1. |
Загорулько, Олексій Євгенович. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003.. - 248 арк.: рис., табл.. - арк. 137-150 ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
2. |
Загорулько, Олександра Олександрівна. Ультраструктурна морфологія компонентів аерогематичного бар'єру при хронічному бронхіті : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.03.02 / Загорулько Олександра Олександрівна ; Крим. держ. мед. ун-т ім. С. І. Георгієвського. - Сімф., 2006.. - 17 с. ------------ Дод. точки доступу: Кримський державний медичний університет імені С. І. Георгієвського (Сімферополь)
3. |
Загорулько, Олексій Євгенович. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003.. - 18 с.: рис. ------------ Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
4. |
Загорулько, Олена Анатоліївна. Заклад як речевий спосіб забезпечення виконання зобов'язань : автореф. дис... канд. юрид. наук: 12.00.03 / Загорулько Олена Анатоліївна ; Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого. - Х., 1997.. - 20 с. ------------ Дод. точки доступу: Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого (Харків)
5. |
Шнорренбергер, Клаус. Учебник китайской медицины для западных врачей: Теоретические основы китайской акупунктуры и лекарственной терапии / К. Шнорренбергер ; науч. ред. В. Н. Цибуляк, О. И. Загорулько. - М. : [б.и.], 1996.. - 580 с.. - ISBN 5-88075-019-1 ------------ Дод. точки доступу: Цибуляк, В. Н. (науч. ред..); Загорулько, О. И. (науч. ред..)
6. |
Сапожников, И. В. Освобождение земель Ильичевска в апреле 1944 года / И. В. Сапожников, О. В. Загорулько ; Отд. культуры Ильичев. гор. совета. - Ильичевск : Гратек, 2013.. - 130 с. : ил.. - Бібліогр.: с. 108-111. - 900 прим.. - ISBN 978-966-2430-33-2 ------------ Дод. точки доступу: Загорулько, О. В.; Ильичевский городской совет. Отдел культуры
7. |
Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.. - 166 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-351-5 ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
8. |
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.. - 149 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 148-149. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-352-2 ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
9. |
Автоматизація виробничих процесів : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.. - 185 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-355-3 ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
10. |
Загорулько, Олена Анатоліївна. "И таковому делу многие тамо перепоны были". Про позицію духівництва Київської митрополії щодо питання про перехід під владу Московського патріархату (друга половина XVII ст.) / Загорулько О. А.. - Харків : Данилко Н. С., 2016.. - 39 с. : іл.. - Бібліогр.: с. 38-39. - 300 прим.. - ISBN 978-966-97579-4-4 ------------11. |
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020.. - 130 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим.. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1) ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
12. |
Загорулько, Андрій Миколайович. Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів : монографія / [А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько] ; Держ. біотехнол. ун-т, [Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021.. - 124 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 112-123. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-28-6 ------------ Дод. точки доступу: Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі
13. |
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021.. - 171 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3) ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
14. |
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021.. - 192 с. : рис., табл.. - Бібліогр. в кінці підрозд.. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2) ------------ Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
| | | | | | | | | | | | | |