Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (6176)Інститут археології (3)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (154)Інститут гідробіології (300)Інститут географії (96)Інститут економіки та прогнозування (417)Інститут електродинаміки (14)Інститут зоології (241)Інститут історії України (10)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (38)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (2)Інститут математики (7)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (7)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (24)
Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (2)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (10)Інститут технічної теплофізики (52)Інститут фізики (1)Інститут фізики напівпровідників (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (10)Інституту соціології (18)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ПРОДУКТ$<.>+<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ворожцов, Н. Н.
Основы синтеза промежуточных продуктов и красителей. : учебное пособие. Ч. 2 / Н. Н. Ворожцов. - 2-е изд., перераб. и расшир. - М.-Л. : ГХИ, 1940. - 355 с. - 5.00 грн.
2.

Даниленко, Світлана Григорівна.
Наукове обгрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів : автореф.дис.на здоб.наук ступ.д-ра техн.наук: 03.00.20 / С. Г. Даниленко ; КПІ ім.Ігоря Сікорського. - К., 2018. - 43 с. - Библиогр.: с. 33-40
3.

Китаев, Юрий Петрович и др..
Промежуточные продукты в электрохимических реакциях : монография / Ю. П. Китаев, Т. В. Троепольская. - М. : Наука, 1982. - 216 с. - 3.00 грн.

Дод. точки доступу:
Троепольская, Татьяна Викторовна, Будников, Герман Константинович
4.

Коноваленко, та ін..
Оцінка протиракової активності похідних ізохінолу - продуктів рециклізації 3-(2-(тієн-2-іл)тіазол-4-іл)ізокумарину / А. С. Коноваленко, О. В. Шабликін [и др.] // Доповіді НАНУ. - 2019.-№ 12. - С. 83-90 . - ISSN 1025-6415

Дод. точки доступу:
Шабликін, О.В.; Шабликіна, О.В.; Москвіна, В.С.; Броварець , В.С.; Хиля, В.П.
5.

Корецька, Наталія Ігорівна.
Біотехнологія поверхнево-активних продуктів штаму RHODOCJCCUS TRYTHROPOLIS AU-1. властивості та застосування : автореф. дис. на здоб. наук.ступ. канд.техн. наук:03.00.20 / Н. І. Корецька. - Библиогр.: с. 18-22
6.

Королев, Ростислав Васильевич.
Санитарно-химическая экспертиза воды и пищевых продуктов : научное издание / Р. В. Королев. - М. : Медицина, 1971. - 144 с. - 0.50 грн.
7.

Кузубова, Л. И.
Токсиканты в пищевых продуктах. Аналтический обзор : научно-популярная литература / Л. И. Кузубова. - Новосибирск : ГПНТБ, 1990. - 127 с. - 15.00 грн.
8.

Кучеренко , Дар'я Юріївна.
Розробка та оптимізація глутамат-чутливого біосенсора для потреб медицини та контролю якості харчових продуктів : автореф.дис.на здоб.наук.ступ. канд. біол. наук: 03.00.20 / Д. Ю. Кучеренко ; Ін-т молек.біол.і ненетики НАНУ : К., 2019. - 24 с. - Библиогр.: с. 19-20
9.

Ластовский, Р. П.
Технический анализ в производстве промежуточных продуктов и красителей : руководство / Р. П. Ластовский. - 2-е изд. - М.-Л. : ГХИ, 1949. - 279 с., ил. - 2.00 грн.
10.


Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов. Доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО. Женева,16-22 марта 1976г. : серия технических докладов № 598. Пер.с англ. / отв. ред. Е. П. Самыгина. - М. : Медицина , 1978. - 110 с. - 0.50 грн.

Дод. точки доступу:
Самыгина, Е.П. (отв. ред.)
11.

Піткович, Христина Євгенівна.
Арилювання п'яти- і шестичленних гетероциклів арендіазонієвими солями та перетворення продуктів реакцій : автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.хім.наук.: 02.00.03 / Х. Є. Піткович ; НУ Львівська політехніка. - Львів, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
12.

Покиньброда, Тетяна Ярославівна.
Біотехнологія поверхнево-активних продуктів бактерій роду PSEUDOMONAS, їх властивості та застосування : автореф.дис.на здоб.наук.ступ.канд.техн.наук: 03.00.20 / Т. Я. Покиньброда ; КПІ ім.Ігоря Сикорського. - К., 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 17-22
13.

Полумбрик, Максим Олегович.
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини : научно-популярная литература / М. О. Полумбрик. - К. : Акадеипериодика, 2011. - 487 с. - ISBN 978-966-360-165-6 : 536.00 грн.
14.

Раєвський, Олексій Володимирович.
Молекулярна динаміка комплексів лейцил-тРНК-синтетаз бактеріального та архейного походження із помилково синтезованими продуктами реакції аміноацилювання : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. біол. наук: 03.00.03 / О. В. Раєвський ; Ін-т молекуляр.біол. і генетики НАНУ. - К., 2019. - 24 с. - Библиогр.: с. 19-21
15.


Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды : справочное издание / Г. С. Яцула [и др.] ; под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 288 с. - ISBN 5-311-00622-6 : 4.00 грн.

Дод. точки доступу:
Яцула, Г.С.; Слободкин, В.И.; Береза , В.Я.; и др.; Яцулы, Г.С. (под ред.)
16.

Смокал, Віталій Олегович.
Синтез , полімеризація та властивості нових фенілметакрилатів на основі продуктов конденсації гідроксибензальдегідів : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. канд. хім. наук: 02.00.06 / В. О. Смокал. - К., 2008. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-19
17.


Справочник химика . Т. 5. Сырье и продукты промышленности неорганических веществ. Процессы и аппараты. Коррозия.Гальванотехника. Химические источники тока. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.-Л. : Химия, 1966, 1968. - 974 с. - 4.00 грн., 5.00 грн. р.
18.


Справочник химика . Т. 6. Сырье и продукты промышленности органических веществ. - 2-е изд., перераб. и доп. - Л. : Химия, 1967. - 1011 с. - 5.00 игрн., 10.50 грн. р.
19.


Термодинамические и теплофизические свойства продуктов сгорания. Т. 7. Топлива на основе фтора / отв.ред. В. П. Глушко. - Справочник. - М. : ВИНИТИ, 1974. - 656 с. - 3.00 грн. р.

Дод. точки доступу:
Глушко, В.П.
20.

Толстогузов , Владимир Борисович.
Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства / В. Б. Толстогузов . - М. : Наука, 1973. - 232 с. - 2.00 грн. р.
...
 
Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського