Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ$<.>+<.>K=БІЛКІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 121
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Бєліцер, В. О. Про структуру глобулярних білків і механізм їх денатурації / В. О. Бєліцер> // Український біохімічний журнал. - 1947. - Т. 19. - С. 306-326
|
2. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. І. Стрибкоподібний характер змін білкової молекули при денатурації / О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1948. - Т.20, №1. - С. 108-123
|
3. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. ІІ. Передденатураційні зміни білкової молекули / О.С. Циперович, В. Беліцер> // Український біохімічний журнал. - 1948. - Т.20, №3. - С. 322-331
Дод. точки доступу: Беліцер, В.
|
4. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. ІІІ. Стрибкоподібний характер теплової денатурації сироваткового та яєчного альбумінів / О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1949. - Т.21, №1. - С. 44-55
|
5. |
Фердман, Д. Л. Про наслідки вивчення мускульних білків в інституті біохімії АН УРСР / Д.Л. Фердман> // Й.В.Сталіну АН УКР.РСР: Збірник праць. - 1949. - С. 415-424
|
6. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. IV. Постденатураційні зміни білкових молекул. Схема денатураційного процесу / О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1951. - Т.XXIII, №1. - С. 67-74
|
7. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. 5. Несправжні рівноваги при денатурації глобулярних білків сечовиною / О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1952. - Т.24, №1. - С. 26-38
|
8. |
Гулий, М. Ф. Про мінливість білків / М. Ф. Гулий> // Український біохімічний журнал. - 1953. - Т. 25, № 4. - С. 367-388
|
9. |
Фердман, Д. Л. Дані про участь білків м"язів у процесах усунення аміаку в організмі тварин / Д.Л. Фердман, С.Ф. Епштейн> // Український біохімічний журнал. - 1953. - Т.25, №4. - С. 288-315
Дод. точки доступу: Епштейн, С.Ф.
|
10. |
Гулий, М. Ф. Фракціонування і кристалізація водорозчинних м"язових білків / М. Ф. Гулий> // Український біохімічний журнал. - 1954. - Т. 26, № 2. - С. 130-138
|
11. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. 6. Денатурація глобулярних білків без змін в"язкості і оптичного обертання / О.С. Циперович, А.Л. Лосєва> // Український біохімічний журнал. - 1955. - Т.27, №4. - С. 494-502
Дод. точки доступу: Лосєва, А.Л.
|
12. |
Фердман, Д. Л. Дані про вміст і інтенсивність оновлення м"язових білків при денервації / Д.Л. Фердман, В.А. Григор"єва, Е. Медовар> // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №3. - С. 278-285
Дод. точки доступу: Григор"єва, В.А.; Медовар, Е.
|
13. |
/ Рец. О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.XXVIII, №4. - С. 515-520
Рец. на Гольдштейн Б.І. Про вплив сульфгідрильних груп на біологічні властивості тканинних білків / Б.І. Гольдштейн
Дод. точки доступу: Циперович, О.С. (рец.)
|
14. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. Матеріали до характеристики денатурації і зв"язаних з нею перетворень білків / О.С. Циперович, А.Л. Лосєва> // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №3. - С. 265-277
Дод. точки доступу: Лосєва, А.Л.
|
15. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. 7. Вплив іонів солей на денатурацію глобулярних білків / О.С. Циперович, Т.О. Галкіна> // Український біохімічний журнал. - 1956. - Т.28, №2. - С. 127-141
Дод. точки доступу: Галкіна, Т.О.
|
16. |
Вендт, В. П. Штучні комплекси білків з жиророзчинними вітамінами. Добування і властивості / В.П. Вендт, І.Г. Дрокова> // V з"їзд Українського Товариства фізіологів, біохіміків, фармакологів: Тези доповідей. - 1956. - С. 59
Дод. точки доступу: Дрокова, І.Г.
|
17. |
Кірсенко, О. В. Про обмінюваність білків у тканинах тварин / О. В. Кірсенко> // Студентські наукові праці КГУ. - 1956. - Т. ХХ
|
18. |
Беліцер, В. О. Досягнення в галузі біохімії білків і ферментів / В. О. Беліцер> // Розвиток науки в УРСР за 40 років: Збірник. - 1957. - С. 293-298
|
19. |
Силакова, А. І. Конференція по проблемі "Структура і біологічні функції білків" / А. І. Силакова> // Український біохімічний журнал. - 1959. - Т. 31, № 5. - С. 792-793
|
20. |
Циперович, О. С. Про механізм денатурації білків. 9. Денатураційна стабілізація деяких ферментних білків та їх стійкість в розчинах сечовини / О.С. Циперович> // Український біохімічний журнал. - 1959. - Т.31, №3. - С. 361-380
|
| |