Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут проблем кріобіології і кріомедицини - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (193)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=НАПІВФАБРИКАТИ$<.>+<.>K=ЯСНІ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Желєва, Т. С.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 спец. "технологія харчової продукції" / Желєва Тетяна Сергіївна ; М-во освіти і науки України, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : іл., табл.
Рубрики: Продукти тваринництва--Автореферати дисертацій
Кл.слова: НАПІВФАБРИКАТИ М'ЯСНІ  -- ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ -- ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ КРІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ -- СУМІШІ КРІОПРОТЕКТОРНОЇ ДІЇ

Дод. точки доступу:
Міністерство освіти і науки України. Харківський державний університет харчування і торгівлі
 
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського