Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Люк Э$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Люк, Эрих.
Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд.. - СПб. : ГИОРД, 2000.. - 256 с.. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8
------------
Дод. точки доступу:
Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред..); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем..)
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського