Пошуковий запит: (<.>K=ПЕРЕРОБК$<.>+<.>K=ПРОДУКТІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Волощенко, Тетяна Олександрівна. Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.06 / Т. О. Волощенко ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 21 с. - Библиогр.: с. 17-20
|
2. |
Заєць, Олена Миколаївна. Підвищення ефективності систем високотемпературного нагріву дуттєвого повітря на основі утилізації теплоти продуктів горіння : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.14.06 / О. М. Заєць ; Національна академія наук України; Інститут проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного. - Харків : "ФОП Напольська А.В.", 2017. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-18
|
3. |
Безбах, Ігор Віталійович. Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки в'язких і дисперсних харчових продуктів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.12 / І. В. Безбах ; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Видавничий центр ОНАХТ, 2018. - 46 с. - Библиогр.: с. 40-42
|
4. |
Іванова, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 18-22
|
5. |
Кривопляс-Володина, Людмила Олександрівна. Багатокретиріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин паківання харчових продуктів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук / Л. О. Кривопляс-Володина. - Київ : МОН Ураїни Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 46 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.12 |
6. |
Писарєв, Максим Григорович. Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 06.12.2019 / М. Г. Писарєв ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 22 с. Рубрики: 05.18.13 |
7. |
Волощенко, Тетяна Олександрівна. Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 : защищена 01.03.2017 / Т. О. Волощенко ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2017 (Київ : НУХТ, 2017). - 21 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.06 |
8. |
Петрова, Жанна Олександрівна. Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 16.02.2004 / Ж. О. Петрова ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2004 (Київ : Поліграф. дільн. ІЕД НАНУ, 20041203). - 22 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
9. |
Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності прорцесів та обладнання для тепллової обробки харчових продуктів ІЧ - випромінюванням : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2003 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20030317). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
10. |
Левківська , Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркові : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 15.11.2012 / Т. М. Левківська ; НУХТ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2012 (Київ : НУХТ, 20121017). - 22 с. - в дисертації. - 120 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.13 |
11. |
Кріса, Іван Якимович. Ідентіфікація осередків самозігрівання рослинної сировини, які спричиніять пожежі на підприємствах переробки та зберігання : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 21.06.02 : защищена 22.04.2004 / І. Я. Кріса ; АПБУ. - Харків : Академія пожежної безпеки України, 2004 (Харків : АЦЗУ, 20040201). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 21.06.02 |
12. |
Кричковська , Лідія Василівна. Науково-практичні основи створення каротиновмістних жирових продуктів : д-ра техн. наук : 05.18.06 : защищена 25.10.1999 / Л. В. Кричковська ; ХДПУ. - Харків : ХДПУ МОНУ, 1999 (Харків : Ризограф ХДПУ, 19990506). - 34 с. - в дисертації. - 120 экз. - (в пер.) : Б. ц. Рубрики: 05.18.06 |
13. |
Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущення молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 : защищена 11.10.2000 / О. В. Кочубей ; УДУХТ МОНУ. - Київ : УДУХТ, 2000 (Київ : РВЦ УДУХТ, 20000906). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.04 |
14. |
Деркач, Ірина Валеріївна. Технологія β-каротинового концентрату та збагаченних ним консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 17.05.2003 / І. В. Деркач ; ОНАХТ. - Одеса : ОДНАХТ МОНУ, 2003 (Одеса : ОНАХТ, 20030910). - 18 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.13 |
15. |
Змієвський, Юрій Григорович. Застосування електродіалізу і мембранній дістіляції в процесі переробки молочної сироватки : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 29.09.2010 / Ю. Г. Змієвський ; НУХТ. - Київ : НУХТ, 2010 (Київ : РВЦ НУХТ, 20100804). - 21 с. - в дисертації. - 120 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
16. |
Коваленко, Наталія Олександрівна. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 0.63.2010 / Н. О. Коваленко ; ОНАХТ. - Одеса : МОНУ ОНАХТ, 2000 (Одеса : ОНАХТ, 20100528). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
17. |
Гончаренко, Геннадій Миколайович. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 5.18.12 : защищена 22.12.2004 / Г. М. Гончаренко ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2004 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20041115). - 17 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
18. |
Варфоломєєв, Антон Йосипович. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 13.03.2002 / А. Й. Варфоломєєв ; МОНУ УДУХТ. - Київ : МОНУ УДУХТ, 2001 (Київ : РВЦ УДУХТ, 20020207). - 20 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
19. |
Кравченко, Михайло Федорович. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 23.06.2006 / М. Ф. Кравченко ; КНТЕУ. - Київ : КНТЕУ, 2006 (Київ : ЦПНМВ КНТЕУ, 20060518). - 34 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
20. |
Д'яконова , Анджела Костянтинівна. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 : защищена 24.02.2006 / А. К. Д'яконова ; ОНАХТ. - Одеса : ОНАХТ МОНУ, 2006 (Одеса : ОНАХТ, 20060112). - 34 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.13 |
| |