ВА668212

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт із дисципліни "Біотехнологія і товарознавство олійно-жирової сировини" для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів ; упоряд. Р. Й. Кравців [та ін.]. - Л. : [б.в.], 2005. - 61 с.: рис. - Бібліогр.: с. 57-58

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович (упоряд.); Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів

Видання зберігається у :
Основний фонд