Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут геофізики ім. С.І. Субботіна Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ$<.>+<.>K=ВЛАСТИВІСТЬ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Антонович, Евгения Александровна. Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства : справочник / Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - Киев : Урожай, 1990. - 240 с. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Прил.: с. 153-223. - Библиогр.: с. 224-237. - ISBN 5-337-00543-X : 1.30 р. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Довідкові видання Сільське господарство--Мікродобрива--Довідкові видання Кл.слова: пестициды -- пестициди -- продукты питания -- продукти харчування -- качество продуктов питания -- якість продуктів харчування -- химизация сельского хозяйства -- хімізація сільського господарства -- пестициды и пищевые продукты -- пестициди і харчові продукти -- санитарный надзор -- санітарний нагляд Анотація: Приведены результаты исследований влияния химических веществ, используемых при производстве и хранении продуктов питания, на их качество; вопросы современной регламентации и контроля наличия химических веществ в продуктах питания. Дод. точки доступу: Седокур, Людмила Константиновна
| 2. |
Введение в философию : в 2 ч. / И. Т. Фролов [и др.]. - М. : Политиздат, 1989. - ISBN 5-250-00315-X. Т. 2. - 639 с. - Библиогр.: с. 629-639. - ISBN 5-250-01066-0 : 1.80 р. Рубрики: Філософія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова: проблемы бития -- проблеми буття -- диалектика -- діалектика -- материя -- матерія -- материальное единство мира -- движение -- рух -- пространство и время -- простір і час -- смысл диалектики -- сенс діалектики -- качество и свойство -- якість і властивість -- развитие и прогресс -- розвиток і прогрес -- природа и культура -- природа і культура -- сознание -- свідомість -- самосознание -- самосвідомість -- познание -- пізнання -- теория истины -- теорія істини -- логика -- логіка -- этика науки -- етика науки -- общество -- суспільство -- базис и настройка -- базис та налаштування -- прогресс -- прогрес -- общество и культура -- суспільство і культура -- личность -- особистість Анотація: Данная книга представляет вторую, теоретико-методологическую, часть учебника, в которой раскрываются основные положения и понятия философии, освещаются наиболее важные ее проблемы, в том числе дискуссионные. Дод. точки доступу: Фролов, И. Т.; Араб-Оглы, Э. А.; Арефьева, Г. С.; Гайденко, П. П.
| 3. |
Винниченко, Александр Николаевич. Биопрепараты в животноводстве и растениеводстве / А. Н. Винниченко, А. И. Дворецкий. - Днепропетровск : Проминь, 1989. - 125 с. : рис., табл. - Лит.: с. 124-125. - ISBN 5-7775-0087-0 : 0.35 р. Рубрики: Годівля тварин--Практичні посібники
Кл.слова: химический состав кормов -- хімічний склад кормів -- питательная ценность кормов -- поживна цінність кормів -- качественній состав кормов -- якісний склад кормів -- питательная ценность отходов -- поживна цінність відходів -- примененеие биопрепаратов -- застосування біопрепаратів -- качество белков -- якість білків Анотація: Справочные материалы по применению биопрепаратов, уделяется внимание опыту использования кормовых белково-витаминных добавок, гидролизных дрожжей, аминокислот. Дод. точки доступу: Дворецкий, Анатолий Иванович
|
|
|