Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>+<.>K=ГРИБІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Гулий М.Ф. Вуглеводний обмін в мускулах за умов різного харчування : Дисертація / М. Ф. Гулий. - К., 1940
|
2. | Древаль К.Г. Біотехнологічні особливості базидіальних грибів - продуцентів целюлозолітичних ферментів : Автореф. ... канд. біол. наук: 03.00.20 - біотехнологія / К. Г. Древаль ; МОН України, Одеський нац. ун-т ім. І.І. Мечникова. - Одеса, 2014. - 20 с.
|
3. | Забуга О.Г. Вплив обмеження харчування в період розвитку на параметри життєздатності та тривалість життя Drosophila melanogaster : Автореф. ... канд. біол. наук: 03.00.13 - фізіологія людини та тварин / О. Г. Забуга ; НАН України, Ін-т фізіології ім. О.О. Богомольця. - К., 2016. - 23 с.
|
4. | Гулий М.Ф. Пул вільних амінокислот шкіри щурів при незбалансованому азотистому харчуванні / М. Ф. Гулий, Т. М. Печенова [и др.] // Доповіді АН УРСР, 1984. т.№ 1.-С.62-63
|
5. | Гулий М.Ф. Вуглеводний обмін в мускулах за умов різного харчування : Дисертація / М. Ф. Гулий. - К., 1940
|
6. | Гулий М.Ф. Глікотичні процеси в мускулах при харчуванні раціонами з великим надлишком кислот та лугів / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал, 1938. т.Т. 12,N № 1.-С.31-39
|
7. | Гулий М.Ф. Глікотичні здатності і зміни проникності клітинних мембран втомлених мускулів в умовах кислого і лужного харчування / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал, 1938. т.Т. 11,N № 2.-С.141-156
|
8. | Циперович О.С. Дослідження властивостей гідролітичних ферментів мікроскопічних грибів / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Н.І. Полікарпова, В.Г. Авдєєв и др. // Український VI з"їзд ботанічного об-ва. -К., 1977.-С.122
|
9. | Циперович О.С. Вивчення властивостей протеолітичних ферментів мікроскопічних грибів / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Л.О. Коноплич // Матеріали VI з"їзду Українського ботанічного товариства. -Донецьк, 1977
|
10. | Циперович О.С. Дослідження гідролітичних ферментів плісневих грибів та актиноміцетів (протеази і глюкозидази) / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Н.В. Лисенков, А.Л. Лосєва и др. // V з"їзд Українського ботанічного товариства: Тези доповідей. -Ужгород, 1972.-С.128
|
11. | Чаговець Р.В. Харчування спортсменів : научно-популярная литература / Р.В. Чаговець. - К. : Мед. вид-во УРСР, 1959. - 62 с.
|
12. | Левінтон Ж.Б. Вміст аміаку у продуктах харчування як критерій оцінки їх якості / Ж. Б. Левінтон, Л. О. Галкіна, А. І. Силакова // III Український біохімічний з"їзд. -Донецьк, 1977.-С.182
|
13. | Силакова А.І. До характеристики азотових речовин плісневих грибів при використанні ними амміачного та нітратного азоту / А. І. Силакова, В. Й. Білай, К. Г. Харкевич // Мікробіологічний журнал, 1954. т.№ 16.-С.20
|
14. | Харкевич О.С. Біологічно активні комплекси на основі мітоспорових грибів та перспективи їх застосування / О. С. Харкевич, С. М. Супрун [и др.] // Науковий вісник УжНУ, 2001. т.Вип. 9.-С.136-138
|
15. | Бурова Л. Г. Загадочный мир грибов / Л. Г. Бурова ; отв. ред. М. В. Горленко. - М. : Наука, 1991. - 96 с. : рис., табл.. - (Человек и окружающая среда)
|
16. | Гурвич М. М. Диетология для всех : научно-популярная литература / М. М. Гурвич. - Москва : Медицина, 1992. - 157, [2] с. : ил.. - (Научно-популярная медицинская литература)
|
17. | Дудка И. А. Культивирование съедобных грибов / И. А. Дудка, Н. А. Бисько, В. Т. Билай. - К. : Урожай, 1992. - 160 с.
|
18. | От болезни к здоровью / [сост.: Л. П. Камрат и др.]. - Днепропетровск : Росток, 1995. - 389 с. : рис.
|
19. | Брегг П. С. Нервова сила: як зробити її могутньою / [пер. з англ. В. Корнієнко]. - Київ : Боривітер, 1995. - 88 с.
|
20. | Азбука харчування. Профілактичне харчування. : довідник / ред.: Г. І. Столмакова, І. О. Мартинюк. - Львів : Свiт, 1993. - 200 с.
|
| |