Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (5606)Інститут археології (4)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (125)Інститут гідробіології (290)Інститут географії (95)Інститут економіки та прогнозування (380)Інститут електродинаміки (14)Інститут зоології (241)Інститут історії України (8)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (38)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут математики (7)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (8)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (24)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (10)Інститут технічної теплофізики (46)Інститут фізики (1)Інститут фізики напівпровідників (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (5)Інституту соціології (18)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЗЕРНОВІ$<.>+<.>K=ПРОДУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Кучеренко Д.Ю. Розробка та оптимізація глутамат-чутливого біосенсора для потреб медицини та контролю якості харчових продуктів : Автореф.дис.на здоб.наук.ступ. канд. біол. наук: 03.00.20 / Д. Ю. Кучеренко ; Ін-т молек.біол.і ненетики НАНУ : К., 2019. - 24 с.
2.Піткович Х.Є. Арилювання п'яти- і шестичленних гетероциклів арендіазонієвими солями та перетворення продуктів реакцій : Автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.хім.наук.: 02.00.03 / Х. Є. Піткович ; НУ Львівська політехніка. - Львів, 2018. - 20 с.
3.Даниленко С.Г. Наукове обгрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів : Автореф.дис.на здоб.наук ступ.д-ра техн.наук: 03.00.20 / С. Г. Даниленко ; КПІ ім.Ігоря Сікорського. - К., 2018. - 43 с.
4.Покиньброда Т.Я. Біотехнологія поверхнево-активних продуктів бактерій роду PSEUDOMONAS, їх властивості та застосування : Автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.техн.наук: 03.00.20 / Т. Я. Покиньброда ; КПІ ім.Ігоря Сикорського. - К., 2018. - 25 с.
5.Королев Р.В. Санитарно-химическая экспертиза воды и пищевых продуктов : научное издание / Р. В. Королев. - М. : Медицина, 1971. - 144 с.
6.Кузубова Л.И. Токсиканты в пищевых продуктах. Аналтический обзор : научно-популярная литература / Л. И. Кузубова. - Новосибирск : ГПНТБ, 1990. - 127 с.
7.Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов. Доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО. Женева,16-22 марта 1976г. : Серия технических докладов № 598. Пер.с англ. / отв. ред. Е. П. Самыгина. - М. : Медицина , 1978. - 110 с.
8.Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды : справочное издание / Г. С. Яцула [и др.] ; под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 288 с.
9.Коноваленко А.С. Оцінка протиракової активності похідних ізохінолу - продуктів рециклізації 3-(2-(тієн-2-іл)тіазол-4-іл)ізокумарину / А. С. Коноваленко, О. В. Шабликін [и др.] // Доповіді НАНУ. -К.:Акадеипериодика, 2019.-№ 12.-С.83-90
10.Корецька Н.І. Біотехнологія поверхнево-активних продуктів штаму RHODOCJCCUS TRYTHROPOLIS AU-1. властивості та застосування : Автореф. дис. на здоб. наук.ступ. канд.техн. наук:03.00.20 / Н. І. Корецька
11.Фарат О.К. Електрофільні перегрупування шестичленних гетероциклів з гемінальним розташуванням атомів нітрогену і/або оксигену та реакціїодержаних продуктів : Автореф.дис. на здоб. наук. ступ. докт. хім. наук: 02.00.03 / О. К. Фарат ; Укр.державний хіміко-технологічний ун-т, м.Дніпро. - Дніпро, 2020. - 44 с.
12.Ворожцов Н.Н. Основы синтеза промежуточных продуктов и красителей. : учебное пособие / Н. Н. Ворожцов Ч. 2. - М.-Л. : ГХИ, 1940. - 355 с.
13.Ластовский Р.П. Технический анализ в производстве промежуточных продуктов и красителей : руководство / Р. П. Ластовский. - М.-Л. : ГХИ, 1949. - 279 с., ил.
14.Справочник химика Т. 5.: Сырье и продукты промышленности неорганических веществ. Процессы и аппараты. Коррозия.Гальванотехника. Химические источники тока.. - М.-Л. : Химия, 1966, 1968. - 974 с.
15.Справочник химика Т. 6.: Сырье и продукты промышленности органических веществ. - Л. : Химия, 1967. - 1011 с.
16.Смокал В.О. Синтез , полімеризація та властивості нових фенілметакрилатів на основі продуктов конденсації гідроксибензальдегідів : Автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. хім. наук: 02.00.06 / В. О. Смокал. - К., 2008. - 20 с.
17.Раєвський О.В. Молекулярна динаміка комплексів лейцил-тРНК-синтетаз бактеріального та архейного походження із помилково синтезованими продуктами реакції аміноацилювання : Автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. біол. наук: 03.00.03 / О. В. Раєвський ; Ін-т молекуляр.біол. і генетики НАНУ. - К., 2019. - 24 с.
18.Полумбрик М.О. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини : научно-популярная литература / М. О. Полумбрик. - К. : Акадеипериодика, 2011. - 487 с.
19.Термодинамические и теплофизические свойства продуктов сгорания / отв.ред. В. П. Глушко Т. 7: Топлива на основе фтора. - М. : ВИНИТИ, 1974. - 656 с.
20.Толстогузов В.Б. Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / В. Б. Толстогузов . - М. : Наука, 1973. - 232 с.
...
 
Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського