Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Загорулько О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003.. - 248 арк.: рис., табл.. - арк. 137-150
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2.

Загорулько, Олександра Олександрівна.
Ультраструктурна морфологія компонентів аерогематичного бар'єру при хронічному бронхіті : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.03.02 / Загорулько Олександра Олександрівна ; Крим. держ. мед. ун-т ім. С. І. Георгієвського. - Сімф., 2006.. - 17 с.
------------
Дод. точки доступу:
Кримський державний медичний університет імені С. І. Георгієвського (Сімферополь)
3.

Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003.. - 18 с.: рис.
------------
Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
4.

Загорулько, Олена Анатоліївна.
Заклад як речевий спосіб забезпечення виконання зобов'язань : автореф. дис... канд. юрид. наук: 12.00.03 / Загорулько Олена Анатоліївна ; Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого. - Х., 1997.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого (Харків)
5.

Шнорренбергер, Клаус.
Учебник китайской медицины для западных врачей: Теоретические основы китайской акупунктуры и лекарственной терапии / К. Шнорренбергер ; науч. ред. В. Н. Цибуляк, О. И. Загорулько. - М. : [б.и.], 1996.. - 580 с.. - ISBN 5-88075-019-1
------------
Дод. точки доступу:
Цибуляк, В. Н. (науч. ред..); Загорулько, О. И. (науч. ред..)
6.

Сапожников, И. В.
Освобождение земель Ильичевска в апреле 1944 года / И. В. Сапожников, О. В. Загорулько ; Отд. культуры Ильичев. гор. совета. - Ильичевск : Гратек, 2013.. - 130 с. : ил.. - Бібліогр.: с. 108-111. - 900 прим.. - ISBN 978-966-2430-33-2
------------
Дод. точки доступу:
Загорулько, О. В.; Ильичевский городской совет. Отдел культуры
7.


Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.. - 166 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 158-166. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-351-5
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
8.


Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.. - 149 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 148-149. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-352-2
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
9.


Автоматизація виробничих процесів : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.. - 185 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим.. - ISBN 978-966-405-355-3
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
10.

Загорулько, Олена Анатоліївна.
"И таковому делу многие тамо перепоны были". Про позицію духівництва Київської митрополії щодо питання про перехід під владу Московського патріархату (друга половина XVII ст.) / Загорулько О. А.. - Харків : Данилко Н. С., 2016.. - 39 с. : іл.. - Бібліогр.: с. 38-39. - 300 прим.. - ISBN 978-966-97579-4-4
------------
11.

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020.. - 130 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим.. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
12.

Загорулько, Андрій Миколайович.
Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів : монографія / [А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько] ; Держ. біотехнол. ун-т, [Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021.. - 124 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 112-123. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-28-6
------------
Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі
13.

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021.. - 171 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
14.

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021.. - 192 с. : рис., табл.. - Бібліогр. в кінці підрозд.. - 300 прим.. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)
------------
Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського