Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (849)Інститут археології (1)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (1)Інститут ботаніки
імені М. Г. Холодного (2)
Інститут гідробіології (12)Інститут географії (2)Інститут економіки та прогнозування (63)Інститут зоології (12)Інститут історії України (2)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (17)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (2)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (2)Інститут технічної теплофізики (9)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>+<.>K=ГРИБІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Гулий М.Ф. Вуглеводний обмін в мускулах за умов різного харчування : Дисертація / М. Ф. Гулий. - К., 1940
2.Древаль К.Г. Біотехнологічні особливості базидіальних грибів - продуцентів целюлозолітичних ферментів : Автореф. ... канд. біол. наук: 03.00.20 - біотехнологія / К. Г. Древаль ; МОН України, Одеський нац. ун-т ім. І.І. Мечникова. - Одеса, 2014. - 20 с.
3.Забуга О.Г. Вплив обмеження харчування в період розвитку на параметри життєздатності та тривалість життя Drosophila melanogaster : Автореф. ... канд. біол. наук: 03.00.13 - фізіологія людини та тварин / О. Г. Забуга ; НАН України, Ін-т фізіології ім. О.О. Богомольця. - К., 2016. - 23 с.
4.Гулий М.Ф. Пул вільних амінокислот шкіри щурів при незбалансованому азотистому харчуванні / М. Ф. Гулий, Т. М. Печенова [и др.] // Доповіді АН УРСР, 1984. т.№ 1.-С.62-63
5.Гулий М.Ф. Вуглеводний обмін в мускулах за умов різного харчування : Дисертація / М. Ф. Гулий. - К., 1940
6.Гулий М.Ф. Глікотичні процеси в мускулах при харчуванні раціонами з великим надлишком кислот та лугів / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал, 1938. т.Т. 12,N № 1.-С.31-39
7.Гулий М.Ф. Глікотичні здатності і зміни проникності клітинних мембран втомлених мускулів в умовах кислого і лужного харчування / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал, 1938. т.Т. 11,N № 2.-С.141-156
8.Циперович О.С. Дослідження властивостей гідролітичних ферментів мікроскопічних грибів / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Н.І. Полікарпова, В.Г. Авдєєв и др. // Український VI з"їзд ботанічного об-ва. -К., 1977.-С.122
9.Циперович О.С. Вивчення властивостей протеолітичних ферментів мікроскопічних грибів / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Л.О. Коноплич // Матеріали VI з"їзду Українського ботанічного товариства. -Донецьк, 1977
10.Циперович О.С. Дослідження гідролітичних ферментів плісневих грибів та актиноміцетів (протеази і глюкозидази) / О.С. Циперович, М.В. Колодзейська, Н.В. Лисенков, А.Л. Лосєва и др. // V з"їзд Українського ботанічного товариства: Тези доповідей. -Ужгород, 1972.-С.128
11.Чаговець Р.В. Харчування спортсменів : научно-популярная литература / Р.В. Чаговець. - К. : Мед. вид-во УРСР, 1959. - 62 с.
12.Левінтон Ж.Б. Вміст аміаку у продуктах харчування як критерій оцінки їх якості / Ж. Б. Левінтон, Л. О. Галкіна, А. І. Силакова // III Український біохімічний з"їзд. -Донецьк, 1977.-С.182
13.Силакова А.І. До характеристики азотових речовин плісневих грибів при використанні ними амміачного та нітратного азоту / А. І. Силакова, В. Й. Білай, К. Г. Харкевич // Мікробіологічний журнал, 1954. т.№ 16.-С.20
14.Харкевич О.С. Біологічно активні комплекси на основі мітоспорових грибів та перспективи їх застосування / О. С. Харкевич, С. М. Супрун [и др.] // Науковий вісник УжНУ, 2001. т.Вип. 9.-С.136-138
15.Бурова Л. Г. Загадочный мир грибов / Л. Г. Бурова ; отв. ред. М. В. Горленко. - М. : Наука, 1991. - 96 с. : рис., табл.. - (Человек и окружающая среда)
16.Гурвич М. М. Диетология для всех : научно-популярная литература / М. М. Гурвич. - Москва : Медицина, 1992. - 157, [2] с. : ил.. - (Научно-популярная медицинская литература)
17.Дудка И. А. Культивирование съедобных грибов / И. А. Дудка, Н. А. Бисько, В. Т. Билай. - К. : Урожай, 1992. - 160 с.
18.От болезни к здоровью / [сост.: Л. П. Камрат и др.]. - Днепропетровск : Росток, 1995. - 389 с. : рис.
19.Брегг П. С. Нервова сила: як зробити її могутньою / [пер. з англ. В. Корнієнко]. - Київ : Боривітер, 1995. - 88 с.
20.Азбука харчування. Профілактичне харчування. : довідник / ред.: Г. І. Столмакова, І. О. Мартинюк. - Львів : Свiт, 1993. - 200 с.
...
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського