Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Подпрятов Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Скалецька, Любов Федорівна.
Зберігання та переробка продукції рослинництва : навч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов. - К. : Вища школа, 2001.. - 302 с.. - Бібліогр.: 296с.. - ISBN 5-11-004769-3
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович
2.


Зберігання і переробка продукції рослинництва : навч. посіб. для агр. вищ. навч. закл. I-IV рівнів акредитації з напряму "Агрономія" / Г. І. Подпрятов [и др.]. - К. : Мета, 2002.. - 496 с.: іл.. - Бібліогр.: с. 490-491. - ISBN 966-7947-05-X
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Скалецька, Любов Федорівна; Сеньков, Анатолій Миколайович; Хилевич, Василь Сергійович
3.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Технологія виробництва борошна, крупи та олії : навч. посіб. для студ. спец. "Агрономія" вищ. агр. навч. закл. освіти III-IV рівнів акредитації / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька. - К. : Видавництво НАУ, 2000.. - 202 с.. - (Підручники і навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів). - Бібліогр.: с. 199-200
------------
Дод. точки доступу:
Скалецька, Любов Федорівна
4.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Зміст і процес підготовки фахівців з механізації сільського господарства : навч. посіб. для підгот. педагогів з напряму 0101 - "Педагогічна освіта" із спец. 7.010104 - "Професійне навчання за профілем підготовки" та 7.091902 - "Механізація сільського господарства" в агр. ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Г. І. Подпрятов [и др.] ; ред. В. М. Манько ; Національний аграрний ун-т. - К. : Національний аграрний ун-т, 2004.. - 407 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: в кінці розд.. - ISBN 966-8006-26-7
------------
Дод. точки доступу:
Манько, Володимир Миколайович; Лузан, Петро Григорович; Манько, Володимир Миколайович (ред..); Національний аграрний університет (Київ)
5.


Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції : навч. посіб. для студ. технол. та екон. спец. I-IV рівнів акредитації / А. Я. Маньківський [и др.]. - [Ніжин] : [б.в.], 1999.. - 383 с.. - Бібліогр.: с. 378
------------
Дод. точки доступу:
Маньківський, А. Я.; Скалецька, Л. Ф.; Подпрятов, Г. І.; Сеньків, А. М.
6.


Короткий енциклопедичний словник з овочівництва / Г. І. Подпрятов [та ін.] ; Національний аграрний ун-т. Науково-навчальний ін-т рослинництва та грунтознавства. Навчально-науковий центр агротехнологій та їх стандартизації і сертифікації. Плодоовочевий факультет. Кафедра овочівництва. - К. : ННЦ "Інститут аграрної економіки", 2006.. - 300 с.. - ISBN 966-669-178-7
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Сич, Зеновій Деонизович; Барабаш, Орест Юліанович; Жук, О. Я.; Хареба, В. В.; Національний аграрний університет (Київ). Науково-навчальний інститут рослинництва та грунтознавства. Навчально-науковий центр агротехнологій та їх стандартизації і сертифікації. Плодоовочевий факультет. Кафедра овочівництва
7.

Колтунов, Віктор Андрійович.
Продовольча сировина : практикум / В. А. Колтунов, Г. І. Подпрятов ; пер. А. П. Рябченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006.. - 174 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с. 172. - ISBN 966-629-243-2
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Рябченко, А. П. (пер..); Київський національний торговельно-економічний університет
8.


Пам'ять поколінь / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Д. О. Мельничук [та ін.]. - К. : [б. в.], 2010.. - 296 с. : фото. - 300 прим.
------------
Дод. точки доступу:
Мельничук, Д. О. (уклад..); Лисенко, В. П. (уклад..); Ібатуллін, І. І. (уклад..); Подпрятов, Г. І. (уклад..); Марченко, О. С. (уклад..); Котюжинський, В. В. (уклад..); Тракай, В. Г. (уклад..); Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
9.

Сич, Зеновій Деонисович.
Післязбиральні технології доробки овочів для логістики і маркетингу : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / З. Д. Сич, І. О. Федосій, Г. І. Подпрятов ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : [б. в.], 2010.. - 440 с. : табл.. - Бібліогр.: с. 421-439. - 300 прим.. - ISBN 978-966-2428-08-7
------------
Дод. точки доступу:
Федосій, Іван Олексійович; Подпрятов, Григорій Іванович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
10.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Якість зерна кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки та зберігання : монографія / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. А. Насіковський ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017.. - 255 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 236-255. - 100 прим.. - ISBN 978-966-929-513-2
------------
Дод. точки доступу:
Ящук, Надія Олександрівна; Насіковський, Володимир Анатолійович; Національний університет біоресурсів і природокористування України
11.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Переробка продукції рослинництва : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у ВНЗ III - IV рівнів акредитації (протокол 33 від 25.10.17 р.) / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Каф. технології зберігання, перероб. та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика. - Київ : Компринт, 2017.. - 523 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 504-517. - 300 прим.. - ISBN 978-966-929-518-7
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ). Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва імені проф. Б. В. Лесикаакад. В. З. Янчука
12.


Науково-практичні основи зберігання та переробки зерна пшениці, жита, ячменю : монографія / Г. І. Подпрятов [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2018.. - 303 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 272-284. - 100 прим.
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Гунько, Сергій Миколайович; Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
13.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Технохімічний контроль продукції рослинництва : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Ящук Н. О. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Каф. технології зберігання та стандартизації продукції рослинництва ім. Б. В. Лесика. - Київ : Компринт, 2018.. - 631 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 619-621. - 300 прим.. - ISBN 978-966-929-829-4
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України. Кафедра технології зберігання та стандартизації продукції рослинництва імені професора Б. В. Лесика
14.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Післязбиральна доробка та зберігання продукції рослинництва : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у закл. вищ. освіти III-IV рівнів акредитації / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер. - Київ : НУБІП України, 2019.. - 490 с. : іл.. - Бібліогр.: с. 487-490. - 100 прим.. - ISBN 978-617-7630-84-4
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович
15.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Технохімічний контроль продукції рослинництва : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Ящук Н. О. ; [Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України]. - 2-ге вид., допов. і перероб.. - Київ : Компринт, 2020.. - 790 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 788-790. - 300 прим.. - ISBN 978-966-929-829-4
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
16.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Технохімічний контроль продукції рослинництва : підручник / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Ящук Н. О.. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2022.. - 789 с. : рис., табл.. - (Навчальні видання / НУБіП України). - Бібліогр.: с. 787-789. - 100 прим.. - ISBN 978-617-8184-46-9
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна
17.


Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва : підручник / Подпрятов Г. І. [та ін.]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2023.. - 843 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 838-843. - 100 прим.. - ISBN 978-617-8282-32-5
------------
Дод. точки доступу:
Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, Оксана Володимирівна; Бобер, Анатолій Васильович; Ящук, Надія Олександрівна
18.

Подпрятов, Григорій Іванович.
Переробка продукції рослиниицтва : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Гунько С. М.. - Київ : НУБіП України, 2023.. - 579 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 578-579. - 100 прим.. - ISBN 978-617-8102-98-2
------------
Дод. точки доступу:
Бобер, Анатолій Васильович; Гунько, Сергій Миколайович
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського