Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Сімахіна Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999.. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод.. - л.402-431
------------
Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
2.

Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999.. - 48 с.
------------
Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
3.


Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003.. - 9 с.. - Бібліогр.: с. 8-9
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
4.


Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003.. - 21 с.. - Бібліогр.: с. 19-21
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
5.


Основи валеології : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003.. - 15 с.. - Бібліогр.: с. 14-15
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
6.

Гулий, Іван Степанович.
Основи валеології : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003.. - 334 с.. - Бібліогр.: с. 321-324. - ISBN 966-612-026-7
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)
7.

Федоренченко, Лідія Олексіївна.
Технологія природних харчових сорбентів : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006.. - 105 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: в кінці розд.. - ISBN 966-612-056-9
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
8.


Технологія продуктів дитячого та геродієтичного харчування : метод. вказівки до вивч. дисципліни та проведення практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007.. - 30 с.. - Бібліогр.: с. 29-30
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
9.


Теоретичні основи харчових і фармакологічних технологій : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005.. - 38 с.. - Бібліогр.: с. 35-37
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
10.


Основи наукових досліджень і технічної творчості : метод. вказ. до викон. лаб. робіт у середовищі табличного редактора ЕХСЕL для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, Н. Е. Фролова. - К. : НУХТ, 2005.. - 50 с.. - Бібліогр.: с. 50
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Фролова, Наталія Епінетівна (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
11.


Технологія природних вітамінів : метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004.. - 20 с.. - Бібліогр.: с. 19-20
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад..); Штанько, Олег Анатолійович (уклад..); Національний університет харчових технологій (Київ)
12.

Сімахіна, Галина Олександрівна.
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко. - К. : Сталь, 2011.. - 363 с. : рис., табл.. - Бібліогр. в кінці розд.. - 300 прим.. - ISBN 978-966-1555-73-9
------------
Дод. точки доступу:
Науменко, Наталія Валентинівна
13.


Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження : монографія / [А. І. Українець та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Нац. ун-т харч. технологій : КНТЕУ, 2013.. - 359 с. : рис., табл.. - Бібліогр. в кінці розд.. - 300 прим.. - ISBN 978-966-629-732-0
------------
Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Мазаракі, Анатолій Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ); Київський національний торговельно-економічний університет
14.


Нові продукти для раціонів військовослужбовців : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2017.. - 290 с. : табл., рис.. - Бібліогр.: с. 230-267. - 300 прим.. - ISBN 978-617-676-112-9
------------
Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
15.


Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019.. - 372 с. : рис., табл.. - Бібліогр. в кінці розд.. - 300 прим.. - ISBN 978-617-676-150-1
------------
Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
16.

Сімахіна, Галина Олександрівна.
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування : підручник / Галина Сімахіна, Наталія Науменко, Алла Башта ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2020.. - 315 с. : табл.. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим.. - ISBN 978-617-676-163-1
------------
Дод. точки доступу:
Науменко, Наталія Валентинівна; Башта, Алла Олексіївна; Національний університет харчових технологій (Київ)
17.

Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010.. - 113, [1] с. : рис.. - Текст укр., рос.. - 314 прим.
------------
Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред..); Колосюк, В. О. (ред..); Буравченкова, С. Б. (ред..); Береговий, С. І. (ред..); Степанюк, О. В. (ред..); Кітов, М. Г. (ред..); Салатюк, Н. М. (ред..); Корж, Ю. М. (ред..); Заїнчковський, А. О. (ред..); Сологуб, О. П. (ред..); Чернелевський, Л. М. (ред..); Мостенська, Т. Л. (ред..); Шеремет, О. О. (ред..); Говорушко, Т. А. (ред..); Міненко, М. А. (ред..); Король, А. М. (ред..); Мартиненко, М. А. (ред..); Полумбрик, О. М. (ред..); Шульга, С. І. (ред..); Грабовська, О. В. (ред..); Костенко, Є. Є. (ред..); Шапран, Л. Ю. (ред..); Смірнова, Є. С. (ред..); Цімох, Т. Ф. (ред..); Якименко, О. М. (ред..); Гуць, В. С. (ред..); Слободян, О. П. (ред..); Логвін, В. М. (ред..); Пешук, Л. В. (ред..); Поліщук, Г. Є. (ред..); Осейко, М. І. (ред..); Таран, В. М. (ред..); Мирончук, В. Г. (ред..); Ковбаса, В. М. (ред..); Дробот, В. І. (ред..); Дорохович, А. М. (ред..); Шаповаленко, О. І. (ред..); Карпов, О. В. (ред..); Сімахіна, Г. О. (ред..); Доценко, В. Ф. (ред..); Левандовський, Л. В. (ред..); Прядко, М. О. (ред..); Балюта, С. М. (ред..); Мазуренко, О. Г. (ред..); Соколенко, А. І. (ред..); Коваленко, Б. Д. (ред..); Некоз, О. І. (ред..); Серьогін, О. О. (ред..); Ладанюк, А. П. (ред..); Самсонов, В. В. (ред..); Шевченко, О. Ю. (ред..); Акутіна, Н. В. (ред..); Пушанко, Н. М. (ред..); Шаран, А. В. (ред..); Зав'ялов, В. Л. (ред..); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)
18.


Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях : монографія / Галина Сімахіна [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2022.. - 311 с. : рис., табл.. - Бібліогр.: с. 286-311. - 300 прим.. - ISBN 978-617-676-186-0
------------
Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського