Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Kaprelyants L. V. Wheat arabinoxylans: structure, extraction and characteristics / L. V. Kaprelyants, L. G. Pozhitkova, T. A. Velichko, O. A. Bilyk // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 16-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kaprelyants L. V. Wheat arabinoxylans: structure, extraction and characteristics / L. V. Kaprelyants, L. G. Pozhitkova, T. A. Velichko, O. A. Bilyk // Зернові продукти і комбікорми. - 2019. - Т. 19, № 2. - С. 16-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2019_19_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |