Пошуковий запит: (<.>K=ЗЕРНОВІ$<.>+<.>K=ПРОДУКТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кучеренко , Дар'я Юріївна. Розробка та оптимізація глутамат-чутливого біосенсора для потреб медицини та контролю якості харчових продуктів : автореф.дис.на здоб.наук.ступ. канд. біол. наук: 03.00.20 / Д. Ю. Кучеренко ; Ін-т молек.біол.і ненетики НАНУ : К., 2019. - 24 с. - Библиогр.: с. 19-20
|
2. |
Піткович, Христина Євгенівна. Арилювання п'яти- і шестичленних гетероциклів арендіазонієвими солями та перетворення продуктів реакцій : автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.хім.наук.: 02.00.03 / Х. Є. Піткович ; НУ Львівська політехніка. - Львів, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
|
3. |
Даниленко, Світлана Григорівна. Наукове обгрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів : автореф.дис.на здоб.наук ступ.д-ра техн.наук: 03.00.20 / С. Г. Даниленко ; КПІ ім.Ігоря Сікорського. - К., 2018. - 43 с. - Библиогр.: с. 33-40
|
4. |
Покиньброда, Тетяна Ярославівна. Біотехнологія поверхнево-активних продуктів бактерій роду PSEUDOMONAS, їх властивості та застосування : автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.техн.наук: 03.00.20 / Т. Я. Покиньброда ; КПІ ім.Ігоря Сикорського. - К., 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 17-22
|
5. |
Королев, Ростислав Васильевич. Санитарно-химическая экспертиза воды и пищевых продуктов : научное издание / Р. В. Королев. - М. : Медицина, 1971. - 144 с. - 0.50 грн.
|
6. |
Кузубова, Л. И. Токсиканты в пищевых продуктах. Аналтический обзор : научно-популярная литература / Л. И. Кузубова. - Новосибирск : ГПНТБ, 1990. - 127 с. - 15.00 грн.
|
7. |
Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов. Доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО. Женева,16-22 марта 1976г. : серия технических докладов № 598. Пер.с англ. / отв. ред. Е. П. Самыгина. - М. : Медицина , 1978. - 110 с. - 0.50 грн.
Дод. точки доступу: Самыгина, Е.П. (отв. ред.)
|
8. |
Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды : справочное издание / Г. С. Яцула [и др.] ; под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 288 с. - ISBN 5-311-00622-6 : 4.00 грн.
Дод. точки доступу: Яцула, Г.С.; Слободкин, В.И.; Береза , В.Я.; и др.; Яцулы, Г.С. (под ред.)
|
9. |
Коноваленко, та ін.. Оцінка протиракової активності похідних ізохінолу - продуктів рециклізації 3-(2-(тієн-2-іл)тіазол-4-іл)ізокумарину / А. С. Коноваленко, О. В. Шабликін [и др.]> // Доповіді НАНУ. - 2019.-№ 12. - С. 83-90
. - ISSN 1025-6415
Дод. точки доступу: Шабликін, О.В.; Шабликіна, О.В.; Москвіна, В.С.; Броварець , В.С.; Хиля, В.П.
|
10. |
Корецька, Наталія Ігорівна. Біотехнологія поверхнево-активних продуктів штаму RHODOCJCCUS TRYTHROPOLIS AU-1. властивості та застосування : автореф. дис. на здоб. наук.ступ. канд.техн. наук:03.00.20 / Н. І. Корецька. - Библиогр.: с. 18-22
|
11. |
Фарат, Олег Костянтинович. Електрофільні перегрупування шестичленних гетероциклів з гемінальним розташуванням атомів нітрогену і/або оксигену та реакціїодержаних продуктів : автореф.дис. на здоб. наук. ступ. докт. хім. наук: 02.00.03 / О. К. Фарат ; Укр.державний хіміко-технологічний ун-т, м.Дніпро. - Дніпро, 2020. - 44 с. - Библиогр.: с. 33-41
|
12. |
Ворожцов, Н. Н. Основы синтеза промежуточных продуктов и красителей. : учебное пособие. Ч. 2 / Н. Н. Ворожцов. - 2-е изд., перераб. и расшир. - М.-Л. : ГХИ, 1940. - 355 с. - 5.00 грн.
|
13. |
Ластовский, Р. П. Технический анализ в производстве промежуточных продуктов и красителей : руководство / Р. П. Ластовский. - 2-е изд. - М.-Л. : ГХИ, 1949. - 279 с., ил. - 2.00 грн.
|
14. |
Справочник химика . Т. 5. Сырье и продукты промышленности неорганических веществ. Процессы и аппараты. Коррозия.Гальванотехника. Химические источники тока. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.-Л. : Химия, 1966, 1968. - 974 с. - 4.00 грн., 5.00 грн. р.
|
15. |
Справочник химика . Т. 6. Сырье и продукты промышленности органических веществ. - 2-е изд., перераб. и доп. - Л. : Химия, 1967. - 1011 с. - 5.00 игрн., 10.50 грн. р.
|
16. |
Смокал, Віталій Олегович. Синтез , полімеризація та властивості нових фенілметакрилатів на основі продуктов конденсації гідроксибензальдегідів : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. хім. наук: 02.00.06 / В. О. Смокал. - К., 2008. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-19
|
17. |
Раєвський, Олексій Володимирович. Молекулярна динаміка комплексів лейцил-тРНК-синтетаз бактеріального та архейного походження із помилково синтезованими продуктами реакції аміноацилювання : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. біол. наук: 03.00.03 / О. В. Раєвський ; Ін-т молекуляр.біол. і генетики НАНУ. - К., 2019. - 24 с. - Библиогр.: с. 19-21
|
18. |
Полумбрик, Максим Олегович. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини : научно-популярная литература / М. О. Полумбрик. - К. : Акадеипериодика, 2011. - 487 с. - ISBN 978-966-360-165-6 : 536.00 грн.
|
19. |
Термодинамические и теплофизические свойства продуктов сгорания. Т. 7. Топлива на основе фтора / отв.ред. В. П. Глушко. - Справочник. - М. : ВИНИТИ, 1974. - 656 с. - 3.00 грн. р.
Дод. точки доступу: Глушко, В.П.
|
20. |
Толстогузов , Владимир Борисович. Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / В. Б. Толстогузов . - М. : Наука, 1973. - 232 с. - 2.00 грн. р.
|
| |