Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Лементар С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Лементар, Святослав Юрійович.
Удосконалення технології кристалізації фруктози : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000.. - 180 л.. - л. 146-161
------------
Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)
2.

Лементар, Святослав Юрійович.
Удосконалення технології кристалізації фруктози : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000.. - 18 с.
------------
Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)
3.


Експлуатація технологічного обладнання : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. курс. проекту для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" спеціалізацій "Технологія цукропродуктів і цукрозамінників", "Технологія крохмалю і крохмалепродуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, С. Ю. Лементар. - К. : НУХТ, 2004.. - 11 с.. - Бібліогр.: с. 10-11. - ISBN Л84-5-08 я73-5. - ISBN Л85-5-08 я73-5
------------
Дод. точки доступу:
Санов, Валерій Миколайович (уклад..); Лементар, Святослав Юрійович (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
4.


Експлуатація технологічного обладнання галузі : методичні вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, С. Ю. Лементар. - К. : НУХТ, 2007.. - 24 с.. - Бібліогр.: с. 24
------------
Дод. точки доступу:
Санов, Валерій Миколайович (уклад..); Лементар, Святослав Юрійович (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
5.


Технічний дизайн : метод. вказ. до викон. розрахунково-графіч. (контрольної) роботи "Побудова складних криволінійниих поверхонь" для студ. спец. 6.090220 "Обладнання харчових і переробних виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. С. Ю. Лементар [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005.. - 14 с.. - Бібліогр.: с. 14
------------
Дод. точки доступу:
Лементар, Святослав Юрійович (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського