Пошуковий запит: (<.>K=ОБГРУНТУВАННЯ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Горошко Г.О. Динаміка пульсуючих центрифуг і обгрунтування шляхів підвищення їх надіності та продуктивності : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 05.11.2003 / Г. О. Горошко ; НУХТ МОНУ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2003 (Київ : РВЦ НУХТ, 20030903). - 20 с.
|
2. | Кузнецов М.О. Ексерго-економічне обгрунтування застосування теплонасосних установок у технологічних процесах промисловості та комунальної теплоенергеики : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 : защищена 23.05.2013 / М. О. Кузнецов ; ІПМаш НАНУ. - Харків : НАНУ ІПМаш ім А.М.Підгорного, 2013 (Харків : ТОВ "Цифра Принт", 20130415). - 20 с.
|
3. | Шерстюк О.В. Експериментально-теоретичне обгрунтування та впровадження раціональних шляхів модернізації холодильного парокомпресорного обладнання : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.14.6 : защищена 25.06.2015 / О. В. Шерстюк ; НАНУ ІПМаш ім. А.М.Підгорного. - Харків : НАНУ ІПМаш ім А.М.Підгорного, 2015 (Харків : "Алладин-Принт", 01.04.2015). - 22 с
|
4. | АЛЬ ЛАВАМА АЙМАН Методи і моделі обгрунтування відмовостійких структур авіаційного обладнання і авіоніки : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.22.14 : защищена 01.07.1999 / АЛЬ ЛАВАМА АЙМАН ; КМУЦА. - Київ : МОНУ КМУЦА, 1999 (Київ : КМУЦА, 29.05.99). - 24 с
|
5. | Тюрікова І.С. Наукове обгрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 05.12.2019 / І. С. Тюрікова ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (Полтава : Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019)
|
6. | Кривопляс-Володіна Л.О. Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-транспортних систем харчових виробництв : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.10.2006 / Л. О. Кривопляс-Володіна ; НУХТ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2006 (Київ : ДОП при КНУТД, 20060905). - 20 с.
|
7. | Кочубей-Литвиненко О.В. Наукове обгрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 : защищена 12.05.2021 / О. В. Кочубей-Литвиненко ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2021 (Київ : НУХТ, 31.03.2019). - 44 с
|
8. | Хайладжі В.В. Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2012 / В. В. Хайладжі ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2012 (Київ : ФОП Степенко А.О., 08.02.2012). - 21 с
|
9. | Доломакін Ю.Ю. Наукове обгрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Ю. Ю. Доломакін ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с.
|
10. | Парахоня А.М. Наукове обгрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукрубурякового виробництва : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / А. М. Парахоня. - Київ : МОНУ НУХТ, 2015 (Київ : НУХТ, 20150909). - 22 с.
|
11. | Токарчук С.В. Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у споживчу тару : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 17.07.2009 / С. В. Токарчук ; КНУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2009 (Київ : РВЦ НУХТ, 29.04.09). - 21 с
|
12. | Маяк В.І. Наукове обгрунтування процесів та удосконаленя обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 : защищена 25.05.2010 / В. І. Маяк ; МОНУ ХДУХТ. - Харків : МОНУ ХДУХТ, 2010 (Харків : ДОД ХДУХТ, 19.04.10). - 34 с
|
13. | Фалько О.Л. Наукове обгрунтування процесу фракціонування рослинної сировини : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 : защищена 20.11.2014 / О. Л. Фалько ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2014 (Київ : НУХТ, 17.09.2014). - 46 с
|
14. | Зав'ялов В.Л. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 : защищена 24.06.2014 / В. Л. Зав'ялов ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2014 (Київ : НУХТ, 20140520). - 42 с.
|
15. | Сильчук Т.А. Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.16 / Т. А. Сильчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 39 с.
|
16. | Шульга О.С. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с.
|
17. | Гусятинська Н.А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 : защищена 28.05.2008 / Н. А. Гусятинська ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2008 (Київ : РВЦ НУХТ, 20080423). - 41 с.
|
18. | Рашевська Т.О. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 : защищена 04.07.2007 / Т. О. Рашевська ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2007 (Київ : РВЦ НУХТ, 30.05.07). - 49 с
|
19. | Погарська В.В. Наукове обгрунтування технологій каротиноїдних і хлоровмисних дрібнодисперсних рослинних добавок : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 : защищена 16.03.2012 / В. В. Погарська ; ОНАХТ. - ОДЕСА : МОНУ ОНАХТ, 2012 (Одеса : ОНАХТ, 8.02.2012). - 36 С
|
20. | Тищенко О.П. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.16 / О. П. Тищенко ; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Типографія "Impress", ФО-П Болибок О.В., 2018. - 40 с.
|
| |