Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут технічної теплофізики - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (5606)Інститут археології (4)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (22)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (125)Інститут гідробіології (290)Інститут географії (95)Інститут економіки та прогнозування (380)Інститут електродинаміки (14)Інститут зоології (241)Інститут історії України (8)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (38)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут математики (7)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (8)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (24)
Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (10)Інститут фізики (1)Інститут фізики напівпровідників (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (5)Інституту соціології (18)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЗЕРНОВІ$<.>+<.>K=ПРОДУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Заєць О.М. Підвищення ефективності систем високотемпературного нагріву дуттєвого повітря на основі утилізації теплоти продуктів горіння : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.14.06 / О. М. Заєць ; Національна академія наук України; Інститут проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного. - Харків : "ФОП Напольська А.В.", 2017. - 20 с.
2.Безбах І.В. Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки в'язких і дисперсних харчових продуктів : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.12 / І. В. Безбах ; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Видавничий центр ОНАХТ, 2018. - 46 с.
3.Іванова Т.М. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с.
4.Киселев Я.С. Самовозгорание пищевых продуктов при их термической сушке : Автореферат диссертации на соискание ученой степени доктора технических наук: 05.18.12 / Я. С. Киселев ; Ленинградский ордена Трудового Красного Знамени технологический институт холодильной промышленности. - Ленинград : Лит. ЛТИХП, 1984. - 30 с.
5.БОРОНТОВ Г.А. Экранировка непрерывного лазерного излучения продуктами абляции композиционных материалов : Автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 01.04.14 / Г. А. БОРОНТОВ ; Министерство высшего и среднего специального образования СССР; Ленинградский ордена Трудового Красного Знамени институт точной механики и оптики. - Ленинград : Ротапринт ЛИТМО, 1986. - 19 с.
6.Вишняков В.И. Взаимодействие плазмы продуктов сгорания с электродами и частицами конденсированной дисперсной фазы : Автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата физико-математических наук: 01.04.14 / В. И. Вишняков ; Одесский ордена Трудового Красного Знамени государственный университет им. И.И. Мечникова. - Одесса : Гортипография Одесского облполиграфиздата, 1989. - 16 с.
7.Богатырев А.Н. Научные и технические основы получения белковых продуктов из нетрадиционных источников : Диссертация на соискание ученой степени доктора технических наук в форме научного доклада: 05.18.10, 05.18.12 / А. Н. Богатырев ; Министерство высшего и среднего специального образования РСФСР; Московский ордена Трудового Красного Знамени технологический институт пищевой промышленности. - Москва : Тип. АгроНИИТЭИПП, 1990. - 51 с.
8.Звегинцев А.И. Интенсификация процесса сушки продуктов комплексной переработки антарктической креветки (криля) : Автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 05.18.12 / А. И. Звегинцев ; Одесский технологический институт пищевой промышленности им. М.В. Ломоносова. - Одесса : Гортипография Одесского облполиграфиздата, 1987. - 16 с.
9.Репа И.И. Исследование теплофизических и электрофизических свойств плазмы продуктов сгорания природного газа и водорода в магнитном поле : Автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата физико-математических наук: 01.04.14 / И. И. Репа ; Одесский ордена Трудового Красного Знамени государственный университет им. И.И. Мечникова. - Одесса : ФОЛ ИЭД АН УССР, 1985. - 19 с.
10.Кривопляс-Володина Л.О. Багатокретиріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин паківання харчових продуктів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук / Л. О. Кривопляс-Володина. - Київ : МОН Ураїни Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 46 с.
11.Писарєв М.Г. Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 06.12.2019 / М. Г. Писарєв ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 22 с.
12.Петрова Ж.О. Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 16.02.2004 / Ж. О. Петрова ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2004 (Київ : Поліграф. дільн. ІЕД НАНУ, 20041203). - 22 с.
13.Лебединець І.В. Підвищення ефективності прорцесів та обладнання для тепллової обробки харчових продуктів ІЧ - випромінюванням : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2003 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20030317). - 19 с.
14.Левківська Т.М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркові : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 15.11.2012 / Т. М. Левківська ; НУХТ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2012 (Київ : НУХТ, 20121017). - 22 с.
15.Кричковська Л.В. Науково-практичні основи створення каротиновмістних жирових продуктів : д-ра техн. наук : 05.18.06 : защищена 25.10.1999 / Л. В. Кричковська ; ХДПУ. - Харків : ХДПУ МОНУ, 1999 (Харків : Ризограф ХДПУ, 19990506). - 34 с.
16.Кочубей О.В. Вдосконалення технології згущення молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 : защищена 11.10.2000 / О. В. Кочубей ; УДУХТ МОНУ. - Київ : УДУХТ, 2000 (Київ : РВЦ УДУХТ, 20000906). - 19 с.
17.Деркач І.В. Технологія β-каротинового концентрату та збагаченних ним консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 17.05.2003 / І. В. Деркач ; ОНАХТ. - Одеса : ОДНАХТ МОНУ, 2003 (Одеса : ОНАХТ, 20030910). - 18 с.
18.Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 0.63.2010 / Н. О. Коваленко ; ОНАХТ. - Одеса : МОНУ ОНАХТ, 2000 (Одеса : ОНАХТ, 20100528). - 19 с.
19.Горошко Г.О. Динаміка пульсуючих центрифуг і обгрунтування шляхів підвищення їх надіності та продуктивності : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 05.11.2003 / Г. О. Горошко ; НУХТ МОНУ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2003 (Київ : РВЦ НУХТ, 20030903). - 20 с.
20.Гаджиев С.Ш. Научные основы повышения эффективности процессов сушки дисперсных пищевых продуктов во взвешенном состоянии : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 : защищена ..1992 / С. Ш. Гаджиев ; МТИПП МНВШТП. - Москва : МТИПП МНВШТП, 1992 (Москва : НПО "ИРЕА", 19920213). - 33 с.
...
 
Інститут технічної теплофізики

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського