Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (635)Інститут археології (1)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (1)Інститут гідробіології (221)Інститут географії (14)Інститут економіки та прогнозування (11)Інститут електродинаміки (107)Інститут зоології (258)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (1)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (7)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (19)Інститут технічної теплофізики (2)Інститут фізики (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (9)Інституту соціології (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=РАЗДЕЛЬН$<.>+<.>K=ПИТАНИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 80
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Гусева И. Н. Яблоня в вашем саду / И. Н. Гусева. - М. : Изд-во Моск. ун-та, 1991. - 187 с. : рис.
2.Донченко Г.В. Эффективность аналогов а-токоферола в профилактике экспериментальной мышечной дистрофии / Г. В. Донченко, И. В. Кузьменко, О. Я. Барык // Материалы Всесоюзного симпозиума "Научные основы витаминного питания с/х животных", Юрмала, 1987 г., 1987.-С.229-230
3.Энергетическое питание сельскохозяйственных животных : научные труды / Всесоюзная академия с/х наук им. В.И. Ленина. - М. : Колос, 1982. - 184 с.
4.Климова В.И. Человек и его здоровье / В. И. Климова. - М. : Знание, 1990. - 224 с.. - (Наука и прогресс)
5.Физиология человека. Т. 3. - 228 с. : ил.
6.Беккер З. Э. Физиология и биохимия грибов / З. Э. Беккер ; науч. ред. З. А. Туркова. - М. : Изд-во Моск. ун-та, 1988
7.Комиссаренко С.В. Физико-химические и биологические свойства белков молока / С. В. Комиссаренко // Вопросы питания, 1983. т.№ 1.-С.6-11
8.Смоляр В.І. Фізіологія та гігієна харчування : Підручник / В.І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 336 с
9.Андреев Ю. А. Три кита здоровья / Ю. А. Андреев. - М. : Физкультура и спорт, 1991. - 336 с. : ил.
10.Робинсон Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя / Клер Робинсон. - К. : [б. и.], 2002. - 112 с.. - (ILSI Europe)
11.Халмурадов А.Г. Теоретические аспекты действия тиамина и никотината как факторов регуляции липогенеза / А.Г. Халмурадов // Теоретические и практические аспекты изучения питания человека. -М., 1980.-С.213-214
12.Курилова В. И. Справочник для начинающего туриста / В. Курилова, Б. Сермеев ; [ред. Ф. С. Лебедева]. - Одесса : Маяк, 1990. - 181, [3] с. : рис., табл.
13.Донченко Г.В. Состояние и перспективы развития витаминологии / Г. В. Донченко // Питание и обмен веществ. -Гродно, 2003. т.Вып. 2.-С.50-57
14.Донченко Г.В. Роль различных факторов питания в обмене и функционировании убихинона в организме / Г. В. Донченко // Теоретические и практические аспекты изучения питания человека: Тезисы докладов 10-12 декабря 1980 г.. -М., 1980.-С.143-144
15.Рецепты здоровья и долголетия : из опыта народных целителей Украины, России, Индии, Тибета, Малой Азии и других стран / ред. Л.П. Шведова. - М. : Фирма "ВИП", 1994. - 446 с.
16.Паламарчук В.И. Раздельное определение фтораналогов десмостерина, холестерина, 7-дегидрохолестерина при помощи тонкослойной и газожидкостной хроматографии / В. И. Паламарчук, В. М. Климашевский, В. П. Вендт // Прикладная биохимия и микробиология, 1975. т.Т. ХІ,N Вып. 3.-С.469-470
17.Ріст і розвиток людини : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл. / [В. С. Тарасюк та ін.] ; за ред. В. С. Тарасюка, І. Ю. Андрієвського. - К. : Медицина, 2013. - 399, [1] с. : мал., табл.
18.Залесский В.Н. Противовоспалительное питание в профилактике и лечении хронических неинфеционных (в том числе опухолевых) заболеваний человека. Молекулярные защитные механизмы биоактивных компонентов пищи : монография / В. Н. Залесский, Н. В. Великая, С. Т. Омельчук. - Винница : Нова книга, 2014. - 736 с.
19.Чаговец Р.В. Происхождение экзогенности витаминов и ее биологическое значение / Р.В. Чаговец, Е.В. Лахно // Вопросы питания, 1968. т.№1.-С.3-10
20.Популярно о питании : справочное издание. - Киев : Здоровья, 1990. - 272 с. : ил.
...
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського