Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біохімії імені О. В. Палладіна - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (1662)Інститут археології (1)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (3)Інститут гідробіології (8)Інститут географії (4)Інститут економіки та прогнозування (3)Інститут електродинаміки (39)Інститут зоології (17)Інститут історії України (4)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (3)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (9)Інститут математики (41)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (40)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (4)Інститут технічної теплофізики (8)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (3)Інституту соціології (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЕФІРНІ$<.>+<.>K=МАСЛ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Главати, О. Л.
Физико-химия диспергирующих присадок к маслам / О.Л. Главати; Отд-ние нефтехимии Ин-та физ.-орган.химии и углехимии. - К. : Наук. думка, 1989. - 183 с. - ISBN 5-12-000742-2 : Б. ц.

Кл.слова: масла
2.

Кричковская, Л. В.
Биологические активные масла и продукты на их основе (эфирные масла, каротиноиды и др.) : учеб. пособие / Л. В. Кричковская, С. И. Чернышев [и др.]. - Харьков : Модель Вселенной, 2007. - 266 с. - ISBN 978-966-7875-26-8 : Б. ц.

Анотація: В библиотеке нет. Печатается с работ сотрудников. У авторов

Дод. точки доступу:
Чернышев, С.И.; Донченко, Г.В.; Жуков, В.И.; Староверов, В.Н.
3.

Гришина, Е. Е.
Влияние способа производства сливочного масла на его витаминную ценность при хранении / Е. Е. Гришина, В. Б. Тылкин // Товароведение. - 1979. - С. 25-27

Анотація: В библиотеке нет. У авторов

Дод. точки доступу:
Тылкин, В.Б.
4.

Джарвис, Д. С.
Мед и другие естественные продукты : опыт и исследования одного врача / Д. С. Джарвис ; [пер. Н. В. Гаделия]. - Киев : [ЦМС Интерс], 1991. - 152 с. : табл. - (Из тайн природы). - Прил.: с. 133-152. - 6.00 р.
Рубрики: Народна медицина--Природні лікарські засоби--Популярні видання

Кл.слова: мед -- полезные свойства меда -- корисні властивості меду -- природные лекарственные продукты -- природні лікарські засоби -- фітопрепарати -- фитопрепараты -- народна медицина -- народная медицина -- касторова олія -- касторовое масло -- кукурузна олія -- кукурузное масло -- яблучний оцет -- яблочний уксус -- морські бурі водорості -- морские бурые водоросли
Анотація: Вопрос продолжения, жизни и сохранения здоровья всегда волновала человека. В книге глубоко обосновано, но общедоступно излагаются преимущества потребления в питания и для лечения продуктов пчеловодства, яблочного уксуса, что является результатом многолетнего опыта и наблюдения автора. Все рекомендации даются с учетом конкретного состояния здоровья.

Дод. точки доступу:
Гаделия, Н. П. (пер.)
5.

Эткинс, П.
Молекулы / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова: молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Дод. точки доступу:
Кирюшин, А. А. (пер.)
6.

Гроссе, Эрих.
Химия для любознательных: основы химии и занимательные опыты = Chemie selbst erlebt: das kannst auch du das chemie-experimentierbuch / Э. Гроссе, Х. Вайсмантель ; [пер. с нем. Л. Н. Исаевой, А. Б. Томчина]. - 3-е изд., стер. - Л. : Химия, 1987. - 392 с. : табл., ил. - 1.50 р.
Рубрики: Хімія--Популярні видання

Кл.слова: хлориды щелочных металлов -- хлориди лужних металів -- основы титрования -- основи титрування -- классификация металлов -- класифікація металів -- ряд напряжения металлов -- рад напруг металів -- гальванические покрытия -- гальванічні покриття -- полукоксование -- напівкоксування -- винный спирт -- винний спирт -- растворители -- розчинники -- пластмассы -- пластмаси -- термопласты -- термопласти -- полистирол -- полістирол -- органическое стекло -- органічне скло -- красители -- барвники -- эфирные масла -- ефірні масла -- духи -- парфуми -- мыловарение -- миловаріння -- метод адсорбционной хроматографии -- метод адсорбційної хроматографії -- метод бумажной хроматографии -- метод паперової хроматографії -- лабораторное оборудование -- лабораторне обладнання -- химические реактивы -- хімічні реактиви
Анотація: Основы неорганической и органической химии, описание техники химических опытов для проведения в домашних условиях или в химическом кружке.

Дод. точки доступу:
Вайсмантель, Христиан; Исаева, Л. Н. (пер.); Томчин, А. Б. (пер.)
 
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського