Пошуковий запит: (<.>K=ОБРОБК$<.>+<.>K=СКЛЯН$<.>+<.>K=ВИРОБІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Прісс, Олеся Петрівна. Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.13 / О. П. Прісс ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : ФОП Белень Л.В., 2017. - 43 с. - Библиогр.: с. 34-41
|
2. |
Губеня, В'ячеслав Олександрович. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / В. О. Губеня ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-19
|
3. |
Макаренко, Андрій Анатолійович. Вплив гідродинамічної кавітаційної обробки гетерогенних систем на утворення ліпідних наноструктур : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.14.06 / А. А. Макаренко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : Видавничий цент "Принт-центр", 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 23-24
|
4. |
Назар, Мар'яна Ігорівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / М. І. Назар ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
|
5. |
Безбах, Ігор Віталійович. Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки в'язких і дисперсних харчових продуктів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.12 / І. В. Безбах ; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Видавничий центр ОНАХТ, 2018. - 46 с. - Библиогр.: с. 40-42
|
6. |
Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.16 / Т. А. Сильчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 39 с. - Библиогр.: с. 30-36
|
7. |
Бортнічук, Олег Вікторович. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. В. Бортнічук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с. - Библиогр.: с. 15-19
|
8. |
Усатенко, Ніна Федорівна. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Н. Ф. Усатенко ; Український державний університет харчових технологій. - Київ, 2000. - 18 с. - Библиогр.: с. 13-15
|
9. |
Ващенко, Вячеслав Андрійович. Наукові основи керування якістю електронно-променевої обробки виробів із спеціальних оптичних матеріалів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.03.07 / В. А. Ващенко ; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут" . - Київ : Редакційно-видавничий відділ ЧІТІ, 1996. - 32 с. - Библиогр.: с. 27-30
|
10. |
Шульга, Оксана Сергіївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.16 |
11. |
Валентюк, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту : автореферат дис. ... канд. техн. наук : защищена 28.11.2019 / Н. О. Валентюк ; МОН України Одеська Національна академія харчових технологій. - Одеса : МОН України Одеська Національна академія харчових технологій, 2019 (Одеса : ОНАХТ, 2019). - 23 с. - в дисертацїї Рубрики: 05.18.02 |
12. |
Роглєв, Йосип Йосипович. Удосконалення технології замороженних дріжжових напівфаьрикатів для кулінарних виробів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 24.06.2015 / Й. Й. Роглєв ; НУХТ. - Київ : МОН НУХТ, 2015 (Київ : НУХТ, 20150518). - 21 с. - в дисертації. - 130 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
13. |
Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності прорцесів та обладнання для тепллової обробки харчових продуктів ІЧ - випромінюванням : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2003 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20030317). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
14. |
Крівцун, Ігор Віталійович. Комбіновані лазерно-дугові процеси обробки матеріалів та пристрої для їх реалізації : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.09.10 : защищена 04.12.2002 / І. В. Крівцун ; ІЕЗ ім Є.О.Патона. - Київ : НАНУ ІЕЗ ім. Є.О.Патона, 2002 (Київ : ПОД ІЕЗ ім. Є.О.Патона, 20021024). - 37 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.09.10 |
15. |
Демічковська, Мирослава Павліна. Технологія борошняних кулінарних виробів на сонові функціональних композицій : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 20.12.2013 / М. П. Демічковська ; КНТЕУ. - Київ : КНТЕУ МОНУ, 2013 (Київ : КНТЕУ, 2013). - 21 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
16. |
Жеребкін, Максим Васильович. РОзробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішанним теплопідводом : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 17.04.2013 / М. В. Жеребкін ; МОНУ ХДУХТ. - Харків : МОНУ ХДУХТ, 2012 (Харків : ХДУХТ, 20130906). - 21 с. - в дисертації. - 150 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
17. |
Кошельник, ВАдим Михайлович. Енерго- та ресурсозбереження в промислових агрегатах скляного виробництва на основі удосконалення теплоенергетичного обладнання : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 : защищена 16.11.2006 / В. М. Кошельник ; НАНУ ІПМаш ім. А.М.Підгорного. - Харків : НАНУ ІПМаш ім. А.М.Підгорного, 2006 (Харків : ФОП Ізрайлев Є.М., 20060829). - 39 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.14.06 |
18. |
Каюков, Юрій Миколайович. Підвищення ефективності нагріву сталі та теплової обробки окалини з метою економії палива та металу : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 : защищена 12.06.2013 / Ю. М. Каюков ; ДДТУ. - Дніпродзержинськ : ДДТУ, 2013 (Запоріжжя : друкарня ЗДІА, 20130425). - 20 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.14.06 |
19. |
Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 30.03.2007 / О. В. Кандалей ; КНТЕУ. - Київ : КНТЕУ МОНУ, 2007 (Київ : ЦПНМВ КНЕТУ, 20070227). - 21 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
20. |
Колісниченко, Тетяна Олександрівна. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 30.09.2005 / Т. О. Колісниченко ; МОНУ ХДУХТ. - Харків : МОНУ ХДУХТ, 2005 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20050630). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
| |