Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>S=ФЕРМЕНТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Вальдшмидт-Лейтц, Е. Ферменты, их действие и свойства : научное издание / Е. Вальдшмидт-Лейтц ; под ред. С. С. Салазкина. - Л. : Научхимтехиздат, 1929. - 208 с. - Б. ц.
Рубрики: Ферменти Дод. точки доступу: Салазкина, С. С. (под ред.)
| 2. |
Мосс, Д. Ферменты = Enzymes / Д. Мосс ; пер. с англ. Н. А. Райская. - М. : Мир, 1970. - 128 с. : ил. - Б. ц. Рубрики: Ферменти--Популярні видання
Кл.слова: ферменти -- активність ферментів -- активность ферментов -- очищення ферментів -- очистка ферментов -- ферментативні реакції -- ферментативные реакции -- клітина -- клетка Анотація: В книге в популярной форме рассмотрены основы учения о ферментах. Усвоению материала помогают хорошо подобранные, наглядные схемы. Что такое ферменты и что они делают. Как изучают ферменты. Измерение активности ферментов. Выделение и очистка ферментов. Некоторые характеристики ферментативных реакций. Архитектура молекул ферментов. Как действуют ферменты. Некоторые реакции, катализируемые ферментами. Как живая клетка создает ферменты. Некоторые проблемы и перспективы. Для работников различных отраслей промышленности (пищевой, винодельческой, табачной и др.). Дод. точки доступу: Райская, Н. А. (пер. с англ. .)
| 3. |
Смородинцев, Иван Андреевич. Ферменты растительного и животного царства, их химические и физические свойства, условия действия и значение в организме, медицине и технологии : научное издание. Ч. 1. Общая ферментология / И. А. Смородинцев. - 2-е изд., изм. и доп. - Москва : ГИЗ, 1922. - 340 с. : рис. - Б. ц. Рубрики: Ферментологія |
|
|