Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут зоології - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (9)Інститут гідробіології (41)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>S=ФЕРМЕНТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Вальдшмидт-Лейтц, Е.
Ферменты, их действие и свойства : научное издание / Е. Вальдшмидт-Лейтц ; под ред. С. С. Салазкина. - Л. : Научхимтехиздат, 1929. - 208 с. - Б. ц.

Рубрики: Ферменти

Дод. точки доступу:
Салазкина, С. С. (под ред.)
2.

Мосс, Д.
Ферменты = Enzymes / Д. Мосс ; пер. с англ. Н. А. Райская. - М. : Мир, 1970. - 128 с. : ил. - Б. ц.
Рубрики: Ферменти--Популярні видання

Кл.слова: ферменти -- активність ферментів -- активность ферментов -- очищення ферментів -- очистка ферментов -- ферментативні реакції -- ферментативные реакции -- клітина -- клетка
Анотація: В книге в популярной форме рассмотрены основы учения о ферментах. Усвоению материала помогают хорошо подобранные, наглядные схемы. Что такое ферменты и что они делают. Как изучают ферменты. Измерение активности ферментов. Выделение и очистка ферментов. Некоторые характеристики ферментативных реакций. Архитектура молекул ферментов. Как действуют ферменты. Некоторые реакции, катализируемые ферментами. Как живая клетка создает ферменты. Некоторые проблемы и перспективы. Для работников различных отраслей промышленности (пищевой, винодельческой, табачной и др.).

Дод. точки доступу:
Райская, Н. А. (пер. с англ. .)
3.

Смородинцев, Иван Андреевич.
Ферменты растительного и животного царства, их химические и физические свойства, условия действия и значение в организме, медицине и технологии : научное издание. Ч. 1. Общая ферментология / И. А. Смородинцев. - 2-е изд., изм. и доп. - Москва : ГИЗ, 1922. - 340 с. : рис. - Б. ц.
Рубрики: Ферментологія
 
Інститут зології

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського