Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут технічної теплофізики - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (3532)Інститут археології (17)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (1)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (12)Інститут гідробіології (8)Інститут географії (6)Інститут економіки та прогнозування (23)Інститут електродинаміки (54)Інститут зоології (12)Інститут історії України (2)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (6)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (8)Інститут математики (5)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (1)Інститут проблем міцності
імені Г. С. Писаренка (2)
Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (2)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (8)Інститут фізики (3)Інститут фізики напівпровідників (9)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (7)Інституту соціології (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ОБРОБК$<.>+<.>K=СКЛЯН$<.>+<.>K=ВИРОБІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Прісс, Олеся Петрівна.
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.13 / О. П. Прісс ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : ФОП Белень Л.В., 2017. - 43 с. - Библиогр.: с. 34-41
2.

Губеня, В'ячеслав Олександрович.
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / В. О. Губеня ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-19
3.

Макаренко, Андрій Анатолійович.
Вплив гідродинамічної кавітаційної обробки гетерогенних систем на утворення ліпідних наноструктур : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.14.06 / А. А. Макаренко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : Видавничий цент "Принт-центр", 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 23-24
4.

Назар, Мар'яна Ігорівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / М. І. Назар ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
5.

Безбах, Ігор Віталійович.
Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки в'язких і дисперсних харчових продуктів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.12 / І. В. Безбах ; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Видавничий центр ОНАХТ, 2018. - 46 с. - Библиогр.: с. 40-42
6.

Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.16 / Т. А. Сильчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 39 с. - Библиогр.: с. 30-36
7.

Бортнічук, Олег Вікторович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. В. Бортнічук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с. - Библиогр.: с. 15-19
8.

Усатенко, Ніна Федорівна.
Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Н. Ф. Усатенко ; Український державний університет харчових технологій. - Київ, 2000. - 18 с. - Библиогр.: с. 13-15
9.

Ващенко, Вячеслав Андрійович.
Наукові основи керування якістю електронно-променевої обробки виробів із спеціальних оптичних матеріалів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.03.07 / В. А. Ващенко ; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут" . - Київ : Редакційно-видавничий відділ ЧІТІ, 1996. - 32 с. - Библиогр.: с. 27-30
10.

Шульга, Оксана Сергіївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с. - в дисертації
Рубрики: 05.18.16
11.

Валентюк, Наталія Олександрівна.
Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту : автореферат дис. ... канд. техн. наук : защищена 28.11.2019 / Н. О. Валентюк ; МОН України Одеська Національна академія харчових технологій. - Одеса : МОН України Одеська Національна академія харчових технологій, 2019 (Одеса : ОНАХТ, 2019). - 23 с. - в дисертацїї
Рубрики: 05.18.02
12.

Роглєв, Йосип Йосипович.
Удосконалення технології замороженних дріжжових напівфаьрикатів для кулінарних виробів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 24.06.2015 / Й. Й. Роглєв ; НУХТ. - Київ : МОН НУХТ, 2015 (Київ : НУХТ, 20150518). - 21 с. - в дисертації. - 130 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.16
13.

Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності прорцесів та обладнання для тепллової обробки харчових продуктів ІЧ - випромінюванням : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2003 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20030317). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.12
14.

Крівцун, Ігор Віталійович.
Комбіновані лазерно-дугові процеси обробки матеріалів та пристрої для їх реалізації : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.09.10 : защищена 04.12.2002 / І. В. Крівцун ; ІЕЗ ім Є.О.Патона. - Київ : НАНУ ІЕЗ ім. Є.О.Патона, 2002 (Київ : ПОД ІЕЗ ім. Є.О.Патона, 20021024). - 37 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.09.10
15.

Демічковська, Мирослава Павліна.
Технологія борошняних кулінарних виробів на сонові функціональних композицій : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 20.12.2013 / М. П. Демічковська ; КНТЕУ. - Київ : КНТЕУ МОНУ, 2013 (Київ : КНТЕУ, 2013). - 21 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.16
16.

Жеребкін, Максим Васильович.
РОзробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішанним теплопідводом : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 17.04.2013 / М. В. Жеребкін ; МОНУ ХДУХТ. - Харків : МОНУ ХДУХТ, 2012 (Харків : ХДУХТ, 20130906). - 21 с. - в дисертації. - 150 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.12
17.

Кошельник, ВАдим Михайлович.
Енерго- та ресурсозбереження в промислових агрегатах скляного виробництва на основі удосконалення теплоенергетичного обладнання : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 : защищена 16.11.2006 / В. М. Кошельник ; НАНУ ІПМаш ім. А.М.Підгорного. - Харків : НАНУ ІПМаш ім. А.М.Підгорного, 2006 (Харків : ФОП Ізрайлев Є.М., 20060829). - 39 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.14.06
18.

Каюков, Юрій Миколайович.
Підвищення ефективності нагріву сталі та теплової обробки окалини з метою економії палива та металу : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 : защищена 12.06.2013 / Ю. М. Каюков ; ДДТУ. - Дніпродзержинськ : ДДТУ, 2013 (Запоріжжя : друкарня ЗДІА, 20130425). - 20 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.14.06
19.

Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 30.03.2007 / О. В. Кандалей ; КНТЕУ. - Київ : КНТЕУ МОНУ, 2007 (Київ : ЦПНМВ КНЕТУ, 20070227). - 21 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.16
20.

Колісниченко, Тетяна Олександрівна.
Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 30.09.2005 / Т. О. Колісниченко ; МОНУ ХДУХТ. - Харків : МОНУ ХДУХТ, 2005 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20050630). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.)
Рубрики: 05.18.16
...
 
Інститут технічної теплофізики

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського