|
ВА636972 Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл., що навч. за спец. "Технологія харчування" / В. Д. Карпенко [та ін.] ; Укоопспілка, Навчально-методичний центр "Укоопосвіта". - К. : НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 с.: рис. - ISBN 966-7568-23-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Карпенко, Віктор Дмитрович; Рогова, Алла Леонідівна; Шкарупа, Володимир Григорович; Положишнікова, Ольга Іванівна; Пилипей, Марія Іванівна; Укоопспілка; Навчально-методичний центр "Укоопосвіта"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|