробників Органічних Сертифікованих Продуктів (Київ); "Інститут Дослідження Адаптації Законодавства", громадська організація (Київ); "Підвищення поінформованості малих сільськогосподарських виробників щодо адаптації до європейського законодавства", проект
18.

Ренне
Хто вилупився з яйця? : [для читання дорослими дітям] / [Ренне ; пер. з нідерланд. С. Орлова]. - Київ : Перо, 2020. - 29, [2] с. : кольор. іл. - (Дивовижний світ тварин). - Пер. изд. : Ik kom uit een ei / Renne. - Hasselt-Amsterdam-New York, 1996. - ISBN 978-966-98505-8-4

Дод. точки доступу:
Орлова, С. (пер.)
19.


Яйця індичі харчові та інкубаційні. Технічні умови. - Чинний від 2019-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.
20.

Волкова, Олена Василівна.
Прогнозування перинатальної патології при аномаліях розвитку плідного яйця : дис. ... канд. мед. наук : 14.01.01 / Волкова Олена Василівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - Київ, 2012. - 185 арк. : графіки, табл., схеми. - Бібліогр.: арк. 150-185.

Дод. точки доступу:
Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (Київ)
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського