Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (1327)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (5)Інститут гідробіології (22)Інститут географії (30)Інститут економіки та прогнозування (55)Інститут електродинаміки (3)Інститут зоології (9)Інститут історії України (1)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (29)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (1)Інститут фізики напівпровідників (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (36)Інституту соціології (35)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ$<.>+<.>K=БІЛКІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 121
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Бєліцер, В. О.
Про структуру глобулярних білків і механізм їх денатурації / В. О. Бєліцер // Український біохімічний журнал. - 1947. - Т. 19. - С. 306-326
2.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. І. Стрибкоподібний характер змін білкової молекули при денатурації / О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1948. - Т.20, №1. - С. 108-123
3.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. ІІ. Передденатураційні зміни білкової молекули / О.С. Циперович, В. Беліцер // Український біохімічний журнал. - 1948. - Т.20, №3. - С. 322-331


Дод. точки доступу:
Беліцер, В.
4.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. ІІІ. Стрибкоподібний характер теплової денатурації сироваткового та яєчного альбумінів / О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1949. - Т.21, №1. - С. 44-55
5.

Фердман, Д. Л.
Про наслідки вивчення мускульних білків в інституті біохімії АН УРСР / Д.Л. Фердман // Й.В.Сталіну АН УКР.РСР: Збірник праць. - 1949. - С. 415-424
6.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. IV. Постденатураційні зміни білкових молекул. Схема денатураційного процесу / О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1951. - Т.XXIII, №1. - С. 67-74
7.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. 5. Несправжні рівноваги при денатурації глобулярних білків сечовиною / О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1952. - Т.24, №1. - С. 26-38
8.

Гулий, М. Ф.
Про мінливість білків / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал. - 1953. - Т. 25, № 4. - С. 367-388
9.

Фердман, Д. Л.
Дані про участь білків м"язів у процесах усунення аміаку в організмі тварин / Д.Л. Фердман, С.Ф. Епштейн // Український біохімічний журнал. - 1953. - Т.25, №4. - С. 288-315


Дод. точки доступу:
Епштейн, С.Ф.
10.

Гулий, М. Ф.
Фракціонування і кристалізація водорозчинних м"язових білків / М. Ф. Гулий // Український біохімічний журнал. - 1954. - Т. 26, № 2. - С. 130-138
11.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. 6. Денатурація глобулярних білків без змін в"язкості і оптичного обертання / О.С. Циперович, А.Л. Лосєва // Український біохімічний журнал. - 1955. - Т.27, №4. - С. 494-502


Дод. точки доступу:
Лосєва, А.Л.
12.

Фердман, Д. Л.
Дані про вміст і інтенсивність оновлення м"язових білків при денервації / Д.Л. Фердман, В.А. Григор"єва, Е. Медовар // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №3. - С. 278-285


Дод. точки доступу:
Григор"єва, В.А.; Медовар, Е.
13.


/ Рец. О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.XXVIII, №4. - С. 515-520
Рец. на Гольдштейн Б.І. Про вплив сульфгідрильних груп на біологічні властивості тканинних білків / Б.І. Гольдштейн



Дод. точки доступу:
Циперович, О.С. (рец.)
14.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. Матеріали до характеристики денатурації і зв"язаних з нею перетворень білків / О.С. Циперович, А.Л. Лосєва // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №3. - С. 265-277


Дод. точки доступу:
Лосєва, А.Л.
15.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. 7. Вплив іонів солей на денатурацію глобулярних білків / О.С. Циперович, Т.О. Галкіна // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №2. - С. 127-141


Дод. точки доступу:
Галкіна, Т.О.
16.

Вендт, В. П.
Штучні комплекси білків з жиророзчинними вітамінами. Добування і властивості / В.П. Вендт, І.Г. Дрокова // V з"їзд Українського Товариства фізіологів, біохіміків, фармакологів: Тези доповідей. - 1956. - С. 59


Дод. точки доступу:
Дрокова, І.Г.
17.

Кірсенко, О. В.
Про обмінюваність білків у тканинах тварин / О. В. Кірсенко // Студентські наукові праці КГУ. - 1956. - Т. ХХ
18.

Беліцер, В. О.
Досягнення в галузі біохімії білків і ферментів / В. О. Беліцер // Розвиток науки в УРСР за 40 років: Збірник. - 1957. - С. 293-298
19.

Силакова, А. І.
Конференція по проблемі "Структура і біологічні функції білків" / А. І. Силакова // Український біохімічний журнал. - 1959. - Т. 31, № 5. - С. 792-793
20.

Циперович, О. С.
Про механізм денатурації білків. 9. Денатураційна стабілізація деяких ферментних білків та їх стійкість в розчинах сечовини / О.С. Циперович // Український біохімічний журнал. - 1959. - Т.31, №3. - С. 361-380
...
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського