Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Красінько В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Красінько, Вікторія Олегівна.
Розробка біотехнології очистки стічних вод харчових виробництв із застосуванням сполук заліза : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Красінько Вікторія Олегівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004.. - 144 арк.: рис.. - арк. 105-120
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
2.

Красінько, Вікторія Олегівна.
Розробка біотехнології очистки стічних вод харчових виробництв із застосуванням сполук заліза : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Красінько Вікторія Олегівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004.. - 20 с.: рси., табл.
------------
Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
3.


Робоча програма загальноінженерної практики студентів III курсу спеціальності 6.091600 "Біотехнологія" спеціалізації 6.09160001 "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 0916 "Хімічна технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Шевченко, В. О. Красінько. - К. : НУХТ, 2002.. - 14 с.. - Бібліогр.: с. 13
------------
Дод. точки доступу:
Шевченко, Анатолій Маркович (уклад..); Красінько, Вікторія Олегівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
4.


Загальна біологія : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.092900 "Промислова біотехнологія" та "Біотехнологія біологічно активних сполук" напряму 0929 "Біотехнологія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003.. - 19 с.. - Бібліогр.: с. 19
------------
Дод. точки доступу:
Красінько, Віктрія Олегівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
5.


Технічна мікробіологія : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004.. - 23 с.. - Бібліогр.: с. 23
------------
Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
6.


Мікробіологія консервного виробництва : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005.. - 15 с.. - Бібліогр.: с. 15
------------
Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад..); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
7.


Біологія клітин : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.092900 "Промислова біотехнологія" та "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005.. - 50 с.
------------
Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського